Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Тонка що не го напишеш разбираемо, че прави ;
267241704/10,82= 24 698 863лв *79%= 19 512 102 за 6месеца ЕКСЕЛСКА пИчалба
търпя на поправки!!!
или каквото е останало от екселската пичалба
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение670 Profit or (-) loss for the year 267241704
267241704/10,82= 24 698 863лв *79%= 19 512 102 за 6месеца ЕКСЕЛСКА пИчалба
търпя на поправки!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеГруетсът се е регистрирал едва септември 2007 г, доста лайна е изял ако и тогава е инвестирал. Това му е предопределило възгледите за години напред. Освен, че е доказан лъжец, той се доказа и като перфектен ветропоказател за акциите, които плюе - алтерко, доверие, агрия, терафонд, албена, индустриален капитал, м+с. Анти Грюу портфейла е най-добрият портфейл за последните няколко години.
В същото време е правил инвестиции в Чез, Спиди, Неохим, фибанк, елана агро, софарма. Брефа не го броим, защото е за жена му.
ама разбира ги нещата.
нацелил е една инвестиция и е сбъркал други десет. Кое е късмет и кое не е?
Коментар
-
Днес на срещата ми направи впечатление, че директорът сподели за доста сериозните усилия, хвърлени за покупката. Явно не е сервирана банката на тепсия. Но определено усилията са си заслужавали, защото тази инвестиция ще се изплати бързо. Личната ми прогноза е за 3-4 години да бъде покрит кредита, от дивидентите, при тези растящи печалби на банката.
Коментар
-
Груетсът се е регистрирал едва септември 2007 г, доста лайна е изял ако и тогава е инвестирал. Това му е предопределило възгледите за години напред. Освен, че е доказан лъжец, той се доказа и като перфектен ветропоказател за акциите, които плюе - алтерко, доверие, агрия, терафонд, албена, индустриален капитал, м+с. Анти Грюу портфейла е най-добрият портфейл за последните няколко години.
В същото време е правил инвестиции в Чез, Спиди, Неохим, фибанк, елана агро, софарма. Брефа не го броим, защото е за жена му.
ама разбира ги нещата.
нацелил е една инвестиция и е сбъркал други десет. Кое е късмет и кое не е?Last edited by top; 22.07.2021, 18:36.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Напротив, ала-бала ще е прогноза с точна цифра.. това да не ти е 6/49.. Ако ти смяташ инвестирането за хвърляне на стрелички и случайно улучване на цел, аз гледам по друг начин. Много акции са имали в историческите си графики достигане на определени върхове, спадове и после ръстове доста над върховете, не виждам някаква драма. Аз дори съм много доволен от това че покрай Ковид-шока ДОХ върна толкова, защото при предишния ръст малко бях избързал с продажбите и разтоварих 80% от пакета си в диапазона 5,15-5,70 лв. Така че връщането към 3 лв. ми дойде идеално.. по-ниска цена при подобрен фундамент - Фантазия!
Не схващам какво правиш на БФБ като смяташ акциите за набалончени.. Купувай си "евтини" западняци и си свиркай.. не виждам как ще изкараш пари с форумен хейт по най-растящите позиции.. едиствения мотив за който се сещам е люта завист.. но и за това не мисля че ще намериш облекчение в близките 1-2 г., докато бичия тренд се развие в цялостта си!
Иначе това с фундаментите и фантазиите го слушахме и 2008 (о, колко го слушахме) - ти знаеш най-добре, нали? На БФБ виждам само една компания, която да не е набалончена и да е с финдамент (и още няколко, които са с отличен фундамент, но кофти мажовци, плюс няколко с фундамент, които са дирижабли), другото е спекулка, според това дали мажовците и са решили да се правят на звезди (типичен пример - Чайкафарма).
А за бичия тренд - дано, амин, ега и т.н., ма си мисля, че по-скоро ще видиш завършена Хемус, отколкото реален бичи тренд на БФБ, хеле пък откакто и Никиту не е фактор (то и тогава отваряхте шампанското и т.н., но накрая много народ си остана дългосрочен собственик). Успех и пак ще си говоримNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Егати прогнозата, дай директно цифри, не се свени, пък да видим какво ще излезе. Колко ще е цената в края на годината, според теб? Щото иначе е ала-бала - ще бием пазара и т.н. Да напомня ли, че и предишния път стигна 7 лева и после отлетя в киреча на 3 лева. А цените на много дружества са мега нелогични (набалончени), като първенци са тук, халтурата и старопланинските дирижабли. Ма пък чичикака обича да си играйка на борсичка и, не мога д аму го отрека, като поубие някой кон (мамата, дъщерята, имотния син), веднага минава на друг. Въпросът е колко ще ви язди и дали ти ще успееш да получиш обаждане да излезеш навреме.
П.С. А това с презентацията на английски ме уби (мерси, Тони) - срам ги беше да я направят на руски ли, що?
Не схващам какво правиш на БФБ като смяташ акциите за набалончени.. Купувай си "евтини" западняци и си свиркай.. не виждам как ще изкараш пари с форумен хейт по най-растящите позиции.. едиствения мотив за който се сещам е люта завист.. но и за това не мисля че ще намериш облекчение в близките 1-2 г., докато бичия тренд се развие в цялостта си!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
Е дивидента се калкулира от близо година вече ... още лиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не Груйко, никой разумен инвеститор не е очаквал дивидент към акционерите на ДОХ. Очакванията /на които ти се присмиваше още откакто цената беше 3,20/ бяха, че Молдибанк ще започне да плаща дивидент към ДОХ и така холдинга бързо да възвръща инвестицията си! Вие, кибиците, бяхте уверени на 1000% че пари са текли и ще текат /за рекапитализация/ само в посока Молдова, но ето че пак останахте изненадани! Както и от цената която вече е със 125% ръст от тогава!
Много ми е забано как след подобно фиаско още имаш очи да правиш "прогнози" и пророчества! Не ти ли е гадно, че може някой да ти е повярвал тогава и сега да го боли глава!?
Ето и моята прогноза, след успешната ми такава отпреди 8-9 месеца за предстоящ голям възход тук: Докато тече увеличението цената ще се движи в сегашните си граници +/- 20 ст. След като увеличението приключи, ще продължи да расте с доста по-високи от средните пазарни темпове!
П.С. А това с презентацията на английски ме уби (мерси, Тони) - срам ги беше да я направят на руски ли, що?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Да, така е, но беше хубаво да се поясни отново, че дивидент от ДОХ към акционерите на ДОХ не бива да се очаква, защото имаше не малко коментари в последните 6-12 месеца назад в темата, че едва ли не потенциалният дивидент от Молдова автоматично ще бъде пренасочен като дивидент към акционерите на ДОХ.
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
По-голяма глупост от дивидент няма и никога не съм залагал на него, нормално е с получените пари от Молдова да погасим част от задълженията си. Който иска дивидент на ходи в Неохим например.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Чичикака знае как - едни хора пак ще останат с пръст в уста. Е, кафеджиите ще хвалят до последно де, докато продават.
П.С. Тук очакването от 6 лева нагоре беше да има дивидент към дребосъка тук. Ако изобщо има, няма да е за дребосъка, та да видим къде ще отиде акцията оттук нататък - все пак тази акция винаги си е била спекула, така че мога само да пожелая успех на спекулиращите тук
Много ми е забано как след подобно фиаско още имаш очи да правиш "прогнози" и пророчества! Не ти ли е гадно, че може някой да ти е повярвал тогава и сега да го боли глава!?
Ето и моята прогноза, след успешната ми такава отпреди 8-9 месеца за предстоящ голям възход тук: Докато тече увеличението цената ще се движи в сегашните си граници +/- 20 ст. След като увеличението приключи, ще продължи да расте с доста по-високи от средните пазарни темпове!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
Молдован може ли да е една спекулация ... Спекулка ма готина..
П.С. Тук очакването от 6 лева нагоре беше да има дивидент към дребосъка тук. Ако изобщо има, няма да е за дребосъка, та да видим къде ще отиде акцията оттук нататък - все пак тази акция винаги си е била спекула, така че мога само да пожелая успех на спекулиращите тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар