If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е това защо им го каза?! Сега ще почнат и да мислят! Взе им печалбата, завистливец такъв!!!
Коментар
КИ-мече
100%te idvat skoro !
Поне 600млн. готови КИ чакат в момента БТК. Имаш ли представа колко реститути и реститутки :-) се точат да стават акционери. Повечето са живи селяни, но това ги прави още по-опасни - без да разбират нищо ще сложат оферти на пазарни цени и за тези които купуват на днешни цени КИ, акциите ще им излезнат златни. Ако въобще успеят да се вредят, щото тези които не успеят голям рев ще реват, в това съм абсолютно сигурен.
КИ-мече - говориш празни приказки. Как пък сметна че вече били събрани като за 40% от БТК, като още не се знае каква цена на акция ще поиска държавата?!?
Коментар
КИ-мече
100%te idvat skoro !
Проблемът е това, че вече има събрани КИ като за 40% от БТК. Въпрос на време е това да се озъзнае от стадото, а спрат ли големите поръчки купува, за два-три дена цената ще се смъкне под 45%. Нали видяхте вчера кво стана, два часа КИ останаха сирачета и отстъпиха с 2 пункта. Аз първоначално мислех да участвам с всичките си КИ за БТК, но вече подобен риск не мога да поема.
Не е един як купувач, а само и единствено масовата психоза около БТК. Най- накрая след дълго чакане се появи реална реализация на КИ и всички се побъркаха по тях.
Реституте, хайде с аргументи обясни:
Какво толкова фундаментално се промени в ситуацията през последния месец, че изстреля цената със 100% нагоре /почти/, в сравнение с последните няколко години?
Защото за мен причината е 1 /един/ як купувач, подсплатен с овчата еуфория на такива като тебе.
Ne go priemaj lichnno prijatel, az ti izlagam samo argumenti i fakti. V ponedelnik pazara ste e na 55%. Ti prezeni kak da dejstvash s tvoite pari. Trenda e jasen i logichno obosnovan. Tova e.
Коментар
izmaknal se
100%te idvat skoro !
Не ме е яд приятел - не сам луд да играя Вабанк. Призовавам за здрав разум. По скоро твоето поведение мяза на опит да подведеш някои балъци да купуват за да ти вдигат цената. Колкото и да си Як Реститут, би ли ми казал колко време можеш сам да подържаш пазара и да играеш срещу клиента на 20100, разбира се без да манипулираш с "безплатни съвети" в този форум.
Коментар