IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Харе, компенсаторки ъп,ъп...

...
    Срокове
    Компенсаторни инструменти ще се издават до 30 юни 2006 г. Това е записано в промените на Закона за сделки с компенсаторки. До 31 декември 2006 г. държавата трябва да има пълна информация колко от книжата са усвоени и колко собственици са останали без обезщетение. След този срок неизползваните книжа ще се превърнат в Държавни ценни книжа(ДЦК). Държавата трябва да определи срок и цени за тяхното изплащане на собствениците им. До влизането ни в ЕС - 1 януари 2007 г. процесът на реституция трябва да е приключил. Това е записано в резолюция N 1096 от 1996 г. на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ), която страната ни е приела.

(в.СЕГА) - 2005/4/6

Коментар

Дано. След 2 седмици ще разберем.

Коментар

Дано да си прав.

Коментар

Ми то още след БТК се очакваше да го гласуват април и да го пуснат май. Така че за момента всичко е по-план. Аз съм оптимист.

Коментар

Неграмотен, съгласен съм с теб, че ще е много добър ход за борсата и предизборна реклама, но като гледам май не са се разбързали много. А то не остана време....

Аз очаквах доста по-бързо да го предвижат, но уви май няма да ни огрее, а после я камилата, я камиларя.

Коментар

Аз наистина мисля, че има реална възможност да го пуснат. Стига да гласуват стратегията до края на месеца. Според мен това ще е последния по-сериозен скок на БФБ за този мандат и заедно с КИ над номинала ще са добра предизборна реклама.

Коментар

Мислите ли наистина, че правителството ще успее да пусне 30% от БМФ на борсата преди изборите?

Аз честно казано много се съмнявам, въпреки че бих се радвал ако успеят.

Коментар

:-)
                  Тоя Астор (КИКИ-2) :-) е наистина за жълта книжка :-).... когато ти се показва Слънцето ти явно виждаш само пръста :-)...пак по-бавно ще пиша белким схванеш :-) П а р л а м е н т ъ т няма да приема никакви закони и документи до края на своя мандат :-) извън П р о г р а м а т а си за работа, която прие на 8 март :-) или ако има такива проекто -закони невключени в тази Програма защо не, да си ги разглежда точно месец юни :-)....Кръстю Петков от Коалиция за България пък не се смущава да предложи проекто закон в който държавата да обезщети лихвопритежателите с минимум един лев,за това какво ще кажеш,не с КИ ,а с реални левове :-))))
                  Асторе дай някакъв нов фокус, иначе продадените днес КИ са по-малко от тези в личния ми потфейл :-))))
                  Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

Мен много ме съмнява да пуснат повече от 30% от БМФ срещу КИ. А комисията прие 30% да се пуснат преди да се продадът 70-те %. Така че само след 2 седмици ще се разбере съдбата на БМФ. А обема от 500 000 ПКБ е нищожен. Всеки втори тук може да бутне цената с 350 000 лв.

Коментар

Само едно нещо ще отбележа.
                      Парламента спира работа на.................20 май така че програмата за юни е сигурно на чистачките
                      и домакина.Други там по това време няма да има.
                      Та дотук с компетенцията ветеран-аматьор.
                      А лихвоточки ще има на борсата скоро.
                      И не мислиш ли че при перспективата да отидат поне на номинала едва ли щеше да има идиоти които да продават като бесни?
                      И като гледам обема на PKB-тата май не ще да и бил малък обема.
                      И това е само началото.
                      А ти си чакай БМФ......някой път но не сега.
                      Като станат няколко милиарда Ки-тата тогава може и да пуснат БМФ НО половината кеш и половината в КИ-та.

Коментар

/това е от форума за лихвоточките,но нека и тук го пейстна защото виждам,че КИКИ движението има нов ярък представител :-)
                        ...............
                        Астор33,
                        явно сте любител на илюзиите и ментарджийството :-) но специално за вас ще ви кажа бавно за да ме разберете по-бързо :-) в ъ п р о с н и я т проекто-закон /за лихвоточките/ не е включен в дневния ред на Парламента до края на мандата му поради което Н Я М А Д А С Е Р А З Г Л Е Ж Д А до изборите, а след това е нова бира :-)
                        Асторе,асторе опитайте някакъв друг фокус за връщане на колелото назад :-) Напред, до изборите нещата са ясни около 25 април гласуване на стратегията за БМФ и пускането на миноритарния пакет от БМФ през м. МАЙ 2-3 дневни аукциони на борсата, минаване на КИ над номинала и единствената неяснота е докъде ще стигнат над номинала :-) очакваната прогноза е задминаване на старите рекорди :-)
                        /ето че се появи в Парламента още един проекто-закон за лихвоточките на синди депутата Кръстю Петков той пък предлага държавата да обезщетява лихвособствениците с минимум един лев на точка....или накратко пак глупости, лаф да става :-) ....Парламентът НЯМА да разглежда никакви нови закони защото програмата му е приета до края на юни....относно цената на КИ,комповете единствено не бяха подложени на минимум 20% корекции,които преживяват - Албена, Орга, Биовет, Софарма, Ривиера,Холдинги и почти 90% от БФБ.Вижте днес например КИ са надолу,но обемите са смешно малки за да се говори за корекции...който влиза в КИ сега е щастливец,защото КОБОСИТЕ са склонни да продават КИ и да се меткат на влакчето на ужасите Химко-Крем :-)))
                        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

бих купил и сега, но ще изчакам още малко да паднат докато има паника!

А инъче мерси за пожеланието да се "гътна". Малко ми заприлича на проклинане от циганка на която не са и дали 20 ст.

Коментар

Неграмотен ти да не се гътна като любимите ти компенсаторки бе?
                            Че днес май потегли влака за ничията земя.
                            Нали знаеш какво ти казах още след БТК. ДВАДЕСЕТ И ПЕТ СТОТИНКИ ЗА ЛЕВЧЕ МАХ!!!!
                            Сполай ти!

Коментар

Неграмотен може ли да ти продам на 70% малко КИ?
                              Ти ще си ги оправиш по номинал.
                              Виж в каква далавера те включвам.

Коментар

Да ще сложат табелка "1 месец лихвоточките ще се преобразуват в GKZL" или пък "Промоция 200 млн. GKZL. Бързо! Свършват!" Това е предизборен трик. Ще се вдигне шум. КИ ще стигнат 2 лв. заради БМФ. И собствениците на лихвоточки ще гласуват за НДСВ, само че след изборите няма да ги преобразуват, защото цената ще е под 2 ст., а сега е 4 ст. Най много да ги направят 5 ст. което е реално. навремето са дали 20 заплати, и сега да им върнат толкова 20 заплати*400лв.=8 000лв. 200 000 лихвоточки*5ст.=10 000 лв. дори повече ще им върнат. Но на 8 000 лв. да им дадът 200 000 лв. това вече не е редно. А за това колко GKZL ще се издадът дори да е само месец срока е ясно. Щом преди за 1 месец (20 дни защото беше февруари) без да се знае нищо за бъдещето на тези GKZL се издадоха около 70 млн. (35 отидоха за БТК и сега има още толкова). А сега след като се видя, че на 1 GKZL се изкарват 1,6 лв. поне 90% от всички лихвоточки не ни мърдат или някъде към 20 млрд.

Коментар

Working...
                                X