If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера и днес голямо родео... Май ще има включване на прахосмука и отново типичното 1 назад 2 напред... Лично от вчера и днес добавих още близо 900 бр. към портфейла.
Успех колеги! Аз в последните два месеца напуснах кораба. Исках да погася вече репата и прецених да натисна най-вече тук с продажбите
Сега поне ще имате една пречка по-малко за нагоре
п.п. Много съм доволен от играта тук! Кеширани около 150% като доходност и едни сочни 6-цифри като сума
За това ти мнение - браво. И за печалбата - двойно браво, все така да върви!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Успех колеги! Аз в последните два месеца напуснах кораба. Исках да погася вече репата и прецених да натисна най-вече тук с продажбите
Сега поне ще имате една пречка по-малко за нагоре
п.п. Много съм доволен от играта тук! Кеширани около 150% като доходност и едни сочни 6-цифри като сума
Ето го резултата от рекетьорската геополитика на вашия идол, мистър Путин
Много ми е забавно да ми обясняват разни "разбирачи" как от нищо не разбирам, а после като направя 300% годишна доходност, да мижат като мишлета в брашно
На изборите преди няколко месеца молдовския народ реши категорично - Поема по пътя към ЕС! А че няма да е лесно никой не спори. Въпрос на личен мироглед е дали ще търсиш перспективи и възможности или проблеми и опастности.
Батя, "Ройтерс" публикуваха статия, че през 2022г. се очаква САЩ да станат най-големия износител в света на втечнен природен газ.
Най-големият вносител на природен газ в Китай е Австралия. През 2021г. над 25,8 % от внесените в Китай количества природен газ са внос от Австралия. По-малко от 10 % от внесените през 2021г. в Китай количества природен газ са внос от Русия. Никой не вярва на приказките на комунистите, че уж Китай внасял природен газ основно от Русия.
През декември 2021г. най-големият вносител на природен газ в Китай е Австралия, а на второ място по внос на природен газ в Китай през декември 2021г. е бил Туркменистан.
Като дългосрочна инвестиция смятам, че да се инвестира в акциите на Доверие Обединен холдинг е добре. Не мога да прогнозирам в краткосрочен план дали цената на акциите ще се повиши или ще се понижи.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Сигурно си прав, но според мен има и много други желаещи да купуват на тези нива. А за прокситата - след като купиха сериозни количества над 10 лв. , едва ли биха пропуснали и те да добавят нещо при днешните цени.
Ееей, уважавайте стария рубеж,... едва ли ще го ручнете!!!
Имам кеш, но мисля, че, ако и няма прокситата ще видим доста по-добри цени.
Сигурно си прав, но според мен има и много други желаещи да купуват на тези нива. А за прокситата - след като купиха сериозни количества над 10 лв. , едва ли биха пропуснали и те да добавят нещо при днешните цени.
Коментар