IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Гледам, че банката е качила отчета за март.... някой може ли да разкаже.... това с гооле преводач голяма мъка.

Moldindconbank (micb.md)
    Има го и на английски:

https://www.micb.md/activitatea-financiara-en/

Заповядай!

Коментар

Неконсолидиран отчет на холдинг.. значи точно нищо.
      От неконсолидирания се дава дивидента.

Коментар

Пълна глупост значи не малко защото това е печалбата която принадлежи на акционерите и съответно е тази която се разпределя за дивидент...

Коментар

Все е нещо. По-добре от нищо
          Макар че колко е нещо или нищо, зависи и от холдинга. При сирма груп е доста повече от нищо
          Last edited by Zaki; 28.04.2021, 10:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

и тук скоро ще дойде некосолидирания, спокойно

Коментар

Гледам, че банката е качила отчета за март.... някой може ли да разкаже.... това с гооле преводач голяма мъка.

Moldindconbank (micb.md)
              и тук скоро ще дойде некосолидирания, спокойно

Коментар

• Гледам, че банката е качила отчета за март.... някой може ли да разкаже.... това с гооле преводач голяма мъка.

Moldindconbank (micb.md)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Някой тънко сваля всеки ден в спреда. Не се позволява качване на акцията преди увеличението. Предполагам, че е чичо с идеята да не плаща висока цена за права, че ако цената хвръкне и цената на правата предполага да е висока.
                  при чичо логика няма дори и той не знае самия факт, че на 3.10 - 3.20 продаваше като невидял може да те накара да си милиш всякакви неща

Коментар

• Някой тънко сваля всеки ден в спреда. Не се позволява качване на акцията преди увеличението. Предполагам, че е чичо с идеята да не плаща висока цена за права, че ако цената хвръкне и цената на правата предполага да е висока.

Коментар

За вас двете мечки стръвницата и утешителката май по-добре левче как ги измисляте тези никове .. хаха
                      Помня и други мечки, имаше миеща се мечка, бяла мечка, хималайска мечка и др.
                      Но не пишат побратимите и посестримите : А за левчето - Все ми тая.
                      Дори като гайда да я надуете за гергьовден артишката, - да сте живи и здрави и да я харчите с мерак
                      Last edited by mechka uteshitelka; 26.04.2021, 15:58.
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

по-вероятно при 3-4 лв....
                        За вас двете мечки стръвницата и утешителката май по-добре левче как ги измисляте тези никове .. хаха

Коментар

Да, и аз така мисля, но не и на тази цена... при 30-40 лева може би ще си прав
                          по-вероятно при 3-4 лв....
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                            Уважаеми кандидат-милионери, Мисля си, че в тая позиция сте стъпили леко на глинена основа.
                            Да, и аз така мисля, но не и на тази цена... при 30-40 лева може би ще си прав

Коментар

• Кога се чака дивидента от молдован..

Коментар

• Уважаеми кандидат-милионери, Мисля си, че в тая позиция сте стъпили леко на глинена основа.

Коментар

Working...
                                X