IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение
    Добра новина. Ако ситуацията е патова войната ще продължава. Ако Украйна губи нейните съюзници ще я накарат да седне на масата, колкото се може по скоро.
    Какво? Ватник ли си ,къв си?
    Няма как ескалация да е добра новина.
    Да се надяваме украйнците да ги напукат с новопристигащите оръжия.
    Last edited by Мечкан_Бикоядов; 11.05.2024, 08:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
      Кофти новини за Доверие."Майната" ще трябва да изчака още няколко години за да тръгне.

Русия откри нов фронт край Харков

https://news.bg/int-politics/rusiya-...volchansk.html
      Добра новина. Ако ситуацията е патова войната ще продължава. Ако Украйна губи нейните съюзници ще я накарат да седне на масата, колкото се може по скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Правилно!!!

Всеки себеуважаващ се мъж ще даде на жена си поне 100 к да се забавлява на борсата
        ми не. предпочитам да си купя едно BMW 330i xdrive M пакет …
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Кофти новини за Доверие."Майната" ще трябва да изчака още няколко години за да тръгне.

Русия откри нов фронт край Харков

https://news.bg/int-politics/rusiya-...volchansk.html

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
            Моята, като видя, че от акции се печели, поиска да има и тя. И сега управлявам два портфейла...
            Мойта така поиска куче навремето и се оказа, че много лесно си намирам девойки по градинките...
            Внимавайте с желанията на половинката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

А на любовницата?
              На любовницата ще даде... ЛЮБОВ...

Хихи-хихи. Тя нали затова ще е с него - щото го обича много. А не за парите!!!

Абе живота е много прост, ама трябва някой да ти ги обясни нещата

Коментар

Правилно!!!

Всеки себеуважаващ се мъж ще даде на жена си поне 100 к да се забавлява на борсата
                А на любовницата?

Коментар

Правилно!!!

Поне...

Коментар

Моята, като видя, че от акции се печели, поиска да има и тя. И сега управлявам два портфейла...
                    Правилно!!!

Коментар

Добре си я възпитал:-)))))

Коментар

• Моята, като видя, че от акции се печели, поиска да има и тя. И сега управлявам два портфейла...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение

Ок,така е правилно,щом бюджета е общ,но ако сте на различни мнения , тогава кой печели?
                          Никой, това е брак. Правят се компромиси обикновено
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Жената не разрешава ипотеки
                            Ми тя по-лоша от банка Щегувам се де. вероятно страх има някакъв и от банки.
                            Ми ти и кажи - като не даваш ипотека, грижи се ти за имотя. Утре ако поиска да се разведе, имота си е неин а ти си го поддържал на твоя сметка (Пак се шегувам )
                            Абе мир да има Пари ще се изкарат. А и човек може и много и с малко

Коментар

Аз на нея и тя на мен,.все пак бюджетът е общ
                              Ок,така е правилно,щом бюджета е общ,но ако сте на различни мнения , тогава кой печели?

Коментар

Жената не разрешава ипотеки

и моята се дърпа, аз имам проблясъци от време на време.

Коментар

Working...
                                X