Е как може !?!?! Как без пътищата и мостовете това бяха великаните на бфб)))) А оргахим си беше съвсем читаво дружество до последно. Не бива да се спомева сред тези, много над тях е като качество.))) Имало съм от всичкото изброено))))))))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМОнти не ми разваляй сега носталгичните спомени с прасьока, каквато ТВ взел - взел - спираме да я гледаме ного ясно))))) НО патката си беше велика компнаия, имах три скромни патки едно време, ех какво време беше само - само една патка беше над 40 хил лв, о времена о нрави )))) )))))) о минало незабравимо както ми подшушна падре бидейки адекватни с наближаващия светъл празник на българската книжнина)))))
Коментар
-
МОнти не ми разваляй сега носталгичните спомени с прасьока, каквато ТВ взел - взел - спираме да я гледаме ного ясно))))) НО патката си беше велика компнаия, имах три скромни патки едно време, ех какво време беше само - само една патка беше над 40 хил лв, о времена о нрави )))) )))))) о минало незабравимо както ми подшушна падре бидейки адекватни с наближаващия светъл празник на българската книжнина)))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнта, никоя от изброените от теб изумрудени компанийки не е имала самолет зачислен в активите. Но имаше една със самолет - това е патката - тя остава най-великата компания на бфб, бивше софикс-дружество-хдпат))))))))))) ))))
Коментар
-
Инта, никоя от изброените от теб изумрудени компанийки не е имала самолет зачислен в активите. Но имаше една със самолет - това е патката - тя остава най-великата компания на бфб, бивше софикс-дружество-хдпат))))))))))) ))))Не е препоръка... !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
това е новина само за незнаещите.
България си просра и осира възможностите от 2006г. никой не вярва на крадливо и лъйливо племе, което ням чест, доблест и достоинство.
защо да си поверява инвестициите в държава без закони.
какво, да не мислите, че всичко е цветя и рози след КТБ, ОЦК, Кремиковци и какво ли не още.
нека не политизираме темата. но наистина наивно е да си мисли някой тук, че Европа им дреме за България.
единственото за което им дреме тук е, да се прави някой и друг контрол на последната граница към изтока.
както и да е....
- питам се и къде са тръгнали без най великата си компания ,
- оценена на пода на същата борса оценяваща "доброто корпоративно управление"
- Великият патент на всички времена -"ЕНЕРГОНИ" - къде ни борсата разгони
- оценена на два милиарда леФа - одобрена от същите убавци !
а за гимнастиките на "ПЕТРОЛ" - и преди КТБ и сега ?
Къде се случват тези неща господа, под чие ръководство и надзор?
Ама ходете си , то луд умора няма ! - но е по добре да се огледате в огледалото,
да си пооправите котурката и двора, па отпосле да редите градинката с рози и караМдили!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеМисия Лондон на БФБ - без заявки за нови инвестиции... засега
Британските инвеститори са останали впечатлени от проектите за финансиране на стартиращи и малки и средни предприятия
http://www.investor.bg/analizi/361/a...zasega-239716/
България си просра и осира възможностите от 2006г. никой не вярва на крадливо и лъйливо племе, което ням чест, доблест и достоинство.
защо да си поверява инвестициите в държава без закони.
какво, да не мислите, че всичко е цветя и рози след КТБ, ОЦК, Кремиковци и какво ли не още.
нека не политизираме темата. но наистина наивно е да си мисли някой тук, че Европа им дреме за България.
единственото за което им дреме тук е, да се прави някой и друг контрол на последната граница към изтока.
както и да е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
какво друго си очаквал!? като държава България няма уважението нито на съседите си, нито на Европа.
мисля, че аргументи не са необходими.
- 1 like
Коментар
-
Мисия Лондон на БФБ - без заявки за нови инвестиции... засега
Британските инвеститори са останали впечатлени от проектите за финансиране на стартиращи и малки и средни предприятия
http://www.investor.bg/analizi/361/a...zasega-239716/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Баце обеща да (ми) развива капиталовия пазар, ама... друг път
Статията на "Капитал" и особено финалните думи на г-н Янков са пределно красноречиви и не се нуждаят от коментар, но все пак аз не мога да се сдържа и да не го направя.
Да, точно това драги приятели и колеги е Европа "на няколко скорости" и не европейците са ни виновни, а ние сами сме се поставили в това положение. Основно с "нищонеправенето" си и откровеното си нежелание да се интегрираме в европейските финансови (и всякакви други) структури. Говоря за държавата и подчинените й БНБ, БФБ и ЦД. Затова докато на власт е сегашното статукво ще видим и еврозона през "крив макарон", и развит капиталов пазар и приватизация на БФБ пак през същия "макарон"...Vanitas vanitatum...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенякой търгувал ли е вече през платформата си!?!?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Не е подходящо сравенито. Идеята уж беше да може да се търгуват балкнаските дружества, някой търгувал ли е вече през платформата си!?!? А онези които са във варшава всеки варшавянин може да ги търгува предплагам!?!)))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Каквото и с няколкото компании, които се листнаха във Варшава 2012 г. ли беше. Всяко чудо за 3 дни.
Явно някъде бъркаме.
"ЕБВР отпуска 540 000 евро за създаване на балканска борса"destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа, верно, какво стана с балканската борса, нали големи надежди и реклами имаше, а как се търгува - май стана като "тука има тука нема" )))))))
Явно някъде бъркаме.
Коментар
Коментар