IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4akai parvo indiizite da vkarat malko $$$$ 6toto ako tragne cega kam c4etovodnata ci ctoinoct(koqto ne ce znae de),lo6o 6te ctaneUcpehi na kremikovckite fenove i mn profitipozdravi 4e hvanahte noviq ni blue cchip na BFB

Коментар

• ами не знам
      спекула има когато има движения нагоре-надолу
      ако след 3-4 сесии на покачване се намерят някви паникьорчета да поразпродават, ще има
      ама ми се струва че е време тази позиция да си се кротне и като истински син чип да си върви бавно и славно към счетоводната стойност

Коментар

• Ех ма съм добър спекулант. Как само ги усещам нещета а Батя май пак ще пада яка спекула?

Коментар

• ами дори съобщението на БФБ подсказва нещо
          по-точно последното изречение

Коментар

• PFBK?
            Всичко е възможно,само желание да има!
            Делян Костов ;-)

Коментар

• хм, веднъж да се окаже че ПФБК няма вътрешно инфо и си поразпродадоха акцийките евтино
              Карай на 24 пак ще си купят

Коментар

• Da prav si!No tai kato az ne sam 4ul ni6to novo zatova mi stana interesno,kakvo to4no dnes 6te podtikne tozi rastej.
                Делян Костов ;-)

Коментар

• DIDO-, често какви точно са причините не толкова важно. Защото докато станат общоизвестни, движението може да е изминало доста голям път...

Всъщност зависи от типа на съответния участник, де...

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпило следното уведомление от Финметалс Холдинг АД:
                    Приключи сделката за продажбата на капитала на Финметалс Холдинг АД. Негов собственик е Глобъл Стил Холдинг Лимитид.
                    Финметалс Холдинг е акционер притежаващ 71% от капитала на Кремиковци АД-София /KREM/.

Коментар

• Батя, ясно е че има причини да поскъпва и съм оптимист. Просто обсъждахме, че ако успее да падне под 19.50 ще продължи още надолу.

За наша радост не успя и тръгна нагоре :-)

Коментар

• Batq,kakvi sa tezi pri4ini?
                        Делян Костов ;-)

Коментар

• ХХ и Софикс, не знам какво ви показва техническия анализ но си има много солидни причини Крем да поскъпва днес
                          а ако и техн анализ показва тази посока е просто съвпадение

Коментар

• Kakvo li 6te donese radjata djado koleda na akcionerite si- 30 leva moje bi

Коментар

• Нова година идва, ПУШЛИВЕЦА все още не е представил заверен отчет за 2004г. Защо ли ??????

Коментар

• Злорадствам?
                                Не е вярно, не е вярно, не помните ли, че бленуваната сделка пожелавах ви? Просто коментираме, да.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X