IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вход днес с 3500 артии на цена между 7.80 и 8.06 и утре съм се заредил за поне още толкова..... да видим дали ще ме огрее

Коментар

• Едно пожелание - миналата година дивидент 20 млн, тази поне 30 . Ако/ когато доверие си поизчисти дълговете и вземе и то да дава дивидент, да видим дали мама /Софарма/ ще пазарува и тук като луда както при СФИ на 2-3% див. доходност. Нали холдинг я прави Чичо...
      Last edited by 15%; 26.04.2022, 18:46.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Отчетный период 31.3.2022
        250 Доход или убыток, который приходится на владельцев материнского общества 193 079 867
        13,95милки/21,5=0,649акц. може би?
        250 Profit or loss attributable to Owners of the parent 193 079 867
        193млн молд. леи = 19.2млн.лв.

Коментар

• Отчетный период 31.3.2022
          250 Доход или убыток, который приходится на владельцев материнского общества 193 079 867
          13,95милки/21,5=0,649акц. може би?
          Last edited by inta53; 26.04.2022, 18:15.

Коментар

• Моля не отклонявайте темата към войната в Украйна!

Коментар

• За жалост факторът война е сериозен. Акцията иначе щеше да е около 15. Дано не се забатачат нещата!

Коментар

• Студен душ

Коментар

• Продължават да клатят лодката.
                  https://dnes.dir.bg/svyat/eksplozii-...n-savet-snimki

Коментар

• Руководство Приднестровья в ближайшее время примет решения в защиту интересов республики.

В Приднестровье установлен красный уровень террористической опасности

Так называемый Совбез Приднестровья сообщил о трёх «террористических атаках»

Нападению подверглись здание МГБ, воинская часть в селе Парканы и вышки радиотелецентра
                    Last edited by Yori; 26.04.2022, 11:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Кога ще влезе Молдова в ЕС -2032г. ли и кога ще е дивидента..
                      Я влезе я не влезе. Нека оцелее дотогава !
                      Не е препоръка

Коментар

• Кога ще влезе Молдова в ЕС -2032г. ли и кога ще е дивидента..

Коментар

• Тук се очаква дивидент + сплит едновременно!

Очаква се Молдова като влезе в ЕС, МолдиБанк да стъпи на клоновата мрежа на Софармаси и да стане най-бързоразвиващата се банка в ЦИЕ. Ще предлага иновативна комплексна услуга за пенсионерите - ще дават пенсии + разплащания на битови сметки + безкасово плащане на електронни рецепти...

Коментар

• Тук очаква ли се дивидент..

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

2 000 000 + 400 000 = 2 400 000 според математиката, която аз съм изучавал. Ако според твоята е 1 600 000 значи някой сериозно бърка..... и май не съм аз
                              Абсолютно!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Малко се обърках от сметките на терапевта... Населението се увеличава и то с доста , а какво значи това ли - нови клиентски сметки , повече обороти, такси от превалутиране и международни преводи и т.н и т.н.
                                От казаното от Кристалина Георгиева разбрах, че от Молдова са вазирали тези бежанци. Ако е имала предвид другото - ок, там са се приютили бежанци. Най-бедната държава в региона, чието население неминуемо ерозираше, сега ще може да попълни някакви човешки ресурси.
                                Ок, грешката е моя в този случай! Но не бих заложил на сериозна икономика от бежанци. Според мен, икономиката на молдовската республика е изложена на много по-голям риск от нашата като сравние и ще претърпи сериозен спад. Къде ще се позиционира банка молдован - паживем увидем! Моето мнение за тази акция е - като за най-спекулантьорски актив на бфб ! Само Химът може да е под това ниво
                                Last edited by shokova terapia; 26.04.2022, 09:48.
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X