Няма как да купя този фонд - с някои от тези акции в него !!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнениеЕй, не му научихте името на човека!
Дава усещане за стабилност
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениег-н nyankov
Успех!
Коментар
-
г-н nyankov почти всички тук ви стискаме палци! Вашия успех ще е успех и за нас и за целия пазар! Аз лично съм решил да купя малко - ей така за подкрепа на каузата, ама оправете го тоя сайт - УЖАСЕН Е!
Имам чувството че г-н Василев, като е бил министър го е поръчал на някой държавен чиновник да го направи срещу някой ден отпуск и от тогава не е пипан!
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениемда ................... още един заблуден...
аз помня само 5 неща от времето на великите юпита:
- оправянето за 800 дни
- сделката с външния дълг и загубата на над 1 000 000 000 - най-голямата директна кражба правена в България
- продажбата на БТК на цена по-малка отколкото кеша в компанията
- преместването на златните резерви в лондон от където никога няма да можем да си го вземем обратно
- слагане на примката на гушата на малкия бизнес в Бг и пускането на бесните данъчни кучета да разчистят пътя за създаване на олигарсите
- Качакова (добре осребри момичето), за Никито или добро или нищо;
- Стартът на кариерата на Детето чудо (апропо те с Никито май двамата почнаха в едно и също министерство, което и досега се говори, че е във вилаета на Доган);
- Спънатата приватизация на Булгартабак и поклона на Царя пред ДПС;
- ББ знаете къв беше, затова не го коментирам;
- връщането на Русевци и Тилевци в БГ-то след толкова много години;
И само да уточня и аз: на борсите съм от 2000 г. и не мога да се оплача.
А това, че тоя фонд бил с милион активи на борсата бих го определил като "голям праз", само сделките с НИ в столицата не искам и да си помислям за колко милиона са на ден в момента, щом регистъра не може да ги обработва в момента.Last edited by Alee; 29.09.2016, 20:46.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНе знам кой е заблуден, но аз помня и по-стари работи... Помня как през пролетта на 2001 г. ...
аз помня само 5 неща от времето на великите юпита:
- оправянето за 800 дни
- сделката с външния дълг и загубата на над 1 000 000 000 - най-голямата директна кражба правена в България
- продажбата на БТК на цена по-малка отколкото кеша в компанията
- преместването на златните резерви в лондон от където никога няма да можем да си го вземем обратно
- слагане на примката на гушата на малкия бизнес в Бг и пускането на бесните данъчни кучета да разчистят пътя за създаване на олигарситеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF вече с над 1 млн. лв. активи
Едно прессъобщение от днес (хейтърите да не четат ):
Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF с над 1 млн. лв. активи след само три дни на борсова търговия
Един милион дяла на борсово търгувания индексен фонд Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX) са в обръщение само три дни след борсовия му дебют. Активите на фонда надминаха един милион лева.
Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF е първият у нас борсово търгуван фонд, който следва представянето на основния борсов индекс SOFIX. Българският индексен ETF е един от малкото подобни инструменти в Централна и Източна Европа. Търговията с дялове на фонда на борсата стартира на 27 септември. Оборотът с дяловете на фонда за първите три дни на борсата е общо за 556 158 лева, а поръчките за издаване на нови дялове на първичен пазар за същия период са за 530 000 дяла. Борсовата цена на 1 дял при затваряне на пазара на 29 септември е 1.069 лв./дял.
Експат Асет Мениджмънт – управляващото дружество на фонда – очаква Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF да привлече към българската борса по-сериозно внимание на чуждестранни инвеститори и да се превърне в най-ликвидната позиция на БФБ-София. Фондът е удобен начин за инвестиране в българския капиталов пазар като цяло и ликвидността на акцията му е осигурена от маркетмейкъри.
Експат Асет Мениджмънт ежедневно публикува на сайта си информация за структурата на портфейла на фонда, нетната стойност на активите и получените поръчки на първичен пазар:
На български език: http://www.expat.bg/bg/expat_sofix.html
На английски език: http://www.expat.bg/en/expat_sofix.html
Маркетмейкъри на фонда са инвестиционните посредници Бенчмарк Финанс, Първа финансова брокерска къща и Елана трейдинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениетц тц тц
доста заблудени хора имало ощеVanitas vanitatum...
Коментар
-
А помните ли 2004-та в мандата на царя като ни пусна Никито БТК срещу компенсаторки!? Такава търговия настана, такива ударни доходности се направиха от по-будните играчи... Тогава се даде тласъка на БФБ който ни изведе до върховете в края на 2007-ма. От Ники Василев тръгна всичко!
доста заблудени хора имало ощеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПросто за това специално съм го писал поне три пъти - като единият път бе в разговор с един от същите тези дето пак приказват без да знаят. И реших че очевидно на тези хора нищо няма да им влезе в главата ако сами не си го намерят.
нищо не пиши
просто дай линкове на това което вече си писалНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНа Ники Василев - задължително, а и на Карина Караиванова - защо не?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениебез грам сарказъм, смятам, че трябва да дадат на Ники В награда тази година за принос за развието на капиталовия пазар!Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар