If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дори сега се сещам,че 113 МИО няма като ИБОН което означава ,че плащането ще стане САМО с КИ, без бончетата,плащането може да стане само с един вид непаричен инструмент, което подвърждава достигането на 99.99% за КИ.
:-)
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Момчета,
GKZL са приравнени към КИ,но както не веднъж сме писали не съвсем :-)...за търговете сте прави те са равни на КИ,но при ТЕЦ-овете НЯМА търгове там класираните кандидати ще си набавят от пазара КИ и тогава се разбира,че ще си набавят всичко непарично, но без GKZL както знаете за GKZL на БФБ няма ежедневни котировки или накратко за борсата такова животно няма :-)))
Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Точно това е, че са приравнени с останалите КИ и според мен няма проблем.
Лихвоточките са непрехвърляеми, но при ЖКЗЛ какъв е проблемът?
Нали досега с тях можеше да се участва в ЦПТ за дружествата обявени срещу непарични средства. (т.е. части от тях)
GKZL sa priravneni s drugite kompensatorki po sakon i sobstvenicite s registracija v CD sa tvurdo v turgovete.Sa prehvurljaneto im i prodajajba pres Borsata moje i da ne se smogne.
Купувайте КИ докато са под номинала :-), както казахме вече за котировките до 99.99% отговарят ТЕЦ-овете, а след това се включва с летящ старт до min 150% БМФ!
:-)
О,оо, за GKZL няма как да стане, освен ако АП не прояви "добра воля" и не ги "пусне" да минат, по схема, подобна на тази за БТК. Лично аз съм скептик за това.
Коментар
Negramoten
Най-голямата приватизационна сделка за годината
RAI, за IBON e възможно, но как ще стане с GKZL, като немогат да се прехвърлят?
А бе познавам доста от тяхната семка и бая процент имат фира те,повече от нас,уж богати фирми и "денги не проблем" пък като опре до плащне и иди ги търси!Дано да не са някакво менте тия,щото Юганскнефтигаз го взе някаква компания дето нямаше и сто милиона активи а държавата-Русия им даде десет милиарда актив-долара!Сега си чукат тиквите!Що инвеститори им избягаха за тези дивотии на Путин!
За “ТЕЦ Варна”:
1. RAO UES, Русия
· цена на една акция – 680,85 Евро /общ брой на продаваните акции – 572 413 бр./
· 51% от капитала на дружеството – 198 902 838,15 Евро
· увеличение на капитала – 189 091 789,65 Евро
· 33% от новия капитал – 190 824 552,90 Евро
· с непарични платежни средства – 36 629 730 Евро
Кой беше онзи член, който регламентира плащането на част от цената на дад. дружества с КИ?
Мисля, че на всякъде пише "непарични платежни средства" без да се уточнява какви, т.е. ИБОН и ЖКЗЛ също.
Коментар
Negramoten
Най-голямата приватизационна сделка за годината
Мисля, че ще са само търгуемите КИ. GKZL няма как да участват.
Коментар