Гледайки новините в екстрийма колко и кои са записали правата си вчера и онзи ден, надали цената ще седи още на 0.38.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Сбирай дор де има, че Scottie Pippen загрява край тъча
Коментар
-
Първоначално изпратено от itest Разгледай мнение
дали няма да стават с всеки изминал ден по-евтини и по-евтини до 9.8.?
Сбирай дор де има, че Scottie Pippen загрява край тъча
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Е колкото- толкова, замезихме по дъното все пак с мерак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой през Бенчмарк записа ли вече, защото нещо ме въртят от няколко дни - обадете се утре, ще ви пратим документите на мейл...гледам че инсайдърите са записали - явно процеса си върви.
Ма няма лошо, пазар да става ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой през Бенчмарк записа ли вече, защото нещо ме въртят от няколко дни - обадете се утре, ще ви пратим документите на мейл...гледам че инсайдърите са записали - явно процеса си върви.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Рано е. Има време. Ще свършат работа. Още никой не е записал: http://www.csd-bg.bg/emissions_spr_i...ION_ID=1004691
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой през Бенчмарк записа ли вече, защото нещо ме въртят от няколко дни - обадете се утре, ще ви пратим документите на мейл...гледам че инсайдърите са записали - явно процеса си върви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Колега, мисля че имаш значителни пропуски в знанията си по материята. Трябва да ги отстраниш преди да играеш с по-сериозни суми на борсата, иначе те очакват тъжни дни
А и дори да не търгуваш, а само да пишеш във форума, пак трябва да си малко по-подготвен.
Не е заяждане, а добронамерена забележка!
Успех!
EDIT: Сега като прочетох отново какво съм написал по-долу, определено се съгласявам със съждението което си направил. Имал съм съвсем друго предвид, едно ми се върти в главата, друго съм писал. Още веднъж, приемам забележката.Last edited by Network; 03.08.2021, 15:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Според мен, трудно цената ще стигне 1 лв. на право, поне не и докато не достигне минималния обем за увеличение на капитала. Вече след това може и да хвръкнат нагоре.
А и дори да не търгуваш, а само да пишеш във форума, пак трябва да си малко по-подготвен.
Не е заяждане, а добронамерена забележка!
Успех!
Коментар
Коментар