Абе незнам дали ги бута ама скоро комп. след като се набави номинала за Бояна ще се върнат на 58 %
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харе, компенсаторки ъп,ъп...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NegramotenЗа последната седмица увеличението при жилищните компенсаторни записи и жилищните компенсаторни записи от лихвоточки е съответно 499 хил. и 225 хил. лв. до 50,427 млн. лв. и 44,116 млн. лв.
...най ми е интересно НЛО-то сред компенсаторките GKZL /жилищните компенсаторни записи от лихвоточки/ как се увеличават с 225 хил.лв. :-)...с тях отдавна нещата са приключили,ама не и у нас ,но те все възкръсват ли възкръсват...
за мен намирсва на далавера в Областна управа София ул. "Алабин" №22....
ето ви една идея до инвестора или до КФН направете проучване от кои области на България нарастват най-вече GKZL това като първо и като втора нека КФН направи барем една ПРОВЕРКА на новоиздадени GKZL...имам съмнения ,че някъде се пишат писма със задна дата и така се уреждат нови и нови партиди с този неидентифициран компенсаторен мутант! ;-)
...и аз се чудя как,май ще трябва да проверяваме пак тая попара дето Миков я надроби и нас ни насади да му я сърбаме ;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Negramoten
След две поредни понижения номиналът на компенсаторните инструменти в обращение отбеляза ръст от 3,287 млн. лв. до 602,242 млн. лв., показват данните, публикувани регулярно в системата COBOS на БФБ-София.
С 1,463 млн. лв. до 346,008 млн. лв. номинал се увеличават поименните компенсационни бонове, докато компенсаторните записи нарастват с 1,1 млн. лв. до 161,691 млн. лв.
За последната седмица увеличението при жилищните компенсаторни записи и жилищните компенсаторни записи от лихвоточки е съответно 499 хил. и 225 хил. лв. до 50,427 млн. лв. и 44,116 млн. лв.
Общият брой регистрирани компенсаторни инструменти в Централен депозитар е 1,695 млрд., като от тях 1,092 млрд., или 64,46% от общия брой, са занулени.
Коментар
Коментар