Кого визираш със " никиту" ??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БТФ Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF (BGX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е да ама за това трябва и кинти и топки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Проследи ми постингите по добре преди да нападаш! Пак да кажа че не познавам никой в Експат но без този фонд щяхме да сме с подобни на днешните обороти.
Не виждам ти с какво допринасяш за пазара освен да хейтиш, пак ти казвам прави фонд помогни на пазара а не празни приказки.
Докато дращенето и плюването по форуми не изискват подобни ресурси
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
O2 + SOHO са тролове на ЕКСПАТ. Проследете им постингите...
Не виждам ти с какво допринасяш за пазара освен да хейтиш, пак ти казвам прави фонд помогни на пазара а не празни приказки.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
O2 + SOHO са тролове на ЕКСПАТ. Проследете им постингите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеОчаква се съвсем скоро да се обяви най-важното ИНФО !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеОчаква се съвсем скоро да се обяви най-важното ИНФО !!!!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6i60 Разгледай мнение
Различното е Итийефите ще се регулират от ерудидити като тази госпожа https://www.youtube.com/watch?v=kXusN8CCcx8А другия пък нападжия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКакво по-различно от GREK, EPOL, PLND се предлага в Гърция и Полша? Не ми се рови в другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Полша е лесна, ама Румъния, Унгария и Словакия няма как да си купи човек ако се интересува от потенциала на ИЕ.
Не че съм убеден че никиту е решението....ма ще гледаме що ще стане.
За мен е дра новина, най-малкото че се появяват още няколко инструмента на борсата.
Коментар
Коментар