IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Правилно!!!

Всеки себеуважаващ се мъж ще даде на жена си поне 100 к да се забавлява на борсата
    А на любовницата?

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Правилно!!!

Всеки себеуважаващ се мъж ще даде на жена си поне 100 к да се забавлява на борсата
      Поне...

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
        Моята, като видя, че от акции се печели, поиска да има и тя. И сега управлявам два портфейла...
        Правилно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
          Моята, като видя, че от акции се печели, поиска да има и тя. И сега управлявам два портфейла...
          Добре си я възпитал:-)))))

Коментар

• Моята, като видя, че от акции се печели, поиска да има и тя. И сега управлявам два портфейла...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение

Ок,така е правилно,щом бюджета е общ,но ако сте на различни мнения , тогава кой печели?
              Никой, това е брак. Правят се компромиси обикновено
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Жената не разрешава ипотеки
                Ми тя по-лоша от банка Щегувам се де. вероятно страх има някакъв и от банки.
                Ми ти и кажи - като не даваш ипотека, грижи се ти за имотя. Утре ако поиска да се разведе, имота си е неин а ти си го поддържал на твоя сметка (Пак се шегувам )
                Абе мир да има Пари ще се изкарат. А и човек може и много и с малко

Коментар

Аз на нея и тя на мен,.все пак бюджетът е общ
                  Ок,така е правилно,щом бюджета е общ,но ако сте на различни мнения , тогава кой печели?

Коментар

и моята се дърпа, аз имам проблясъци от време на време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Че ти отчет ли даваш на жена си ? Моята хабер си няма от стойността на портфейла, и така най добре за да няма тормоз за скъпи играчки и глезотии ! Все пак финансите трябва да са под контрол ! За мен риска е не на борсата, а при жените !
                      Аз на нея и тя на мен,.все пак бюджетът е общ
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ипотекирай 1 имот, той си остава твой, не го губиш, а лихвата е ниска. Така капиталът работи многократно по-добре за теб отколкото имотето в наеми и да се бориш с мижав % приход да слугуваш на тулите и бетона.(особено след като им приспаднеш разхода). Ти като разумен инвеститор правиш 10 пъти по-голям % дори на бфб. Портфейлът ти ще излети като ракета.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ипотекирай 1 имот, той си остава твой, не го губиш, а лихвата е ниска. Така капиталът работи многократно по-добре за теб отколкото имотето в наеми и да се бориш с мижав % приход да слугуваш на тулите и бетона.(особено след като им приспаднеш разхода). Ти като разумен инвеститор правиш 10 пъти по-голям % дори на бфб. Портфейлът ти ще излети като ракета.
                          направо си е грехота толкова знания да не ги използваш максимално
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Щото имам към 700 бона в имоти, жената не дава да рискувам като Батя

Коментар

Щото имам към 700 бона в имоти, жената не дава да рискувам като Батя
                              Че ти отчет ли даваш на жена си ? Моята хабер си няма от стойността на портфейла, и така най добре за да няма тормоз за скъпи играчки и глезотии ! Все пак финансите трябва да са под контрол ! За мен риска е не на борсата, а при жените !

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

абсолютно ! ами вливането на Севтополис не сме тук от вчера
                                То даже беше с двоен студен душ вливането. Първитя път беше обжалвано, после цъфна нов коефициент за окончателната балтийка. И с любов от Елана.- Нали са завързани в кулите,... та вечна дружба за пълен синхрон - Вливане с 20% под счетоводна стойност 20% беше и делът на ромфармите. Мани, голяма простотия но и частично отблъскване на капитали дори и на стари играчи от бфб. После - ама защо не вървял пазара, ами как да върви с бутикови ганьовски изпълнения !?? Дано е вече в миналото подобно театро и да не се повтаря.
                                И аз като теб си мисля, че онова беше за докато се разплатят на по-изгодно с ромфармите, пък и не се коментира много, нали и "журналистиката" е повече на профит когато взема интервютата от "печелившите" отколкото от "губещите"

Коментар

Working...
                                X