Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Браво.
Сега ако може малко не по темата. Уважаеми г-н Василев, чувам че вие представлявате Ромфарм. Хайде моля стискайте ръцете че се заклати цялото БФБ!!!
Според мен ситуацията наподобява излизането на ЛП и както тогава фармата повлече пазара ...
Градските легенди твърдят, че било станало случайно - макар и това да направи щастливи и богати купувачите на големите пакети ...случайно ...
Колко му трябва при тая ликвидност ....няколко тролчета и малко джобни пари ... Какви простотии само се разправят по улиците , нали
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
... щом има още оптимисти ...значи пазара още ще пада ( старо правило, но работи )
мен не ме бройте нито бик нито мечка - щото съм вкарал "прежалени парички" и съм пас отдавна и за дълго ...
Но... започнах и да се вторачвам за покупки ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
... щом има още оптимисти ...значи пазара още ще пада ( старо правило, но работи )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
че да ревна тогава и да обръщаме по-скоро, ако аз съм проблема
"не винаги ще е така" , бе казал някой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеМай Димитровден дойде по-рано от очакваното и сега ще има прецакани ( така си мисля)
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеа аз се чудя защо "Експатките" не падатможе и да откриеш причината...
Коментар
-
"не винаги ще е така" , бе казал някой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
то пара има, неизвестното е кога ще влезне, мисля че няма да е след дълго време.
някои хора си играят играта по техните правила, след няколко дена започват отчетите и палачинката ще се обърне на 180 градуса, затова е толкова чакан Димитровден, че после ще е трудно.
Просто играта е такава, трябва да има и прецакани
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОт тук нова пара трябва да обявят и то голяма иначе няма ефект за първи втори стъпки. Пазара засили надолу сериозно и пара трябва и то много
някои хора си играят играта по техните правила, след няколко дена започват отчетите и палачинката ще се обърне на 180 градуса, затова е толкова чакан Димитровден, че после ще е трудно.
Просто играта е такава, трябва да има и прецаканиLast edited by Bivol; 24.10.2017, 15:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Браво.
Сега ако може малко не по темата. Уважаеми г-н Василев, чувам че вие представлявате Ромфарм. Хайде моля стискайте ръцете че се заклати цялото БФБ!!!Last edited by Innocent; 24.10.2017, 15:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pass Разгледай мнениеАми лошо ли е? Със ЕТФ-то вдигнахме самолета, ама горивото свърши, сега търсим нов самолет или поне гориво за стария.
Аз друго се чудих, на франкфурт дали ще може на къси или не?Ако слязат на перона... и ги приемат... къси има... бол...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеАма как избраха правилния момент...?!?Софка в канала..., гара франкфурт на хоризонта..., маХни, маХни...
п.п. Сега очаквам и едни цифри със заявки да полетат тук...)))))))))))))
Аз друго се чудих, на франкфурт дали ще може на къси или не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Браво! Успех на фонда в Германия. Надявам се да чуваме още повече положителни новини от Expat до края на годинатаСофка в канала..., гара франкфурт на хоризонта..., маХни, маХни...
п.п. Сега очаквам и едни цифри със заявки да полетат тук...)))))))))))))
Коментар
Коментар