Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
А откъде знаеш че вече е излязъл?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГолям и бързащ продавач излезе тук. За Смарт Органик ли бърза?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Освен това никой не знае ДОнев и прокситата на Донев какво и как са се разбрали със Стоев и прокситата на Стоев. Едното вече знаем, че купува, но другите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Разбрах какво намекваш, но при тази хипотеза и Калиман РТ щеше да продава, а те купуват.Дано не объркат нещата, за сега ДоХ върви добре(с изкл. на Марицатекс и Доверие Грижа).Life won't wait for you.
Коментар
-
Разбрах какво намекваш, но при тази хипотеза и Калиман РТ щеше да продава, а те купуват.Дано не объркат нещата, за сега ДоХ върви добре(с изкл. на Марицатекс и Доверие Грижа).
Вчера приключих с преструктуриранията и вече съм с пуканките пред тАлАвизора.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Може пък да знае нещо за конс. което не е приятно и затова да бяга. То от към инфо всички сме равни, но някой са по-равни...
Коментар
-
Гадая, разбира се!
Толкова агресивни да иска да продаде преди Конс. Отчет и точно като бе тръгнала акцията нагоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Тони, това предположение ли е или имаш инфо?
Толкова агресивни да иска да продаде преди Конс. Отчет и точно като бе тръгнала акцията нагоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГолям и бързащ продавач излезе тук. За Смарт Органик ли бърза?
Коментар
-
Коментар
-
Що пък да е бил лузър Монти/Мечецвете или както там беше? просто си играеше на скалпиране - бързо влиза и бързо излиза. Проблемът му беше, че играе на силно неликвидна борса като БФБ, където наистина със склапиране я изкараш 50-100 лева, я не. Тази година е особено, хеле пък с чистата акция Балонерко и молдовската фибанкасъ, да видим догодина как ще е - имам странното чувство, че особено плещивия главоч в Балонерко го играе тотално ол-ин и квото стане.
Иначе интересно къде изчезна Монти? На мен ми беше интересен, макар на моменти да беше досаден, като всеки държавен служител. И Импето беше колоритен и му се радвах на табличките от 75 дружества с вкарани по 30 лева във всякоНо просто времената бяха други
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар