IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ee, аман вече... докога?

Неграмотен, благодаря.

Коментар

Много добре знам колко проблеми и мотане по администрациите ))Имам в предвид 4е не се издават нови, а заявени но не получени.

Коментар

Хинина, още не съм.

Коментар

Все още има доста неиздадени КИ. Разправията е огромна и отнема много време. Вервай ми. Все още си чакам моите :-(

Коментар

Това с издаването на нови КИ си има и положителна страна ) Поне ще се знае по-обективно с какъв обем се започва търгът. Предполагам , че това са "забравени" книжа и заради цената в момента, си струва собствениците да кръстосват страната, да вадят пълномощни и да обикалят по ведомства. Тове свързано със свободно време, пенсионерите от селата няма да тръгнат да се разправят сами защото неразбират.
            Ако теорията ми е вярна, не са останали големи обеми КИ защото:
            1 В градовете вече са раздвижени по поредниси /по понятни причини/
            2 В одалечените райони, големите обеми също са раздвижени защото си е струвало тичането,делбите
            3 Останали са средно големи обеми в собствениците, които преди са били стотинки, но сега са приличен доход.

Коментар

Неграмотен разбра ли за Бояна, може ли да се плаща с ИБОН.

Коментар

Нормално е ако са повече и се разберат, след това да ги продадът на 75% и да си разделят парите. А обемите са смешни.
                Около 8 млн. КИ са изтъргувани след БТК.

Коментар

Да, това е тъпо... Но как се издават тогава, щом има толкова малко търгуеми? И аз знам теорията за 300-тата блокирани, но ако става дума за пари, логично е собствениците да се разбират и подават молби и после, след всичко, да делят... Затова непрекъснато се издават. И затова са повече от 100.
                  Доста повече според мен...:-(

Коментар

Да, това е тъпо... Но как се издават тогава, щом има толкова малко търгуеми? И аз знам теорията за 300-тата блокирани, но ако става дума за пари, логично е собствениците да се разбират и подават молби и после, след всичко, да делят... Затова непрекъснато се издават. И затова са повече от 100.
                    Доста повече според мен...:-(

Коментар

Ако има търгуеми около 800 а ЦД казва 500 не ти ли се стръва странно.
                      Както и това че преди месец имаше само 46 млн. некласирали се за БТК.
                      Всеки притежател на КИ дори и да не се интересува все щеше да види на 1ва страница на някой вестник:" Компенсаторките полудяха и минаха номинала си" "БТК срещу записи" и др. И би продал след като дори и ген. Бойко Борисов каза по новините да се продава.
                      Над 350 млн няма да излязат на бял свят, защото собствениците се съдят. Има и много хора, които имат по 500-2000 номинал и са ги забутали и забравили по чекмеджетата. Притежателите на 1,4 млрд КИ бяха 800 000 души...
                      Единствено това лудо издаване ме притеснява. Особено ако БМФ закъснее още. За този месец след БТК са издадени близо 40 млн. КИ. За сравнение втората половина на 2004-а са издадени 100 млн.

Коментар

Нег, и на мен много ми се иска да е така. о обясни ми, моля те какво точно означава 100 млн търгуеми!?Днес някои вещи в областта ми обясняваха, че общо има КИ ок. 800 млн.

Коментар

Стойко, който е имал нужда от пари е продал на 113% преди месец.
                          И търгуемите КИ са има няма 100 млн. Така че не се тревожи. Когато дойде БМФ (след месец) цената ще е над 113%

Коментар

Селчо,толкова са КИ-тата в обръщение а че балъците не са се усетили да продават е друга тема.
                            Това е щото са балъчета но като отидем на 25% тогава ще се сетят.

Коментар

Шоуто се закрива.))

Коментар

В списъка на дружествата в напреднала фаза на подготовка за приватизация попадат предприятия като "Автотехника Пирин" ЕООД, "Зърнени храни" ЕАД, "Медицинска техника" ЕАД и други подобни. Заедно с тях предстоят да се раздържавят няколко "Пътни поддържания" и двайсетина ВЕЦ-а.

НО:
                                Продажбата на компании като "България ер", БМФ, ВМТ "Орбита", "Гипс" - Кошава, както и "Воинтех", по различни причини засега остава блокирана.

(от в. Дневник)

Коментар

Working...
                                X