IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    имам предчуствие че накрая ще го отнесе някой стажант в бфб и дотам
    Той стажанта добре ама над него сигурно има ментор и на него трябва да му клъцнат ... нещо

Коментар

• имам предчуствие че накрая ще го отнесе някой стажант в бфб и дотам
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

С каква декларация да излиза?! Ами тя цялата инвестиционна общност гръмна! Каква по-добра декларация от това?! Да се вземат в ръце и да си преработват правилата за формиране на индексите! Срамота!
        Брей,да не вземат сега да анулират и другата замяна ,ще стане мазало отвсякъде.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
          Според мен Expat SOFIX ETF трябва да излезе с ясна декларация против този тип промени в индекса, които видимо ощетяват вложителите му, освен ако позиция Х не поскъпне с 50-60%

Може би Expat действат по пътя на тихата демокрация
          С каква декларация да излиза?! Ами тя цялата инвестиционна общност гръмна! Каква по-добра декларация от това?! Да се вземат в ръце и да си преработват правилата за формиране на индексите! Срамота!
          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Аз искам да попитам Г-н Василев той не е ли е притеснен от това което прави БФБ? Че сега ще трябва да продават, а след време пак да купуват. Разходи за комисиони и други. Аз имам един отговор и той е,че не е защото това не са му личните пари.

В САЩ за такива пазарни манипулации се отнема правото до живот за търговия и занимаване с всякаква така дейност( не визирам вас г-н Василев говоря като цяло, да не се засегнете). Но нека не забравяме,че сме една бананова република в която на първо място е интереса на старите 70-80 годишни ДС ченгета и техните наследници. Цял живот оня син протест ще носи срама,че не поиска лустрацията на всички от репресивнят апарат и не се потърси отговорност за окрадените милиарди от режима на правешкият селянин живков и кликата му.
            Не е задължително. Може Еврохолда да бъде в забвение и да му купят едни 500 акции за парлама и готово (кейс солвд).

Коментар

• Според мен Expat SOFIX ETF трябва да излезе с ясна декларация против този тип промени в индекса, които видимо ощетяват вложителите му, освен ако позиция Х не поскъпне с 50-60%

Може би Expat действат по пътя на тихата демокрация

Коментар

• Аз искам да попитам Г-н Василев той не е ли е притеснен от това което прави БФБ? Че сега ще трябва да продават, а след време пак да купуват. Разходи за комисиони и други. Аз имам един отговор и той е,че не е защото това не са му личните пари.

В САЩ за такива пазарни манипулации се отнема правото до живот за търговия и занимаване с всякаква така дейност( не визирам вас г-н Василев говоря като цяло, да не се засегнете). Но нека не забравяме,че сме една бананова република в която на първо място е интереса на старите 70-80 годишни ДС ченгета и техните наследници. Цял живот оня син протест ще носи срама,че не поиска лустрацията на всички от репресивнят апарат и не се потърси отговорност за окрадените милиарди от режима на правешкият селянин живков и кликата му.

Коментар

• Тука има, тука нема, топче барабонче, пълна пародия. Тази ситуация тотално срина и нищожното доверие, което имат неколцина инвеститори към нашата борса, не остана нищо в графа "репутация". Такъв цирк рядко се наблюдава, с подобни скандали ли ще се промотираме в Лондон?
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Да не преговаря с всички източноевропейски борси за промени в индексите им?

Той със северните не може да се оправи, ти ....

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Оставете го малко на мира човека !
                      Има си тежка задача!
                      Да не преговаря с всички източноевропейски борси за промени в индексите им?

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                        ...
                        -> Мариан ни информира почти с лайф стрийм за шоуто.
                        ...
                        Тоя стрийм доживотен ли е? Мариан да не се умори?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

според вас трябваше ли вчера да се спре търговията с акциите под въпрос за влизане/излизане?

Оставете го малко на мира човека !
                          Има си тежка задача!

Коментар

• 10.03.2017 14:55
                            185000 0.799

някой е имал свободни около 150000лв и ги е наместил.
                            кога ще извади джбните е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

maretoff, освитли ни и нас, кое е това "силно" място, от което е подадено оплакване. Благодаря
                              Воала

-> Мариан вади форумната полемика на челна страница в Инвестор;
                              -> КФН загрява край тъч линията и утре влиза на терена;
                              -> Мариан ни информира почти с лайф стрийм за шоуто.

Междувременно EXPАТ пази бон тон и коментира дипломатично, БФБ също коментираха в първия борсов ден след решението, в IHLBL са нервни, защото трябва да станат от софрата, EUBG са пас, щото пък ги канят да седнат, да се почерпят... и въобще, много пуканки ще отидат покрай този филм

Брутална спекула тече по ключовите позиции, абсолютно всеки коментиращ има конкретен персонален интерес. Не съм изключение, нямам препоръки.

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение

Уважаеми Декс,
                                Моля да обясните конкретно какво имате предвид. Иначе оставяте във въздуха някакви намеци, които на кого помагат?
                                Вас ли да питам от кого да купуваме акции на 15 компании в индекса? Ако искате, продайте ни от вашите. ЕТФ-ът ни комуникира с пазара през спреда на борсата. През следващите 2 месеца ако искате, участвайте.

Все пак, Декс, дайте ми съвет от кого да НЕ купуваме акции. Бих се радвал да се възползвам от Вашия съвет.
                                Поздрави, Николай
                                според вас трябваше ли вчера да се спре търговията с акциите под въпрос за влизане/излизане?
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X