Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеСофарма Трейдинг не могат да влязат, защото тежестта на Софарма групата ще надхвърли 20%. Стара планина би трябвало да влязат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАко съм на Н.Василев бих садил борсата за негодните и бандинтски правила за Софикс. Какво правят там дружества като Лещерко, СБТ, СГЩ, Радиатори, Птичи Грип, Молдован? Това представителен индекс на БГ капиталов пазар ли е, или на икономиката или сбор на интересите на Посредниците и Фондовете със СЛУЖЕБНИ дружества?
Коментар
-
И Индустриален Холдинг България АД.
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
Трейс къде ги изпусна )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Неохим и Монбат според мен са сигурни за влизане според статистиката на сайта на БФБ, но ми е по-интересно кой ще излезеУмереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Ако съм на Н.Василев бих садил борсата за негодните и бандинтски правила за Софикс. Какво правят там дружества като Лещерко, СБТ, СГЩ, Радиатори, Птичи Грип, Молдован? Това представителен индекс на БГ капиталов пазар ли е, или на икономиката или сбор на интересите на Посредниците и Фондовете със СЛУЖЕБНИ дружества?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кажи ги де Аз лично не следя нищо, но винаги ми е интересно - колегата марген имаше много точни прогнози, когато имаше смисъл. В момента няма особен смисъл, с оглед тоталната абдикация на никиту
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИмам, не ме вълнуват много, но винаги може да има интересни раздвижванияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеДо края на седмицата трябва да обявят новите попълненияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар