Изсипаха самосвала..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Дали не е някой ПФ да гони таргет за 31.12. Силен тренд, определено. Ако са му свършили (съмнявам се), то до края на годината се връщаме на нивата от миналата седмица. Интересното за мен е, че при тези цени, чичо не включи прахосмукачката. Щеше да му излезне евтино от миналата седмица до днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже да са ездачите на последнта вълна.....Изпуснали предишните, яхнаха тази и сега слизат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДали не е някой ПФ да гони таргет за 31.12. Силен тренд, определено. Ако са му свършили (съмнявам се), то до края на годината се връщаме на нивата от миналата седмица. Интересното за мен е, че при тези цени, чичо не включи прахосмукачката. Щеше да му излезне евтино от миналата седмица до днес.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПродавача приключи и сега какво ще правите хейтърите
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПродавача приключи и сега какво ще правите хейтърите
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИскаш ли едно басче за 5 бона и да извадим разпечатка да видим, какво точно съм ловил..!?
Той Бай Грую ми е ял попарата 2 пъти хаах
Той е човек, който умее да поема големи рискове.....затова и когато уцели тренда печели в пъти.....но всеко има ниво на търпимост към риска, а от там идват и печалбите и загубите....
И не на последно място да кажа, че е МНОООООГО ГРОЗНО, ПОДЛО,ГАДНО.... да не изреждам още епитети,когато БАТЯ Е СПОДЕЛИЛ С ВАС,че Е БИЛ НА РЪБА НА ФАЛИТА И ЕДВАМ Е ОЦЕЛЯЛт след 2007г......вие и до ден днешен да му се подигравате и иронизирате.....
Е,......истината в очите......
Изобщо не го знам някъв шаран какво е правил 2007 . И не ме интересува.Аз съм видял само едно нещо от него и това е ловенето на дъна ....и то в балони.... смятай !!!Last edited by petrg5s; 14.12.2021, 12:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Да,това е така ! Обаче аз такива факти не съм видял ! Нито един даже .А видях само едно нещо,да се опитва да лови дъна в Лешперко и сега е -20% сигурно от тази позиция. Този факт съм видял аз и на базата на което му казах,че е от най-дребните рибиа аз такива риби ползвам само за захранка
питай Батя колко му е стрдната на придобиване при лешперкото, та сега злобеееш за нямакви си -20% от върха....НО ти см си избираш как да пишеш....
Ето ти и цитат от Батя....
"Дявола е в детайлите! Да продаваш по тренда, когато купувачите се блъскат вече в еуфория, е един особен финес, който не знам дали ще разбереш.. Да продаваш страхливо, сваляйки гащи все по-ниско и сам да режеш клона си, е съвсем друго нещо.. Такива продавачи ги оставям да се наиграят и когато капитулират напълно им помагам да си ходят.
Ама какво ли ти обяснявам, ти нали къртиш пазара с техника и чертички.. такива тактики като моята са ти ненужни в арсенала"
Той е човек, който умее да поема големи рискове.....затова и когато уцели тренда печели в пъти.....но всеко има ниво на търпимост към риска, а от там идват и печалбите и загубите.....
И не на последно място да кажа, че е МНОООООГО ГРОЗНО, ПОДЛО,ГАДНО.... да не изреждам още епитети,когато БАТЯ Е СПОДЕЛИЛ С ВАС,че Е БИЛ НА РЪБА НА ФАЛИТА И ЕДВАМ Е ОЦЕЛЯЛт след 2007г......вие и до ден днешен да му се подигравате и иронизирате.....
Е,......истината в очите......
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Да,това е така ! Обаче аз такива факти не съм видял ! Нито един даже .А видях само едно нещо,да се опитва да лови дъна в Лешперко и сега е -20% сигурно от тази позиция. Този факт съм видял аз и на базата на което му казах,че е от най-дребните рибиа аз такива риби ползвам само за захранка
Къде беше когато преди година записвахме Алтерко на 3,65 !? Къде беше като допълвахме между 6,50 и 9 лв. Появи се в последния месец, когато покрай листването в Германия пазара изпадна в еуфория и залитна нагоре. Е да, след такова рали ще има корекция.. И ти сега се превъзбуди и си на върха на щастието.. Радвай се че Вуте е зле докато можеш, защото няма да продължи дълго.. и скоро завистливите хейтърите пак ще пискате жално или ще се покриете в миши дупки
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение.....а за Батя.....идеални хора няма....но той се е доказал като доста умел играч, от който може само да се поучим.......и "когато фактите говорят , тогава и боговете мълчат"....:а аз такива риби ползвам само за захранка
Last edited by petrg5s; 14.12.2021, 12:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеАз пък скромно след 10,50) до 11,15 си кеширах печлабата
) / над 2/3 от позицията/ и влезнах в Трейдинга
) допълних яко Агрия
) и преядох с варанти
)
Не пипайте Батката , много е голям) и готин
)
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНикой от нес не е светец, нито е богоподобен.Бъдете по смирени, че живота раздава шамари на тия дето си мислят, че седят на една маса с Господ.Тия "влакчета", които стартираха сегашната полемика, могат да возят, но могат и да извозват....
И са извозвали и по-големи играчи
Браво, Греъме, ако не се криеше толкова, щеше да ми е приятно да пия по едно голямо с теб! Здраве и успехи ти желая!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар