Първоначално изпратено от tony1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеФеърплей Пропъртис АДСИЦ????? Тези чий ще го дирят там? Не стига, че всички инвестирали в тяхния шит изядоха дървото, с изключение на единици, които дърпат юздите в тъй наречената компания. Да си видят цената на акцията. И се наричат "Феърплей". Пълен майтап. Нагли, по-нагли, най-нагли, ръководството на феърплей.
Иначе чакаме новини от събитието.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Нека да докарат малко лири стерлинги ... лошо ли е? Ще намажат софиксите а после и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ше ме прощаваш ама изобщо не си прав ....... те играчите нон стоп следят колосалния БГ пазар и само чакат някой да си подобри рентабилността .... мнооооого по-големи компании правят "роуд шоу"....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Феърплей Пропъртис АДСИЦ????? Тези чий ще го дирят там? Не стига, че всички инвестирали в тяхния шит изядоха дървото, с изключение на единици, които дърпат юздите в тъй наречената компания. Да си видят цената на акцията. И се наричат "Феърплей". Пълен майтап. Нагли, по-нагли, най-нагли, ръководството на феърплей.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение...... те хората сами ще го забележат!Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Всяка презентация на БГ компании и фондове в чужбина е по-добра от никаква. Успех на всички !Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНа мен ми е доста странно защо се обръща такова внимание и надежди на това събитие? Вълнуваме се като ученичка на първа среща в живота си и си представяме, че това е човека за цял живот !?!? Най-вероятно ще се похарчат едни парички за сметка на компаниите, ще има хубави интервюта след това, за да се оправдаят и нищо няма да се промени! Ако някой иска да покаже себе си на света, просто да подобрява рентабилността си, те хората сами ще го забележат!
- 3 Харесвания
Коментар
-
На мен ми е доста странно защо се обръща такова внимание и надежди на това събитие? Вълнуваме се като ученичка на първа среща в живота си и си представяме, че това е човека за цял живот !?!? Най-вероятно ще се похарчат едни парички за сметка на компаниите, ще има хубави интервюта след това, за да се оправдаят и нищо няма да се промени! Ако някой иска да покаже себе си на света, просто да подобрява рентабилността си, те хората сами ще го забележат!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Успех на всички утре
Българската фондова борса (БФБ – София) ще представи пред инвеститори в Лондон единадесет български публични компании. Роудшоуто на 18 май е организирано съвместно с Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), като освен конкретни дружества и сектори ще се направи преглед на макрорамката в региона и страната.
Предвидени са и индивидуални срещи между емитенти и инвеститори. За събитието има регистрирани над 70 представители на инвестиционни фондове и инвестиционни компании, базирани в Лондон.
Презентации пред инвеститорите ще направят Софарма, Монбат, Сирма Груп Холдинг и Expat SOFIX ETF. Инвеститорите ще могат да разговарят с ръководствата на Софарма, Монбат, Софарма Трейдинг, Сирма Груп Холдинг, Спиди, Агрия Груп Холдинг, Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ, ЕЛАНА Агрокредит, Фейрплей Пропъртис АДСИЦ, Корадо България.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...london-238706/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Пожелай им успех да взимат по дълго време заплата от Експат ,щото да не дойдат при нас на свободна практика....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз не работя в офиса на Експат, но и аз им пожелавам успех. И на другите, които ще са там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Пожелай им успех в офиса. Ясно ни е че от самото начало бачкаш за тях
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар