IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Бавенето предполагам е координирано с ПФ, ако е тяхна инициатива... Тепърва ще става интересно тук, особено ако анонсите за размера на активите до нова година се изпълнят.
    Ако са се разбрали с Алианц е така ще правят бартер скъпи ихбг за хика и стара планина ....
    Но пари в брой след 15 декември , не ми се верва.....банките и ПФ приключват от 15- 20 и верно държат в ИП но това е друга работа.......?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Трябва да помислят за фармите и ихбг....
      Понеже имам ХИКА и да не им влезе леф и да продават до 10% акции от индекса трябва да купят поне 10-12К хика....ако пък балансират на 100 % поне 45к ...
      Бавенето им излиза вече скъпо при ССВ и Холдинг Варна....мани ,мани да не си на тяхно място....
      Монти, като гледам трябва да купят 140к Хика, не 10-12к и още 400к ЦКБ... за холдинг варна да не говорим..до кога беше срока, 6 януари?

Ти следиш ли позицията им в Хика? Продават ли някой път да натискат цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Понеже имам ХИКА и да не им влезе леф и да продават до 10% акции от индекса трябва да купят поне 10-12К хика....ако пък балансират на 100 % поне 45к ...
        Бавенето им излиза вече скъпо при ССВ и Холдинг Варна....мани ,мани да не си на тяхно място....
        Бавенето предполагам е координирано с ПФ, ако е тяхна инициатива... Тепърва ще става интересно тук, особено ако анонсите за размера на активите до нова година се изпълнят.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Добре, че някой от ПФ-тата им хариза Хим на 1,50 лв. да им дърпа НСА-то, че от другите инвестиции кой знае какво не са изкарали, а от някои са на минус дори...

Коментар

• Добре, че някой от ПФ-тата им хариза Хим на 1,50 лв. да им дърпа НСА-то, че от другите инвестиции кой знае какво не са изкарали, а от някои са на минус дори...

Коментар

• Много интересно, как за 25 млн. лв фонда успя да генерира от 1.00 лв до 1.09 лв, като стане 100 млн.лв Сигурно ще е 1,40 или !!??

Тия стотин милиона бр. са за такива фондове, явно мажо е бей !!! Така че !! ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Гледам телефонния указател и си викам - Абе как никой не честити двойния празник на Николай Василев!
                Да не е денят на измамника?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

изтъргувани искаш да кажеш, записаните от днес не може да ги видиш днес
                  хмм дааа всъщност са по-малко от 55 - нула са
                  http://www.expat.bg/bg/expat_sofix.html
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Честит празник на ФОНДа - движестите - Николай В. и Никола Я.!
                    Да не ззабравяме и Николай Веселинов!
                    Златната 3ка или durty triple
                    Да са живи и здрави и да "манипулират" пазаря, респективно SOFIXа поне до 2000
                    Да забогатеем всички, или поне 1'500'000 спекуланти с поне 1 милиард лева - цитат Янков
                    Също така ДАНО пенсионните фондове така да ОГЛУПЕЯТ, че да им дадат поне още 20 мил. лв., че фонда да изкупи всичко до цени дето и баба ми не е видяла, а SOFIX да стигне нива дето и дедо ми не е сънувал!
                    амин

IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                      Честит празник и на двамата - и на Василев и на Янков! Да са живи, здрави и все така преуспяващи! А покрай тях... и ние

Успех!
                      +1

Коментар

• Честит имен ден и от мен. Честит им и професионален празник на рибаря!!!
                        Докато има балъци ще има и рибари!

Коментар

• Честит Имен Ден и от мен!!! Много здраве и успехи на Василев и Янков!!! Успех на фонда и БФБ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                            Честит празник и на двамата - и на Василев и на Янков! Да са живи, здрави и все така преуспяващи! А покрай тях... и ние

Успех!
                            +1

Коментар

• Честит празник и на двамата - и на Василев и на Янков! Да са живи, здрави и все така преуспяващи! А покрай тях... и ние

Успех!
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Гледам телефонния указател и си викам - Абе как никой не честити двойния празник на Николай Василев!

Коментар

Working...
                                X