Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Браво, едно мнение с велю едид в него - не го бяха смятал, но предполагах, че е така. Аз лично се съмнявам в здравия разум на чичикака, като считам, че в момента или си прави т,шак, за да се докаже колко е велик пред адептите, дето са му седели на коленце, че ги излъга за трейдинга и сега думите му не хващат вече онзи дикиш, или се е хвърлил ва банк тип ол ин и квото стане, както в другата чиста акция, дето вече загъва цирка. Както вече казах, цената тук е поне дабъл на реалната, да не кажа трипъл - и то не на база изсмукани от пръстите лафчета, а на реални цифрички
сумите дето се хвърлят са сериозни за да се чеше его било то и на чичо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ама гледай как само се прави на ощипана мома и се цупи.. Сякаш сме толкова късопаметни да не помним как хейтеше акцията на 4 лв. А сега на 11,40 взел да се подиграва на човек който на времето го е послушал и е продал
Ти по - безочлива наглост виждал ли си!?
Удивително е как наистина не помниш нищо - въпросният човек е приятел на Алчен и нито се е влияел от форума, нито нищо, просто са му трябвали пари и Алчен коректно отбеляза това. Има един лаф - we don't see things as they are, we see them as we are - ясно, че това не се учи на ягодобер в ингилизия, ама все пак. Та не си мисли, че понеже ти манипулираш и винаги хвалиш нещо, докато го продаваш, то и друготе са като теб.
Бъди здрав и успех, че загубиш ли обхвата с яхтсмените, си загънал цирка за максимум месецNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРАзледах обемите при вдигането на цената до 7 лв от 12.2019 до 03.2020г. Седмичните обеми се равняват на дневни сега. Доста повече ресурс се хвърля сега и смятам, че причината не е просто прищявка на чичо или партньор. С тази допълнителна покупка в банката и бясното изкупуване все повече си мисля, че си има основателна причина за тези събития и се надявам скоро да я разберем.
Последната седмица намалят и акционерите.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРАзледах обемите при вдигането на цената до 7 лв от 12.2019 до 03.2020г. Седмичните обеми се равняват на дневни сега. Доста повече ресурс се хвърля сега и смятам, че причината не е просто прищявка на чичо или партньор. С тази допълнителна покупка в банката и бясното изкупуване все повече си мисля, че си има основателна причина за тези събития и се надявам скоро да я разберем.
Последната седмица намалят и акционерите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
РАзледах обемите при вдигането на цената до 7 лв от 12.2019 до 03.2020г. Седмичните обеми се равняват на дневни сега. Доста повече ресурс се хвърля сега и смятам, че причината не е просто прищявка на чичо или партньор. С тази допълнителна покупка в банката и бясното изкупуване все повече си мисля, че си има основателна причина за тези събития и се надявам скоро да я разберем.
Последната седмица намалят и акционерите.Last edited by polax; 07.12.2021, 22:31.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеСамо не разбирам, за чий му е това увеличение от 0.48% в собствеността на капитала на банката. Има контролиращ пакет, няма пречки да си прави каквото иска (стига да е по правилата на ЦБ). Пропускам ли нещо? Освен, че няма да дава дивидент от банката към други с тези 0.48 %?
Новината е много добра за акционерите в ДОХ!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Аз си мислех, че форумът е само за обиди, но това е ако се четат само твоите мнения. Освен злоба и обиди, рядко може да се прочете друго от твоите постове.
Ти по - безочлива наглост виждал ли си!?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеААааа, що прескачаш? Карай под ред (имаше си и вицове за реда)
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКоето, сметнато по 4,5 милиона акции на банката, прави 1 350 000 000 леи оценка на цялата банка или 135 000 000 лева за цялата банка, т.е. малко над цената, която самото Доверие плати преди 2 години, когато цената на самото Доверие беше около два лева.
Като имаме из на в пред и зад вид, че Доверие държат 78% от банката, то пределната цена на дела им е 105 милиона лева. А като имаме из на в пред и зад вид отново, че останалият им бизнес е тотален шит и Молдинещо си прави 88% от печалбата на групата, то излиза, че цената на този папир е набалончена поне по 2.
Но, както неведнъж съм казвал, какво тук значат някакви си сметки, когато акцията е чиста и чичо има прахосмукачка...
Ако тези дни някой продаде около 170 хил. бр. BREF на 2лв, то лесно ще пресметнем колко струва целият фонд..
Случва се и това - когато държавата продава - реалната цена се умножава по три. Когато държавата купува/записва дял от банка/ - делим на три.Справка - фърст банкъсъLast edited by 1984; 07.12.2021, 20:00.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Понеже си готин, а дъртата мумия от беуграду си мълчи за цената като пръднал заек в люцерна, аз ще ти я кажа - 300 молдовански леи на парче. Справка - тук Което, сметнато по 4,5 милиона акции на банката, прави 1 350 000 000 леи оценка на цялата банка или 135 000 000 лева за цялата банка, т.е. малко над цената, която самото Доверие плати преди 2 години, когато цената на самото Доверие беше около два лева.
Като имаме из на в пред и зад вид, че Доверие държат 78% от банката, то пределната цена на дела им е 105 милиона лева. А като имаме из на в пред и зад вид отново, че останалият им бизнес е тотален шит и Молдинещо си прави 88% от печалбата на групата, то излиза, че цената на този папир е набалончена поне по 2.
Но, както неведнъж съм казвал, какво тук значат някакви си сметки, когато акцията е чиста и чичо има прахосмукачка...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
17,93
ААааа, що прескачаш? Карай под ред (имаше си и вицове за реда)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
Но, както неведнъж съм казвал, какво тук значат някакви си сметки, когато акцията е чиста и чичо има прахосмукачка...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар