Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеот няколко дена има засилено войсково украинско присъствие на КПП-та с приднестровие
От един проруски молдовски канал
Властите на Приднестровието са почти изцяло зависими от украинския бизнес и пристанището в Одеса, а местната фирма-монополист „Шериф“ осигурява контрабанден коридор от Турция през Одеса до Букурещ и Яш. "Шериф" е изцяло контролиран от западните разузнавателни служби, тъй като крайните му бенефициенти - кланове от бивши полицаи и партийни работници - държат средствата си в румънски, молдовски и турски банки.
Освен това украинският и турският бизнес са много широко представени на територията на PMR, а неправителствените организации активно работят под контрола на MI6 и ЦРУ.
Военно-политическото ръководство в Тираспол е готово за интеграция с Молдова през 5-годишен преходен период, като официалният документооборот на руски и молдовски език ще бъде запазен, а социалните и инфраструктурни проблеми на региона ще започнат да се решават. активно решен: с бързата демонополизация на републиката от Шериф.
Следователно рисковете от военен конфликт в PMR са минимални, тъй като Русия отдавна е загубила контрол над републиката и може само да манипулира доставките на безплатен газ, и то за сметка на обикновен руски данъкоплатец.
Клановете на Виктор Гушан и Иля Казмала ще получат гаранции за сигурност от посолството на САЩ в Молдова и индулгенция за 4,5 милиарда долара, съхранявани в ЕС, Украйна и Молдова.
Коментар
-
от няколко дена има засилено войсково украинско присъствие на КПП-та с приднестровие
От един проруски молдовски канал
Властите на Приднестровието са почти изцяло зависими от украинския бизнес и пристанището в Одеса, а местната фирма-монополист „Шериф“ осигурява контрабанден коридор от Турция през Одеса до Букурещ и Яш. "Шериф" е изцяло контролиран от западните разузнавателни служби, тъй като крайните му бенефициенти - кланове от бивши полицаи и партийни работници - държат средствата си в румънски, молдовски и турски банки.
Освен това украинският и турският бизнес са много широко представени на територията на PMR, а неправителствените организации активно работят под контрола на MI6 и ЦРУ.
Военно-политическото ръководство в Тираспол е готово за интеграция с Молдова през 5-годишен преходен период, като официалният документооборот на руски и молдовски език ще бъде запазен, а социалните и инфраструктурни проблеми на региона ще започнат да се решават. активно решен: с бързата демонополизация на републиката от Шериф.
Следователно рисковете от военен конфликт в PMR са минимални, тъй като Русия отдавна е загубила контрол над републиката и може само да манипулира доставките на безплатен газ, и то за сметка на обикновен руски данъкоплатец.
Клановете на Виктор Гушан и Иля Казмала ще получат гаранции за сигурност от посолството на САЩ в Молдова и индулгенция за 4,5 милиарда долара, съхранявани в ЕС, Украйна и Молдова.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Никой не плюе по теб, Путлерската пропаганда те е превзела ! Я ми кажи ако не бяхме в ЕС щеше ли свободно да пътуваш въобще някъде и щеше ли да имаш такава финансова възможност, че сега да си пишем за живеене и пътуване във всички възможни дестинации ! Хайде да спрете вече да ни облъчвате с този фашистки режим и пропаганда !Last edited by petyob; 22.02.2023, 14:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениевместо аз да се обиждам от плюенето върху мен, затова, че изказвам мнение за хода на войната, различно от наложеното от ЕС, вие се обиждате ?!? Значи - ако имаш достатъчно пари(аз имам благодарение на БФБ) - може да отидеш на много хубави места по света или директно със гражданство или пребиваване срещу инвестиции. Канарските о. също са добър вариант, Аржентина - също, защото е по-евтино и може да купиш много ...
Ти си българин ,УЖ ,живееш в държава (много важно забележи) която е в ЕС и НАТО,разпространяваш руска пропаганда,дезинформация и фалшиви жълтини подкрепящи убийствата на деца и невинни жертви и всичко това без грам доказателства и фактология.
Ако си в Полша или в някоя бяла държава,не плюене ами и бой ще ядеш
Радвай се че при нас е свободия и анархия,особедно пък в този форум
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
вместо аз да се обиждам от плюенето върху мен, затова, че изказвам мнение за хода на войната, различно от наложеното от ЕС, вие се обиждате ?!? Значи - ако имаш достатъчно пари(аз имам благодарение на БФБ) - може да отидеш на много хубави места по света или директно със гражданство или пребиваване срещу инвестиции. Канарските о. също са добър вариант, Аржентина - също, защото е по-евтино и може да купиш много ...
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Петьо, аз нямам акции тук и пак съм много обиден от глупостите, които пишеш !
Въпрос към теб, за Уругвай трябват ли визи ? За един приятел питам !
Значи - ако имаш достатъчно пари(аз имам благодарение на БФБ) - може да отидеш на много хубави места по света или директно със гражданство или пребиваване срещу инвестиции. Канарските о. също са добър вариант, Аржентина - също, защото е по-евтино и може да купиш много ...Last edited by petyob; 22.02.2023, 13:43.
Коментар
-
Грую изказа мрачни прогнози за Украйна и Молдова, разбирам че повечето имащи тук бяха обидени и почна оплюване. Аз просто изказах мнение и се оказа, че съвпада с това от тази статия - имало 2 варианта - "... Целият този сценарий е дълъг бавен марш към ядрена война или към пълно разпадане на Украйна."
Въпрос към теб, за Уругвай трябват ли визи ? За един приятел питам !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеПонеже темата за войната много вълнува хората тук, ето нещо за путлер капут - https://trud.bg/ужасяващият-край-на-войната-в-украйна/
и в оригинал - https://dailyreckoning.com/the-horri...ERh4yJCFY5OATA
направо не мога да повярвам на това след всичко писано досега по нашите медии !?!
Бива ли пък чак такова падение ?
Обърни внимание на липсата на каквито и да е доказателства или точни данни/фактиLast edited by petrg5s; 22.02.2023, 12:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Като си тръгнал по този път,
потърси и тръмп какво е казал по въпроса
той е готов да се види с путя и на салфетка пак да разделят европа
мисля, че модератора трябва да разчисти темата
има си тема за войната, всеки може да онанира колкото си иска там
Коментар
-
аз ли съм неадекватен ?!? Труд е превел някаква статия на американец за войната .. аз реших да проверя дали не е някаква фалшива руска пропаганда, но - https://www.businessinsider.com/author/the-daily-reckoning
хмм, много сериозна медия и този пич пише редовно там !?!
потърси и тръмп какво е казал по въпроса
той е готов да се види с путя и на салфетка пак да разделят европа
мисля, че модератора трябва да разчисти темата
има си тема за войната, всеки може да онанира колкото си иска там
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Съвсем изплиска легена
хмм, много сериозна медия и този пич пише редовно там !?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеПонеже темата за войната много вълнува хората тук, ето нещо за путлер капут - https://trud.bg/ужасяващият-край-на-войната-в-украйна/
и в оригинал - https://dailyreckoning.com/the-horri...ERh4yJCFY5OATA
направо не мога да повярвам на това след всичко писано досега по нашите медии !?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от galaxy Разгледай мнениеТози Петьо след изцепките в темата за Агрия дойде и тук да се покаже. Съвсем е изплискал легена.
Last edited by Батя; 22.02.2023, 11:40.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар