Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Би трябвало да не се прави зареждане преди официално да е обявено кой влиза и кой излиза. Иначе ще започнат едни коментари пак мама си трака. Те не че стихват, тук в България си хейтваме за спорта. Иначе тоя да гледаме какво пълни ония да гледаме, все едно тия хора си публикуват всеки ден какво правят и какво купуват. Ако някой изтърве влака хейтва, ако се закачи на време и изкара пари, тогава е голям игра4. Успех на всички и по-малко хейт
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНапълно съгласен! И успех на фонда с Мисия Лондон 2, да се надяваме, че има шансове за такава в близко бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеДобре е да се направи съпоставка между изброените фондове и Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF. Всеки има право на мнение и сам преценя, къде и как да инвестира...
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАкционер съм във фонда (Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF), но подобни статии в днешно време като че повече вредят на фондовете и отблъскват масите (които са основните акционери в САЩ), а в мен и вероятно още 3-4% от населението будят насмешка с тия шокиращи, модерни фрази
... ''...Екстравагантните начини да инвестираш''... остава да се добави, че освен иновативен и екстравагантен, човек трябва да се чувства и социално отговорен
Хората не се вълнуват от ''иновативности'' и ''екстравагантности'', освен ако не са фризьори с розови БМВ-та, а от печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение... борсово търгуваните фондове, които инвестират в иновативни компании, поскъпватАкционер съм във фонда (Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF), но подобни статии в днешно време като че повече вредят на фондовете и отблъскват масите (които са основните акционери в САЩ), а в мен и вероятно още 3-4% от населението будят насмешка с тия шокиращи, модерни фрази
... ''...Екстравагантните начини да инвестираш''... остава да се добави, че освен иновативен и екстравагантен, човек трябва да се чувства и социално отговорен
Хората не се вълнуват от ''иновативности'' и ''екстравагантности'', освен ако не са фризьори с розови БМВ-та, а от печалба.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Доходност от бъдещето
Акциите на борсово търгуваните фондове, които инвестират в иновативни компании, поскъпват
ETF за дългосрочна употреба
"Все повече хора се интересуват от инвестирането в ETF-и дългосрочно, като алтернатива на държането на пари в банков депозит. Да не забравяме, че борсово търгуваните фондове дават възможност да се инвестира в много сигурни активи, като американски бондове например, които генерират стабилна, макар и ниска доходност, но за сметка на това не носят почти никакъв риск". Именно за да отговорят на този интерес, инвестиционните посредници се опитват да разработят продукти, с които да улеснят сделките с чуждестранни борсово търгувани фондове. Към момента разходите, които една такава сделка може да има, се колебаят между няколко цента и няколко долара, но има и редица допълнителни изисквания, като например минимална сума, с която може да се открие сметка. Минусът на подобно инвестиране е, че не може да се прави с малки суми регулярно, тъй като разходите за сключване на сделка ще бъдат прекалено високи.
http://www.capital.bg/biznes/moiat_k...ot_budeshteto/
Коментар
-
Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнение
когато работиш в тясно сътрудничество с ръководството на БФБ може и да имаш предимство, дори и да си поръчаш кой да влезе в индекса както стана с Еврохолд
Скрит зад своята анонимност, можете "лежерно" във форума да направите потенциално опасен коментар. Без да съм анонимен, Ви пиша най-отговорно във форума, че нищо от това, за което намеквате, не е вярно. Според мен форумът не е място за неправомерно набеждаване.
Поздрави, НВ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Ами то всеи може да опитва да купува и продава като наближава промяна на индекса незнам как някой би имал предимство ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЗащо не си пуснете един дивидентен фонд с определени критерии че те половината в тоя софикс са ударили дъното или никво развитие няма да имат, само дето набивате парите на вложителите ви там.
Коментар
Коментар