IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Две напред, една назад...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Днес я нямаше чаканата прахосмукачка. Утре сутрин ще има подплашени продавачи до към 10лв, после нищо не ми се дава.

Еее, и това сме го гледали и оцелели,- от 7,05 до 3,08 ... кое е това за което да не сме готови?
      От 11,45 /2 или без -2 ...що пък не!!!

Коментар

• Днес я нямаше чаканата прахосмукачка. Утре сутрин ще има подплашени продавачи до към 10лв, после нищо не ми се дава.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
          Гледам, че Телсо продало вчера акции от Софарма имоти за 4,5 мио, а купило само 13.000 акции на Доверие. Какво ли ще прави останалите пари?
          Нямам представа какво мисли да ги прави, но трябва да се има предвид, че има варанти при Софарма да плаща...
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Няма си друга работа, че да виси по цял ден пред компа. Като му остане малко време от ежедневните отговорности, ще се появи, ще купи набързо и се приключва.
            Пианиста, за пореден път си оцапал гащите и чакаш някой да дойде и да те спаси.
            Всеки път едно и също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
              Купувачът да не е свършил сухото, или чака да се съберат прилично количество СЕЛЛ ордери и да пусне прахосмукачката
              Няма си друга работа, че да виси по цял ден пред компа. Като му остане малко време от ежедневните отговорности, ще се появи, ще купи набързо и се приключва.

Коментар

• Гледам, че Телсо продало вчера акции от Софарма имоти за 4,5 мио, а купило само 13.000 акции на Доверие. Какво ли ще прави останалите пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                  А ,може и да бърам.Май безокоовия писа многократно,че доверие не става,само алтерко.
                  Да, той е известен с тази теза. Аз все пак имам още малко тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Може би ме бъркаш с някого. Не съм писал в Алтерко от доста отдавна...

Грую ме обвинява, че защитавам Доверие, ти ме хокаш, че го хейтя? Просто се пошегувах бе човек. Едва ли има нормален човек, който може да помисли, че купувачът рине сняг и затова го няма...
                    А ,може и да бъркам.Май безокоовия писа многократно,че доверие не става,само алтерко.
                    Last edited by 0; 08.12.2021, 14:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Ставаш като Харко.Щом не е моята не струва.Сто пъти вече гиса.,обръща се на хейтЗнаем,че Алтерко е върха,

Може би ме бъркаш с някого. Не съм писал в Алтерко от доста отдавна...

Грую ме обвинява, че защитавам Доверие, ти ме хокаш, че го хейтя? Просто се пошегувах бе човек. Едва ли има нормален човек, който може да помисли, че купувачът рине сняг и затова го няма...

Коментар

• Няма движение и по другите позиции на чичо, като има там, ще има и тук.

Коментар

• От известно време, тук нещата се решават час-два преди края на сесията....През деня е скука.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Според мен,дребосъци продават доверие,да влязат в агрия.Ще се нормализират нещата.Смятам,че до 2,3месеца сме около 15лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Може да рине сняг пред кулите сега . Имам чувството обаче, че ще свърши и ще вкара 2-3 акции по местата им, че много взехме да си ги търгуваме както ни хрумне.
                              Ставаш като Харко.Щом не е моята не струва.Сто пъти вече гиса.,обръща се на хейтЗнаем,че Алтерко е върха,

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                                Купувачът да не е свършил сухото, или чака да се съберат прилично количество СЕЛЛ ордери и да пусне прахосмукачката
                                Може да рине сняг пред кулите сега . Имам чувството обаче, че ще свърши и ще вкара 2-3 акции по местата им, че много взехме да си ги търгуваме както ни хрумне.

Коментар

Working...
                                X