септември - 30 лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Софикс, по принцип не вярвам и не разчитам много на техническия анализ, ама като те гледам как ти върши работа по тази позиция се реших да поогледам графиките.
Та добре ли съм разбрал че в близко време има голяма вероятност Крем пак да пробва съпротивата при 24,60?
Което си е около 15% ръст от сегашните нива.
Коментар
-
Anton Chigurh
SOFIX Хеджър е някава нова звезда която гледа само да се заяжда с хората. Елементарни познания няма в тази област а дава акъл на ляво и дясно и плюе хората за щяло и нещяли.
Коментар
-
Male SOFIX,ti na obqd li se nadrankva6,brat4eto mi? :-) Tova ne e izob6to hubavo,vzemi se obarni kam nqkoi lekar za pomo6to,4e moje da dovede i do uslojneniq!Moje i jena si da po4ne6 da prebiva6 i ve4e si v posledna faza xaxa Bazikam se :-)Всичко е възможно,само желание да има!
Делян Костов ;-)
Коментар
-
Ще изчакаме и ще видим, аз лично се надявам все някой да удари едно рамо на курса и да не пада под 5, че от там надолу ако съвпадне с общо затишие на пазара, може стабилно да потъне
А за технически пак си става, нищо че е кофти отчета. Все пак в анализа се отразяват и психологическите нива.
Коментар
Коментар