Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Правилно!!!
Всеки себеуважаващ се мъж ще даде на жена си поне 100 к да се забавлява на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеМоята, като видя, че от акции се печели, поиска да има и тя. И сега управлявам два портфейла...
Всеки себеуважаващ се мъж ще даде на жена си поне 100 к да се забавлява на борсата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеМоята, като видя, че от акции се печели, поиска да има и тя. И сега управлявам два портфейла...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Ок,така е правилно,щом бюджета е общ,но ако сте на различни мнения , тогава кой печели?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Жената не разрешава ипотеки
Ми ти и кажи - като не даваш ипотека, грижи се ти за имотя. Утре ако поиска да се разведе, имота си е неин а ти си го поддържал на твоя сметка (Пак се шегувам )
Абе мир да има Пари ще се изкарат. А и човек може и много и с малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеАз на нея и тя на мен,.все пак бюджетът е общ
Коментар
-
Жената не разрешава ипотеки
и моята се дърпа, аз имам проблясъци от време на време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Че ти отчет ли даваш на жена си ? Моята хабер си няма от стойността на портфейла, и така най добре за да няма тормоз за скъпи играчки и глезотии ! Все пак финансите трябва да са под контрол ! За мен риска е не на борсата, а при жените !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ипотекирай 1 имот, той си остава твой, не го губиш, а лихвата е ниска. Така капиталът работи многократно по-добре за теб отколкото имотето в наеми и да се бориш с мижав % приход да слугуваш на тулите и бетона.(особено след като им приспаднеш разхода). Ти като разумен инвеститор правиш 10 пъти по-голям % дори на бфб. Портфейлът ти ще излети като ракета.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ипотекирай 1 имот, той си остава твой, не го губиш, а лихвата е ниска. Така капиталът работи многократно по-добре за теб отколкото имотето в наеми и да се бориш с мижав % приход да слугуваш на тулите и бетона.(особено след като им приспаднеш разхода). Ти като разумен инвеститор правиш 10 пъти по-голям % дори на бфб. Портфейлът ти ще излети като ракета.Умереният риск винаги печели ! ))))))
- 1 like
Коментар
-
Щото имам към 700 бона в имоти, жената не дава да рискувам като Батя
- 4 Харесвания
Коментар
-
Щото имам към 700 бона в имоти, жената не дава да рискувам като Батя
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
абсолютно ! ами вливането на Севтополис не сме тук от вчера
И аз като теб си мисля, че онова беше за докато се разплатят на по-изгодно с ромфармите, пък и не се коментира много, нали и "журналистиката" е повече на профит когато взема интервютата от "печелившите" отколкото от "губещите"
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар