IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мам......... му

..."ще бъде използвана за покриване на задълженията на предприятието, които се оценяват на 200-300 млн. долара" не означава че ще послужи за покриване на всички задължения

ще видим как и колко от тях са осчетоводени в отчета за 3 тримесечие, но според мен звучи доста тъпо, освен ако в договора по сделката не е записано, че купувача плаща Х на Захариев за (част от) дела му във Финметалс и У на някой друг за покриване на някой падеж
    http://imoti.start.bg
    http://pravo.start.bg
    [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Мам......... му

Тук нещо не се връзва.

“Глобал Стийл” плаща със заем за “Кремиковци”

"Глобал Стийл холдингс" /GSHL/ е емитирал дългови книжа за 150 млн. долара, за да плати за придобиването на 71-процентен дял от "Кремиковци" АД, което е най-голямото стоманодобивно предприятие в България, съобщава индийското издание "Business Standard".
      GSHL е получил парите срещу секюритизиран дълг от търговци на стомана, между които са британската компания Stemcor, австрийската Voest Alpine Industries и Selzgitter от Германия. Годишният лихвен процент на дълговите инструменти е между 7 и 8 на сто.
      Според "Business Standard" заемът е договорен от Merrill Lynch & Co., като водещ мениджър, с участието и на базирания в САЩ Tudor Fund, Goldman Sachs Group Inc. и Cheney Cap.
      Изданието посочва, че GSHL ще използва част от получените средства, за да плати придобития дял от "Кремиковци", а останалата част ще бъде използвана за покриване на задълженията на предприятието, които се оценяват на 200-300 млн. долара. Дълговете са основно към железниците и доставчици на енергия

Как със 150 мин. $ ще платиш 71% от завод и ще покриваш задължения които са двапъти по-големи от заема който си взел?

Коментар

• Кремиковци

Kolko iska- 30 ili 40

Коментар

• Кремиковци

Na men puk pepa mi pisala - iska si Krenvir6ite.

Коментар

• Кремиковци

Аз пък имам писмо от Ганеш, който ми пише, че цената отива към 35 лв.

Коментар

• Кремиковци

I as imam dve pisma- ednoto ot Main Rid - 30 leva sa KREM, a drugoto ot Fenimor Kuper- 40 leva. Da vidim koi 6te islese po goljam posnava4 na indianska ta du6a.

Коментар

• Кремиковци

Императоре, както се оказа май и индиански знам. Вчера Олд Шетърхенд и Олд Файърхенд ми писаха писмо на езика на Винету (от съображения аз сигурност), ама още не съм решил дали да го огласявам.

Коментар

• Кремиковци

А теб защо да те осведомяват? От кога взе да се интересуваш за KREM? Да не си напазари някоя акция?

Коментар

• Кремиковци

Бонд, ама ти знаеш индиански ли? Кандидатствай при братята команчи за преводач, хем ще ни осведомяваш...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кремиковци

Ефнити маслини, кой разбира тука се спира!

Коментар

• Кремиковци

30 tvurdo, no mnogo po-skoro 6te ima sdelki na tezi niva

Коментар

• Кремиковци

Haidee KREM do dekemvri 30 leva

Коментар

• Кремиковци

Писал съм по-долу

Коментар

• Кремиковци

O6te malko se radvaite zloradstva6tite/vupreki 4e nerazbiram za6to zloradstvate/ i posle 6te se 4udite kak da uspeete da vleznete) Jelanoto nivo ve4e e postignato. Gledaite samo!

Коментар

• Кремиковци

I kak go rasbra tova

Коментар

Working...
                                X