Първоначално изпратено от Свилен Колев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Решения на КФН от 1 юни:
4. Изпраща писмо до „Доверие – обединен холдинг“ АД с искане за допълнителна информация и документи във връзка с одобрение на проспект за първично публично предлагане на акции, които ще бъдат издадени от дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеАз пък гледзам, че утре е 01.06 и чиче има право да мята кифтетата.хаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Прав си, извинявай! И аз вярвам че има голям потенциал в акцията, особено ако продължат да продават губещи бизнеси. В момента нямам акции, но като Еврохолд ми изкупят акциитя на ЧЕЗ Електро на 50к и на ЧЕЗ Разпределение на 350, мисля да си купя Доверие =)
Коментар
-
Прав си, извинявай! И аз вярвам че има голям потенциал в акцията, особено ако продължат да продават губещи бизнеси. В момента нямам акции, но като Еврохолд ми изкупят акциитя на ЧЕЗ Електро на 50к и на ЧЕЗ Разпределение на 350, мисля да си купя Доверие =)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Прав си, но изобщо не уважи моите (фрапантните ми) дисконти!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Стига валутните разлики да не изтрият печалбата. Както стана през 2020 - валутните преоценки докараха всеобхватния доход на минус за годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Грубо казано под 40мил. лв. годишно*80% ли станаха вече ?-32мил.лв. да речем*60%банков дисконт ~19,2милки> пак отиваме над 1лев/акц. ...стига някой да не вземе сега мене
одит да ми прави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение670 Profit or (-) loss for the year 160725297
Грубо казано под 40мил. лв. годишно*80% ли станаха вече ?-32мил.лв. да речем*60%банков дисконт ~19,2милки> пак отиваме над 1лев/акц. ...стига някой да не вземе сега мене
одит да ми прави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение670 Profit or (-) loss for the year 160725297 не ги гледай
Коментар
Коментар