IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PETHL

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• PETHL

Momcheta, pri tazi poziciq prosto natiskajte butona sell baz da gledate na kakva cena

Коментар

• PETHL

Абе спомням си преди да пуснат информацията за измисленото увеличаване на капитала цената беше 4.30лв, все си мисля че това е дъното при тази позиция или може би така ми се ще, знам ли.

Коментар

• PETHL

с този калпав отчет май има още накъде да пада
        може да се окаже че който продаде днес е не олиговфрен, а голям хитрец щото да си купи после на 3-3,50
        Повечето холдинги се развиват добре и продажбите им набъбват, а при този имат значителен спад

Коментар

• PETHL

Мислех до изборите да не влизам в позиция, но днешните цени по тази ме изкушиха. Дали ще си намерят скоро нивото на подкрепа, как мислите?

Коментар

• PETHL

И какво стана сега???

Коментар

• Sell PETHL

Koi Oligofren se razprodade taka na Sinergoncheto?
              Tragnala e rozovata pantera...

Коментар

• PETHL- stiga gluposti za PETHL

Ами като прегледах търговията по позицията за 01.06.05 от когато ти е поста, само тези 707 бройки през Бета корп ми се виждат като "разпродажба", освен ако не си "разпродал" онези 200 акции през Бора инвест. А тези 20000 са от днес и са крос, не се надувай.:-)))

Коментар

moje i 707 da sym prodal, a moje i 20 000 da sa bili, ti kakvo tolkova se interesuvash?

Коментар

kato se ima v predvid kolko e pechalbata za minalata godina, po-dobre hich da ne zanimavat akcionerite s jylti stotinki.

Коментар

Shumi, 707 акции ли продаде?

Коментар

koito e reshil da se zakotvia na tazi pozicia da prodlyjava da pravi pokupki. Spored men dvijenie nagore niama da ima v blikite meseci, za tova i raztovarih. Mojete da me oprovergaete;-))))

Коментар

За 2003 г. дивидент няма. За 2004 г. събранието ще решава в края на юни.

Коментар

Извинявам се предварително понеже не съм много навътре в тази материя - някой би ли ми казал дават ли PETHL някакъв дивидент тази година?

Коментар

Kato si prodal si pokazal dobar nuh kam nestata
                              i oste po goliama panica te e obzela
                              savetvam te da prodaljavash da prodavash
                              ako ti e ostanalo nesto
                              Cenata sega e super za pokupki,dano
                              da si napazaruvame i da gledame napred.
                              Spada si e chast ot igrata,

Коментар

• PETHL-bokluci

I tuka Navodnenie.