Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Мисля, че до края на април е извънредното положение по спомен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеЦената е подарък в момента. Всеки свободен капитал го инвестирам именно тук. Просто пружината се натяга с всеки отчет повече и повече. Първото избухване ще е със свалянето на извънредното положение, което по спомен е някъде до края на м. Май., дано поне тогава молдовците го свалят, че с това 60 дневно удължаване ми писна. Със сигурност тогава чичо ще дръпне голям тлъст дивидент към Доверие от банката и сиг. ще изплати заема към Софарма наведнъж (отделно пък в СФA ще се дават дивиденти, нужен е кеш). Вече каквото остане в Доверието и едно решение за дивидент в началото на 24-та цената ще хвръкне.
Риска с войната го има до момента в който не клекнат и 2те страни и не се споразумеят. Въпроса е кой ще е от страната на булката... И искрено се надявам прословутата офанзива на Украйна да е успешна на поне 70% и преди зимата да има преговори, защото надали ще издържат още дълго в този полу-военен режим.
Коментар
-
Цената е подарък в момента. Всеки свободен капитал го инвестирам именно тук. Просто пружината се натяга с всеки отчет повече и повече. Първото избухване ще е със свалянето на извънредното положение, което по спомен е някъде до края на м. Май., дано поне тогава молдовците го свалят, че с това 60 дневно удължаване ми писна. Със сигурност тогава чичо ще дръпне голям тлъст дивидент към Доверие от банката и сиг. ще изплати заема към Софарма наведнъж (отделно пък в СФA ще се дават дивиденти, нужен е кеш). Вече каквото остане в Доверието и едно решение за дивидент в началото на 24-та цената ще хвръкне.
Риска с войната го има до момента в който не клекнат и 2те страни и не се споразумеят. Въпроса е кой ще е от страната на булката... И искрено се надявам прословутата офанзива на Украйна да е успешна на поне 70% и преди зимата да има преговори, защото надали ще издържат още дълго в този полу-военен режим.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Еее 5 пъти прочетох коментара и може би щото ми се иска доверие *10 все това виждам
Прогноза за цената на Доверие до година?
Аз продължавам да съм на мнение, че тук ще има развитие едва след края на войната, а той май няма да е скоро или поне МЦБ да свали забраните.....и да потекат дивиденти...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Да, така е имслед 3 години струва ×10...... скоро гледай къде ще отиде и Доверието
Прогноза за цената на Доверие до година?
Аз продължавам да съм на мнение, че тук ще има развитие едва след края на войната, а той май няма да е скоро или поне МЦБ да свали забраните.....и да потекат дивиденти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
По спомени банката в Молдова не я ли бяха купили за около 60млн.лв., нещо не се връзва с тези печалби 32,5млн.лв. на тримесечие. Трябва да са били много "глупави" продавачите в Молдова ?!?Last edited by maradona; 21.04.2023, 10:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
По спомени банката в Молдова не я ли бяха купили за около 60млн.лв., нещо не се връзва с тези печалби 32,5млн.лв. на тримесечие. Трябва да са били много "глупави" продавачите в Молдова ?!?Умереният риск винаги печели !))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение32,5млн.лв печалба за 1трим!!!
- 1 like
Коментар
-
Възможен сценарий
https://www.tradingview.com/x/QAZ6dOqX
Така или иначе украинската офанзива наближава,даже се чува,че е почнала ,а с нея и цената би трябвало да расте УЖLast edited by petrg5s; 20.04.2023, 13:09.
Коментар
Коментар