Две напред, една назад...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДнес я нямаше чаканата прахосмукачка. Утре сутрин ще има подплашени продавачи до към 10лв, после нищо не ми се дава.
Еее, и това сме го гледали и оцелели,- от 7,05 до 3,08 ... кое е това за което да не сме готови?
От 11,45 /2 или без -2 ...що пък не!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеГледам, че Телсо продало вчера акции от Софарма имоти за 4,5 мио, а купило само 13.000 акции на Доверие. Какво ли ще прави останалите пари?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Няма си друга работа, че да виси по цял ден пред компа. Като му остане малко време от ежедневните отговорности, ще се появи, ще купи набързо и се приключва.
Всеки път едно и също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКупувачът да не е свършил сухото, или чака да се съберат прилично количество СЕЛЛ ордери и да пусне прахосмукачката
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеА ,може и да бърам.Май безокоовия писа многократно,че доверие не става,само алтерко.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Може би ме бъркаш с някого. Не съм писал в Алтерко от доста отдавна...
Грую ме обвинява, че защитавам Доверие, ти ме хокаш, че го хейтя? Просто се пошегувах бе човек. Едва ли има нормален човек, който може да помисли, че купувачът рине сняг и затова го няма...Last edited by 0; 08.12.2021, 14:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Ставаш като Харко.Щом не е моята не струва.Сто пъти вече гиса.,обръща се на хейтЗнаем,че Алтерко е върха,
Може би ме бъркаш с някого. Не съм писал в Алтерко от доста отдавна...
Грую ме обвинява, че защитавам Доверие, ти ме хокаш, че го хейтя? Просто се пошегувах бе човек. Едва ли има нормален човек, който може да помисли, че купувачът рине сняг и затова го няма...Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Може да рине сняг пред кулите сега. Имам чувството обаче, че ще свърши и ще вкара 2-3 акции по местата им, че много взехме да си ги търгуваме както ни хрумне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКупувачът да не е свършил сухото, или чака да се съберат прилично количество СЕЛЛ ордери и да пусне прахосмукачката. Имам чувството обаче, че ще свърши и ще вкара 2-3 акции по местата им, че много взехме да си ги търгуваме както ни хрумне.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар