If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vzemi si napravi smetka kolko Kompesatorni instrumenti sa zakupili 20100 za poslednite 6 meseca, kato imash v predvid che kupuvaha s popechitelski transferi prez 10600 i 13200 i togava obiasniavai kolko shte e cenata...
Хинина и другите които не се уситиха навреме а са продавали евтино, да не завиждат )
Със сигурност ще чакаме и по-малко, защото цените на компенсаторките няма да чакат деня на пускането на акциите на БТК на борсата, ами ще растат плавно дотогава.
Освен това, както обяснихме тези дни, реститутите които държат компенсаторки вече няма да продават толкова лесно защото разбраха че има още да растат.
Останалото са прости сметки. Вече някой каза долу - актуализирайте си оценките, като вземете цената на акция платена от Вива като отправна, но минимална цена в кешов еквивалент.
Очаквам покачване до 70%
(ПАРИ) - 2004/11/15
--------------------------------------------------------------------------------
НОВИНАТА, че БТК ще стане публична, се очакваше и не носи никаква новост, но на един бичи пазар всяка положителна новина е повод за нови покупки.
Аз лично смятам, че цените на компенсаторните инструменти се покачиха много бързо и възможността за кратка корекция става все по-вероятна.
Ако се сбъднат очакванията на инвеститорите да пуснат на борсата БТК и БМФ, цените на компенсаторките може да се покачат над 60-70%, но в никакъв случай не трябва да забравяме и риска от възможността БТК и БМФ да не се появят на борсата. Засега той не изглежда голям, но ако все пак се случи този негативен сценарий, сривът в цените ще е огромен.
Автор: Алекси АНДОНОВ, изпълнителен директор на инвестиционен фонд Витоша, Будапеща
Zdraveite. Moje bi vyprosyt mi ne e mnogo podhodjasht za tazi tema no...
Imam talon za registracija za uchastie v masovata privatizacija ot 1999g. Znam che e validen oshte no ne sym si vzel bonovete. Poneje togava bjah student, te sa 1000. Vijdam che investicionnite bonove se tyrguvat okolo 20%, no kakvo sa tija 20% procenta? Ot nominala li? Koito v moja sluchai e 1000 t.e. moje da se vzemat 200lv. za tezi bonove taka li? Ili neshto byrkam?
Коментар