Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеДавам SELL и за секунди затварям всичко ама тук не знам като оредеят ордерите купува вие кво .ще правите
Не разбирам какво те влече все на бфб, твърдиш че нямаш и не те интересува, а си чешеш езика във форума. Иначе и тука СЕЛЛ и си излязън, но има ли смисъл в това след като няма големи продавачи с милиони бройки....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТук вече ги няма чужденците дето рутиха след '07, пазара ще върне, но предполагам ще е не повече от 10-15%, така че вие дето сте навън му мислете
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТук вече ги няма чужденците дето рутиха след '07, пазара ще върне, но предполагам ще е не повече от 10-15%, така че вие дето сте навън му мислете
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи ако СИП тръгне надоле както 2007 вие да не мислите че тук ще цъфти , та по добре палете свещ за Клинтаница и да се забави кризата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПовечето хора нямат нито познания нито време та си е опция за пасивно инвестиране. Та въпроса ми е би ли купил SP 500 на тези нива? Това би трябвало да е сравнително консервативна инвестиция погледнато исторически но така ли е в момента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеаз не съм по индексите, мисля че винаги можеш да отсееш по-качествените компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМного ще ми е интересно да ви чета ако фонда стане 10 милиона до края на годината Звучи наистина трудно но да видим
Пандичке ти би ли инвестирал в SP 500 в момента?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениесъгласен, че е реално оценен. не можеш да искаш същите мултипъли като на запад при толкова ниска ликвидност, лоши мажоритари, липса на прозрачност и липса на дивиденти. повечето компании са листнати насила, а тези които се грижат за инвеститорите си вече не са евтини
Пандичке ти би ли инвестирал в SP 500 в момента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеИ на мен това ми хареса много. Също и това че пазара е реално оценен. Тоест оценено е всичко в сегашните цени на акциите: икономика, политка, избори и т.н. Очакванията за още по голям бум са силно завишени. А тия дето продадоха гнили череши на много хора накрая ще станат като на лъжливото овчарче. Никой няма да им вярва на анализите.
Относно ETF- за бога братя не пускайте такива интервюта! Ще сринете доверието и ще вземе да тръгне надолу борсичката.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениенай-много ми хареса за античерешката
Относно ETF- за бога братя не пускайте такива интервюта! Ще сринете доверието и ще вземе да тръгне надолу борсичката.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеМариански в типичен хулигански стил стреля в 10-катаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеhttp://www.bloombergtv.bg/v-razvitie...yaha-da-rastat
Много точно браво на Мариян
Наистина тежка дилема за Янков и Василев, защото без подкрепата на местните инвеститори трудно ще бъде успешен ЕТФ-а.
Тежка дилема и за нас, защото без ръст в активи на ЕТФ, сентимента яко се клати. Е за сега си имаме оправдание - изборите по света и у нас.Last edited by maretoff; 04.11.2016, 23:53.
Коментар
Коментар