IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Аз мисля че бабешките ще ги купи само един човек и цената ще е брутално висока твоето мнение какво е?

Едва ли, все някой ще се е наредил с пазарна за закръгляне на желаната бройка

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Може ако искаш за бабешките и с теб
      Аз мисля че бабешките ще ги купи само един човек и цената ще е брутално висока твоето мнение какво е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

При мен загуби един бас ако искаш още един...
        Може ако искаш за бабешките и с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          Лично, чакам бабешките права, че съм хванал няколко баса
          При мен загуби един бас ако искаш още един...

Коментар

• Очаквах минуси в отчета поне заради обезценката на леята с 2% през второто тримесечие, но ифлацията пише че била само 3%

Коментар

• Според малкия отчет, нещата малко се разминават с очакванията на една част от хората тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Мда.Но докато стигне до мамата дивидента, първо ще намалява дълга на щерката.Което също е много добре. Конса е важен. Догодина дивидента ще е още по-голям и така до 3-4 години от дълга няма да остане нищо. НСА ще е до небесата...
                Освен, ако мажото не измисли някоя схема. Тук само той ме притеснява.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Визирам маминия сал, другия си е башка!
                  Тъй близо ли съм?
                  Мда.Но докато стигне до мамата дивидента, първо ще намалява дълга на щерката.Което също е много добре. Конса е важен. Догодина дивидента ще е още по-голям и така до 3-4 години от дълга няма да остане нищо. НСА ще е до небесата...
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Мисля, че бъркаш

Визирам маминия сал, другия си е башка!
                    Тъй близо ли съм?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Като гледам то и дълг не остана, има няма 30милки-дивидента-набираните..., клони към 0,0
                      Зареден ми е пълнителя и с индикативна 0,383
                      Мисля, че бъркаш
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Като гледам то и дълг не остана, има няма 30милки-дивидента-набираните..., клони към 0,0
                        Зареден ми е пълнителя и с индикативна 0,383

Коментар

• Лично, чакам бабешките права, че съм хванал няколко баса

Коментар

• Първоначално изпратено от Maslarov Разгледай мнение
                            Работата май отива на по-скъпи акции без права отколкото със.

Зар да го ева,- върти и превърта нявгаш, както и да го щипеш- си носи изненадата!!!
                            пп.- що така го бавят тоа отчет?- или пък аз съм зорлия?
                            Туку виж и от не важния пръкнало нещо по важно, ама неостана, а Утре започна не от Днес!!!
                            Last edited by inta53; 29.07.2021, 23:29.

Коментар

• Докато тръгнат правата е нормално да има ослушване, после ще се види, че права без пари няма и нещата ще се подредят.

Коментар

• Работата май отива на по-скъпи акции без права отколкото със.

Коментар

Working...
                                X