If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересни работи излизат в отчетите тия дни. На 15-ти фонда е продавал Софарма и Неохим, за да купуват Еврохолд-и новите попълнения в индекса. Изниква въпросчето защо не са продавали акции, от които имат излишък, ами са продавали от тези, по които имат недостиг?
Защото заради кеша ще следват по-добре Софикс ако не го репликират точно? /Втори постулат по проф. Каро/
Интересни работи излизат в отчетите тия дни. На 15-ти фонда е продавал Софарма и Неохим, за да купуват Еврохолд-и новите попълнения в индекса. Изниква въпросчето защо не са продавали акции, от които имат излишък, ами са продавали от тези, по които имат недостиг?
банхофа между ханауер и остпарк щрасета))) И за мен франкфурт си е по-готин, лондон не ми допада толкова))) Пък и октоберфеста е на ръка разстояние ))
Понеже инвестора все още се прави че не знае къде му е силата и упорито отказва да вкара едни емотикони (Импето от една камара години ги ръчка да го направят, а днес виждам и ти), амa ти си знаеш какво е това (Y)
[quote-MAN_UNITED]...а че Доверие ОХ си е избушеняк няма две мнения! Докато се заприказва, че ще го вкарат в СОФИКС си струваше 70-80 стотинки за акция! [/quote] Добри човече, оправи ми настроението за следващите два дни напред!!!)) Благодаря ти!! (А тоя инвестор защо няма икона за вдигнат палец в знак - да живее, а само някакви освирепели човечета)!?!?!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар