Първоначално изпратено от fena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНадценяваш ни ..... по-малко сме......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКато гледам едни и същи 100-200 души се надлъгвате и .......
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение10
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение....,- все пак само 10% от Екселката за 2020г. се пипна
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДруг въпрос ме вълнува.... По лев на акция дивидент ще влезне евентуално.... Реално в холдинга а не екселски.... Та реалната цена колко би следвало да е....не екселската?
Лично впечатлен съм от няколкото посоки (чичови инструменти-практики), за успешното приключване на дълга до 2025г.
В същото време, неизвестно за мен остава, на коя каква тежест ще се предаде,- със сигурност престои още от същото...,- все пак само 10% от Екселката за 2020г. се пипна
Last edited by inta53; 18.07.2021, 14:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДивидента ще дойде и това е добре, но има и доста течове :
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДивидента ще дойде и това е добре, но има и доста течове :
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение10
Eeee, чакай малко!
Ти натвари достатъчно, но по груби сметки(18+(11+3) са далече от 59
.
Всички са наясно , че при теб са различни в(мерните)ходове... и изходи...!
Дай право на свободен избор на нас, забитите в сглобения лабиринт на чичо ВиLast edited by inta53; 18.07.2021, 11:16.
Коментар
Коментар