Според мен се търси под вола теле и нито ще се продаде банката, нито ДИХ. Банката не може заради регулации, а второто го капитализираха съвсем скоро. Нищо кой знае какво не е станало с цената /все още/. Явно покрай Алтерко и Агрия свикнахме само да катери без корекции. Може би имаше прекалено много акции за продажба около заветните 12 лв, Донев се усети и реши да се спести някой лев като забави темпото с покупките. Изключително притеснително би било само ако се окаже, че няма да вземат дивидент от Молдова. Без него, този холдинг в моите очи струва мноооооого по-малко. Не казвам, че съм прав в оценката си, но все пак съм участник на този пазар и може би и много други като мен мислят така.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Да, досещам се, но това ми е в хипотезата на най-слабо вероятните възможности. Надали чичо ще си продаде така холдинга, през който оперира най-често, когато иска да завърти колелото. А и толкова години да не го разкара, та баш сега решиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Но при каква цена ще разберем ние дребните......Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеАко някой иска банката може да заобиколи като купи Доверие..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеРано или късно ще се разбере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Не е нужна да продадеш банката по начина по който си го представяш... най-вероятно няма да стане договор регулации и т.н... Ако някой иска банката може да заобиколи като купи Доверие..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеНадали ще се продава банката, нали имаше забрана до 2024 г. да не се ? Отделно, ако се продава и с тези резултати до момоента, то цената би следвало да е в другата посока. Утре ще се чака инфо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ, аз не целя нито едното, нито другото.И тук както в Алтерко, когато преценя, че моето си идва, си го взимам.Колкото и да расте нагоре или пада надолу....другото не е мое.... И ме съмнява, че са само Стоев и Донев.Няма смисъл Донев да продава чрез ДИХ а да купува през някое прокси. За Стоев също няма смисъл да купува така и да вдига цената, като може да си пазари тихо в ниското ...... Има нещо, което не знаем, което определя това, което се случва сега. Не бих се изненадал ако в първото тримесечие на 2022 обявят, че продават банката....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение....нито ще уцелите върха, нито дъното.....
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А за догодина дивидент я има, я няма - току виж молдовското бнб реши да няма и тогава какво правим?
Вместо да си доволен, че на БФБ има дружество, което печели по 2,10 лв годишно на акции и се продава за 10 лв /да не говорим за приходи и други показатели/, ти си губиш времето да пишеш за някакви евентуални предполагаеми решения на молдовското БНБ!!!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Tелсо намалиха темпото а ако има нови играчи, те пък съвесем се скрихаОтделно се появи изкушаваща възможност за прибиране на печалба
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Tелсо намалиха темпото а ако има нови играчи, те пък съвесем се скрихаОтделно се появи изкушаваща възможност за прибиране на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДнес май под 10ка ще затваряме кепенцатаОтделно се появи изкушаваща възможност за прибиране на печалба
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар