IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Харе, компенсаторки ъп,ъп...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да поразсъждаваме за "цацата"

Аз смятам Смятащ, че Кикито е Ри Ар ва хонорар при един от най-големите акули. Затова толкова често се появява да ни дразни и дезинформира. Това единствено подсказва, че наистина имат още доста да пазаруват и че нашите рлогнози ще се сбъднат. Нека си пише, нали ние е кадем. То е ясно, че няма никакви доводи за падане на цените преди търга, което е ясно и на внуците ми.

Коментар

Много просто. Сам е, защото неможе с няколко ника да повтаряш една и съща глупост. Няма доводи, ако имаше ще ше да се клонира по един като него на всеки довод.

А той според мен е хитър и появите му са пресметнати. В моментите когато най - трудно се разделяме с кокала той има време да пиши, а в останалото време той купува за някой. Така си мисля. Ако неправи това, то той е е някаква форма на психопат, който е решил че това е негови начин за губене на време.

Коментар

• Да поразсъждаваме за търга за БТК

Оставете го тоя смешник Кики. Многократно се е доказал че греши и че цели сваляне на цените.

Дайте по по-сериозната тема - каква стратегия избрахте за участие за БТК? Защото си мисля, че сега с нашите КИ ни е нещо като последен шанс да купим акции от този бисер за нашата борса.

Коментар

Да, колкото пъти се е появявал Кики в този форум и е пророкувал срив на цените на КИ, толкова пъти е следвал сериозен скок. За да не направиме обратната положителна връзка, можеше да си сменя името, защото в момента, неговите пророчества са сигнал за опит за дирижирано понижаване на цените.

Коментар

Smqtasht, ако си спомняш часовете по психология.
            Ако непрекъснато някой ти повтаря, че черното е бяло и накрая ще се объркаш. Само се чудя защо КИКИ пише само с един ник? Кики, ако пишеш с 3-10 ще има много по голям ефект.

Коментар

Кики поведението ти е много интересно. Чудя се да не да си с някаква роля поставен в този форум. Толкова търпеливо и систематично да повтаряш едно и също. Това никъде го няма дори и в най -посещавания форум на инвестора.

Коментар

Кики, аз съм навит за 100К лв. Ако са ти малко Гаро и Ванката да дадът и те нещо.

Коментар

Приемам всякакви залози от 3К нагоре.

Коментар

Иване като си отворен извади КЕШ и да залагаме.
                    Договор.Депозит в банката.И тогава се прави на мъж колкото искаш.
                    Ако ли не , си трай.

Коментар

Кики, малоумнико, нали си знаеш че цената е към 130 % до седмица. Кой е луд да си го сложи на 115 на сто, само такива баламурници като теб, вероятно!? Чувал ли си , че клиенти и Райфа, Булброкърс и Първа има още да си допълват запасите, но се дебнат. Брокерите им чакат мига в които ще има значително повече поръчки до 125 %, за да направят ъъъъп, ъъпппппп! И за няколко минути офертите продава ще ги отнесат като цунами кирпичена къщурка! Само хвани баса! Ще го цепя!

Коментар

Гаро ти подиграваш ли се?В офис-а на инвестор-а???????ха-ха.
                        Кви са тия махленски сделки бе инвеститоре.
                        Аз ти предлагам друго.
                        Вземи 20К$ (нали си сигурен и як) и ги депозираме в банка.Правим договор.Фиксираме параметрите
                        и готово.Става ли?

Коментар

Кики, ами пусни един мейл и ще се договорим! Може и двамата да заложим по 1 к в зелено в офиса на Инвестор.Бг и печелившият на 27-ми ще вземе и двата залога!

Коментар

Кой е луд да продава на 110%, като веднага след търга ако продаде акциите на БТК ще вземе минимум 130?

Коментар

.... а и това не е мойта цена.

Коментар

Кики
                                аз ордери неслагам

Коментар

Working...
                                X