IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

страшно активизиране, че това е пет-цифрена сума
    Ей няма угодия

Ти какво предлагаш точно?
    След няколко месеца почти без покупки ти предлагаш да изхакат 2-3млн в един ден (вдигайки цените) и после да гледат в тавана ли? Това според теб би било добре за фонда, за вложителите му или за теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Струва ми се че събераш ябълки с круши и получаваш череши примерно .
      Когато някой прави действие , което няма смисъл , Самото действие да се намира причина за всяко неправилно действие е бездействие...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Хмм защо се активизират според тебе покупките,след като неколкократно обявиха че гонят около 20 процента кеш.......може би очакват нови постъпления отнякъде или....?
        Аз се стремя да разсъждавам логично и това ми се струва най-вероятната причина

А Монти както винаги вади някакви изхакани предположения

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Хммм, засилват покупките от ETF-a
          Софарма 12500
          ПИБ 10491
          Монбат 3650
          М+С 8300

Ще разберем и ние що са се активизирали, аз съм търпелив човек
          страшно активизиране, че това е пет-цифрена сума
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ако няма кеш ,мажо е решил да ги притисне да подкрепят акциите им че ще изтеглят средствата си от фонда....
            При ФИБ , Софарма и Стара планина имаше и има доста продавачи...
            Не е препоръка....
            Струва ми се че събераш ябълки с круши и получаваш череши примерно .

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Хмм защо се активизират според тебе покупките,след като неколкократно обявиха че гонят около 20 процента кеш.......може би очакват нови постъпления отнякъде или....?
              Ако няма кеш ,мажо е решил да ги притисне да подкрепят акциите им че ще изтеглят средствата си от фонда....
              При ФИБ , Софарма и Стара планина имаше и има доста продавачи...
              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Хммм, засилват покупките от ETF-a
                Софарма 12500
                ПИБ 10491
                Монбат 3650
                М+С 8300

Коментар

• Хммм, засилват покупките от ETF-a
                  Софарма 12500
                  ПИБ 10491
                  Монбат 3650
                  М+С 8300

Коментар

• Относно листването на ETF-а на Експат в Лондон, Веселинов определи това, като „най-важният проект за компания". "Със сигурност ще го листнем. Забавихме се, заради технически въпроси. Имаме вече разрешение от регулатора във Великобритания да се търгува на London Stock Exchange. Тези разговори вече приключиха", заяви той.
                    Остава още един технически въпрос, който ще приключи в рамките на месец, допълни Веселинов

@ г-н Василев, това ли е позиция на Expat ...имам чуството, че младока нещо прибързва с обещания за този срок?

Коментар

• Относно листването на ETF-а на Експат в Лондон, Веселинов определи това, като „най-важният проект за компания". "Със сигурност ще го листнем. Забавихме се, заради технически въпроси. Имаме вече разрешение от регулатора във Великобритания да се търгува на London Stock Exchange. Тези разговори вече приключиха", заяви той.
                      Остава още един технически въпрос, който ще приключи в рамките на месец, допълни Веселинов.
                      http://www.bloombergtv.bg/v-razvitie...iskovi-fondove
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Тук ми се струва ,че идва времето когато хвалихте фонда скоро да го упреквате ,що продава ,на тез смешни цени !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами сигурно ще проверят ,аз като влизам в дадена компания на ДАХ и МДАХ и т.н освен процентите с който се качва и пада гледам оборота през последния месец и година ..
                          много ясно, на AIM точно беше много пипкаво с оборота когато си купувах Hummingbird. Това да искаш да си вземеш акции за няколко бона и да няма кой да ти продаде
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

интересно дали някои от тези лондонски инветитори ще забележат че този етф има само 2 сделки на бфб през последната седмица. или че от целия софикс има само 1 компания която последната седмица събира над 20 сделки на ден.

В лондон си имат AIM с над хиляда компании от целия свят както и над 1500 листнати етф, кой би се занимавал с бфб?
                            Ами сигурно ще проверят ,аз като влизам в дадена компания на ДАХ и МДАХ и т.н освен процентите с който се качва и пада гледам оборота през последния месец и година ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                              Дайте да не се лъжем. Мисия Лондон си е провал отвсякъде.
                              интересно дали някои от тези лондонски инветитори ще забележат че този етф има само 2 сделки на бфб през последната седмица. или че от целия софикс има само 1 компания която последната седмица събира над 20 сделки на ден.

В лондон си имат AIM с над хиляда компании от целия свят както и над 1500 листнати етф, кой би се занимавал с бфб?

Коментар

• Говори се да не очакваме нищо от Лондон, за съжаление Sashko е прав.

Коментар

Working...
                                X