IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Харе, компенсаторки ъп,ъп...

...и какво напазарува днес руски, ми КИ е най-добрата инвестиция за един консервативен едногодишен потфейл.Който има време нека да играе ден за ден, който иска да направи 50% за една година без да следи непрекъснато SOFIX-a да ходи към КИ, просто е , но не и за теб.....една сладурана сега ме очаква т.к. че за днес толкова :-)

Коментар

Няма защо да съм нервен, защото не търпя загуби от ялови инвестиции като тази в КИ...Просто си ми забавен..., даже ни ми е и жал за тебе...;-)))

Коментар

...ами пич то затова си толкова нервен,поразлаби малко и си вземи докато е още евтино,че след това ще има още по-дълбоки молби към бога
        :-)))))

Коментар

Опазил ме господ.....;-)

Коментар

Щирлиц,ти имаш ли КИ?
            ;-)

Коментар

State,.....чакайки бонгото гледай да не си останеш само с портокаловия сок и литературата за четене...не че е лошо, винаги има какво още да научиш...;-)

Коментар

умните купуват
                след няколко седмици другите ще си мечтаят за тези нива.

Коментар

Сделка с БТК ще има, защото всички искат това - правителството, чуждите инвеститори, МВФ. Опозицията е малцинство в случая. А другите два оператора вече са си го калкулирали, не могат вечно да се напъват защото е ясно че в България рано или късно ще има още конкуренция.

Коментар

Аз съм си добре,ако искаш бонгото трябва да можеш да чакаш :-))..пия си портокаловия сок и чета ето това :-))
                    Лицензът на БТК подкрепи глобалните ни облигации
                    (ПАРИ) - 2004/6/9
                    ДЪРЖАВНИТЕ облигации на развитите страни продължиха да са под напрежение и по време на вчерашната търговия. Поскъпването на суровините и добрите данни за икономиките доведоха до поскъпване на книжата както на Русия, така и на Турция и Бразилия.
                    Глобалните облигации на България се възползваха от възходящата посока на възникващия сегмент, но и вътрешните новини подкрепиха книжата ни. Предоставянето на третия лиценз за GSM на БТК ни приближава към инвестиционен рейтинг, коментират дилъри на пазара.
                    В същия тон беше и изказването на Милен Велчев от САЩ, че очаква повишението му до края на годината при успешни 1-2 големи приватизационни сделки. Доларовата емисия с падеж 2015 г. се качи до 112.200 за 100 номинал, а тази, деноминирана в евро с падеж 2013 г., поскъпна до 112.210 за 100 номинал. Наши банки също са реагирали на новината с покупки на глобални облигации, което също е допринесло за ръста в цените им.

Коментар

State нещо се умълча...охладиха му надеждите...;-))

Коментар

Bonbon, izvadi si depozitarka....

Коментар

Lapai, no da ne natejat i da potane6 ....

Коментар

аз имам 0.31 ибон и не знам какво да ги правя, на мога да ги продам

Коментар

и аз имам 1 номинал ГКЗ
                              по погрешка останало
                              но се чудя дали да не лапна малко ибон щото маржа им с компесаторките стана много голям

Коментар

6.67 lv. nominal - kolkoto za edna kutia victory(bez nikakvi taksi i komisioni oba4e)

Коментар

Working...
                                X