IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
    От както съм влязъл тук правя само 2 неща - гледам ФФ и разпъвам акордеона

2,05,24 146524 12800788
    29,04,24 146524 12800688
    23,04,24 146528 12800488
    8,04,24 146535 12800488
    2,04,24 146535 12800488
    20,03,24 146540 12799918
    7,03,24 146539 12786688
    7,02,24 146544 12763974
    Last edited by inta53; 03.05.2024, 19:26.

Коментар

От както съм влязъл тук правя само 2 неща - гледам ФФ и разпъвам акордеона
      уау фф е паднал с 49,478 акции от началото на годината, акционерите с 27 броя. а дано чичо Оги стане от правилната страна на леглото във вторник
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• От както съм влязъл тук правя само 2 неща - гледам ФФ и разпъвам акордеона

Коментар

• Тук най-важно е какви ги мисли чичо ви?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение

Сега и специалист по Русия ли стана ? Да не си пиеш кафето с Путин,че се изказваш толкова категорично какво щял да направи и какво не.
            Докато войната не приключи, големи ръстове няма как да се очакват по разбираеми причини.
            Това на всичко е ясно. Въпросите са кога ще спре войната, като май времето за това наближава и колко ще се изстреля акцията след примирието. Според мен цената няма да е 12 лева до една година, а доста повече.

Това не е инвестиционен съвет и имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Не вдяна ли най накрая, че сказките за Русия в случая са без значение, защото на Русия не й трябва изобщо Молдова по никакъв начин, даже напротив, предпочита да й е буферна зона.
              Сега и специалист по Русия ли стана ? Да не си пиеш кафето с Путин,че се изказваш толкова категорично какво щял да направи и какво не.
              Докато войната не приключи, големи ръстове няма как да се очакват по разбираеми причини.
              Last edited by Мечкан_Бикоядов; 03.05.2024, 14:21.

Коментар

12лв няма да видим близките години.За по нататък не знам
                Единствения шанс е Русия да загуби в Украйна,но това няма да е скоро.
                Не вдяна ли най накрая, че сказките за Русия в случая са без значение, защото на Русия не й трябва изобщо Молдова по никакъв начин, даже напротив, предпочита да й е буферна зона.
                Last edited by precakanoto; 03.05.2024, 13:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Аз под 12 не мисля да давам да ми пипат пакета
                  И то ще е за малка част.. основния между 15 и 20 бих им го дал
                  До месец-два макс като обявят нов дивидент от Молдова ще видим 9.50-10. Догодина при още я дивидент и след това дивидент към нас (между 1-2 лв./акция) миже да отиде в диапазона 12-15 лв., демек нов връх

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    12лв няма да видим близките години.За по нататък не знам
                    Единствения шанс е Русия да загуби в Украйна,но това няма да е скоро.
                    Last edited by Мечкан_Бикоядов; 03.05.2024, 10:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
                      Днес отдясно видяхме аскове от 9+

Коментар

• Днес отдясно видяхме аскове от 9+

Коментар

• Страхотна работа на модератора.

Коментар

Все повече се убеждавам, че хобито ти е да се излагаш по форумите
                            Не толкова хоби, колкото призвание

Коментар

Чич Оги и той ще омаже кълките.
                              Все повече се убеждавам, че хобито ти е да се излагаш по форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                Тук цената зависи от това в какво настроение се е събудил чичо Оги
                                Чич Оги и той ще омаже кълките.

Коментар

Working...
                                X