IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе уж в Германия поне щеше да стане лесно, ама май супата изстина от духане!

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

това не го разбрах? Там набират капитал за фонда ли?

Меко казано , ни ни сурнаха от Лондон под Ламанша обратно , с насока към вътрешния двор и
      преурентация -ЕВЕНТУАЛЕН- Франкфурт

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

В Белджик- Порт де Калес сме и ще обръщаме към Франкфут - си мисля!
        това не го разбрах? Там набират капитал за фонда ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Да не рекат само ,че и там не ни искат както е почнало!

С този прочит на законите .... от "всемогъщото синче"....- си е допустимо !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Да не рекат само ,че и там не ни искат както е почнало!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
              Тук много замря темата,има ли нови вести отнякаде?

Коментар

• Тук много замря темата,има ли нови вести отнякаде?

Коментар

• Какво ви разправях преди 3 месеца, ето и шампионите по ръст от тогава

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Колеги, гледам аз софикс и си мисля от къде може да продължи ръста на индекса

Първо, най-поскъпнаха компаниите с коректни и открити мажоритари.
                  Стара планина - МСХ
                  Обаче вече се търгуват доста скъпо Р/Е-та над 20..И да има ръстове на печалбата там, няма да са много големи..
                  Монбат, развиват се добре но РЕ вече над 15..
                  Алкомет също с над 15, а там мажоритаря не е от хубавите, помним как до преди 2 години криеше печалби...
                  Неохим, засега с относително ниско РЕ, въпроса е дали ще продължи с добрите резултати и дали ще иска да споделя с дребните.
                  ФИБ, все още с доста ниски показатели поради всеизвестни проблеми, но тук има потенциал за ръст
                  ЦКБ е подобна ситуацията, ниски показатели, ама голяма свързаност и тн..
                  ХИКА, евтино, но с кофти мажоритар. Ако алианц ги натиснат да дадат някой дивидент може нещата да станат други..
                  Албена РЕ над 20
                  БРЕФ и Атера честно казано отдаване не ги следя от близо, но не мисля, че потенциала е значим за ръст.
                  ХВАР е ясен
                  Софарм, доста поскъпна, но ако продължат с добрите резултати, също има път на горе
                  И какво остана- мразените акции
                  Но те са и с най-голям "евентуален" потенциал за ръст сякаш. Ако някъде може да се постигне скок в пъти е тук...
                  ХИМ и новия член ЕУБГ... Те са черни кутии, отчетите няма много смисъл да ги четеш, вие си знаете.. финансов инженеринг доста..Макар, че според мен ХИМ спряха да го правят, затова и спада на печалбата през годините.
                  А реално ЕТФ-а ако иска да покаже по-голям скок на доходността основно от тук може да дойде..

Поправете ме ако някъде греша..

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение

Нали не трябва в този форум да отговарям на всички глупости?
                    Ники кви ги бели старата дружка Стефанчо ? Няма ли пак да подеме старият занаят?

Коментар

• Първоначално изпратено от otcmarket Разгледай мнение
                      няма шанс да се стеснят графиките, защото голяма част от печалбите преливат към фронтрънъра К.Катев
                      Нали не трябва в този форум да отговарям на всички глупости?

Коментар

• няма шанс да се стеснят графиките, защото голяма част от печалбите преливат към фронтрънъра К.Катев

Коментар

• реших да разгледам как се стесняват линиите, сега като се държи по малко кеш,
                          ама графикити за 6 месеца и от началото са едни и същи, а графиката за месец изглежда сранно
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака
                            Човека просто гледа да напише нещо. Лошото е, че 99% от постовете му са пълни глупости.
                            + + +

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

Човека просто гледа да напише нещо. Лошото е, че 99% от постовете му са пълни глупости.
                              Е тук ти водиш с 1% ...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                май добрите позиции от Софикс си поскъпнаха и без Експат
                                парите на Експат трябваха за празните дружества, от където после няма излизане
                                В грешка си - парите не са на Експат .
                                А този който плаща - си поръчва и музиката.

Коментар

Working...
                                X