софикс, да не изтървеш момента
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ветеран, това предполагам означава че няма как КФН да задължи Финметалс да направят търгово защото няма как да изискат информация за собствениците и разпределението на собствеността във Финметалс. Тогава обаче когато резултатите излязат в Търговския закон това дали дава право на КФН да задължи Финметалс да обявят търгово?
Коментар
-
[quote="Странджата"]Залагам че търгово няма да има
просто защото никой няма интерес от търгово
Ще чакаме решението на КФН по въпроса едва след като акциите са прехвърлени, но
Някой който е чел закона с по-голямо разбиране от мен би ли обяснил има ли задължение при смяна на собствеността на Финметалс да се информира борсата или КФН (съответно датата на джирото, придобития дял и т.н.) защото аз не видях такова нещо[/quot
Странджа,
Финметалс не е публично дружество и не се подчинява на Закона за публично предлагане на ценни книжа и от тук какво става със собствениците на Финметалс си е тяхна работа и на Йърговския закон :-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Къде изчезнаха ония с големите очакчвания? Преди няколко дни потрошиха клавиатурите от писане. То бяха прогнози за покачване до 30-40 та чак и 50 лв. И сега когато цената падна се скриха. После пак ще се покажат и ще започне тропане по клавишите като за световно.
Много скоро ще си купя евтини акции които после ще продам скъпо.
Коментар
-
Залагам че търгово няма да има
просто защото никой няма интерес от търгово
Ще чакаме решението на КФН по въпроса едва след като акциите са прехвърлени, но
Някой който е чел закона с по-голямо разбиране от мен би ли обяснил има ли задължение при смяна на собствеността на Финметалс да се информира борсата или КФН (съответно датата на джирото, придобития дял и т.н.) защото аз не видях такова нещо
Коментар
-
А защо точно тогава? Знаеш ли със сигурност кога е станало джиросването на акциите на Финметалс?
Иначе аз не вярвам че ще има търгово. Има толкова лесни начини този "проблем" да се избегне. От такова търгово нито ще спечелим ние, нито индийците, може би само държвата. Така че не бих заложил на това
Коментар
Коментар