Първоначално изпратено от NikolayVassilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
Уважаеми Crusible,
Ще има дадем кошница от акции. Няма да договаряме пакети.
Поздрави, НВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАко съм на мястото на Н. Василев, бих умрял от срам. Вместо след приемане в ЕРМ2, Банков съюз към фонда да потекат записи на нови дялове, последват отлив на големи. Тоя фонд от 2017 ли тръгна се оказа пълно дърво и срам, поредният шит, поредната гавра и излагация на нашие боклучаш пазар. Колко пъти само го разиграваха с едни си съши 4-5 дружества които влизат Март и излизат Септември, после пак влизат Март и после пак Септемвви изализат. Това ли ви е борсата? Това ли ви е пазара господа неопитни и млади на вече 20 г. БФБ? Преди биле млади и неопитни, а сега какви сте за 20 г, едни и същи мутри нанаучени
От какво да ме е срам? Защо ЕТФ-ът да е "пълно дърво и срам"? Не следва добре индекса ли? Погледнете графиките за последните 1-2-3 години.
Ние не отговаряме за това какъв е пазарът, какъв е индексът, кой влиза и излиза. Борсата е колкото наша, толкова и Ваша.
Ако имате идеи как да развиваме пазара, моля да се включите.
Ние в Експат продължаваме да развиваме 11-те си ЕТФ-а. Чуджестранните ни инвеститори в българския ЕТФ са на най-високото си ниво. Българските пенсионни фондове подкрепиха проекта в началото, после част от тях излязоха. Нищо лошо. ЕТФ-ите нали затова са от отворен тип.
Поздрави и успех!
НВ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеНики, защо го направи? Ники, ти имаше всичко! Всичко ти купувахме, Ники, от нищо не те лишихме.
Какъв е въпросът Ви? Защо не сме направили кое?Last edited by NikolayVassilev; 28.08.2020, 16:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеСега ще трябва да договарят едни пакети, едни дискаунти. Като се има предвид колко ни е жалка ликвидността на БФБ, ще затапят яко борсичката ни.
Ще им дадем кошница от акции. Няма да договаряме пакети.
Поздрави, НВLast edited by NikolayVassilev; 28.08.2020, 16:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеСега ще трябва да договарят едни пакети, едни дискаунти. Като се има предвид колко ни е жалка ликвидността на БФБ, ще затапят яко борсичката ни.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=inta53;n3643247]Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАко съм на мястото на Н. Василев, бих умрял от срам. Вместо след приемане в ЕРМ2, ....
Добре би било , но и на теб не ти се получава желаното от СРАМ, явно ти е непонятно!
- 1 like
Коментар
-
Да фонда няма какво да направи на този ужасен пазар. По добре да направи ETF върху американския пазар нещо от сорта на S&P 500 тракващ фонд. Сигурен съм че тогава хората биха били доста по - доволни. От както са създадени т USA индексите знаят само една посока нагоре.
http://www.proflashgame.com
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАко съм на мястото на Н. Василев, бих умрял от срам. Вместо след приемане в ЕРМ2, Банков съюз към фонда да потекат записи на нови дялове, последват отлив на големи. Тоя фонд от 2017 ли тръгна се оказа пълно дърво и срам, поредният шит, поредната гавра и излагация на нашие боклучаш пазар. Колко пъти само го разиграваха с едни си съши 4-5 дружества които влизат Март и излизат Септември, после пак влизат Март и после пак Септемвви изализат. Това ли ви е борсата? Това ли ви е пазара господа неопитни и млади на вече 20 г. БФБ? Преди биле млади и неопитни, а сега какви сте за 20 г, едни и същи мутри нанаучениФондът бил виновен... как пък не!
Много даже си е хубав фондът на Никито, но средата в която оперира е супер-токсична.
Я ни кажи, кой нормален инвеститор, който е с акъла си, ще тръгне да си влага парите в овладяна от мафия държава?!
Все едно да инвестираш при дон Корлеоне...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Не, аз не съм се набутал, и слава Богу... портфейлът ми при мистър Тръмп гони 25% доходност от март насам, а мухата на Експат е доста по-голяма от слон, направо колосална - само някакви си 6 180 000 дяла...
Коментар
-
Ако съм на мястото на Н. Василев, бих умрял от срам. Вместо след приемане в ЕРМ2, Банков съюз към фонда да потекат записи на нови дялове, последват отлив на големи. Тоя фонд от 2017 ли тръгна се оказа пълно дърво и срам, поредният шит, поредната гавра и излагация на нашие боклучаш пазар. Колко пъти само го разиграваха с едни си съши 4-5 дружества които влизат Март и излизат Септември, после пак влизат Март и после пак Септемвви изализат. Това ли ви е борсата? Това ли ви е пазара господа неопитни и млади на вече 20 г. БФБ? Преди биле млади и неопитни, а сега какви сте за 20 г, едни и същи мутри нанаучени
Коментар
Коментар