IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абсурд... какво правят Американските ТЕЦ-ове???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Онзи ден даваха в три колони съпоставка на цените на дизела и бензина - чиста цена, акциз и данък.
    Оказа се, че и при дизелът и при бензинът, държавата ни взима по-малко акциз+данък от почти всички държави в ЕС.
    Въпреки това, крайната цена на дизелът бе най-висока от 29 страни в ЕС, а на бензинът 3-та, само след Малта и още някой.

Разликата на чистата цена (на производител) от средното за Европа бе от порядъка на 40ст. на литър.
    Колосална.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Всеки може да сравни с други държавици по света.
      Ние не искаме да се сравняваме с държавици, а с държави. Нали уж затова влязохме в ЕС? Знаеш ли колко взема държавата от продадените горива в Германия?

Лукойл няма никаква вина затова, че държавата съдира две кожи от всеки, който си налива гориво на бензиностанцията! Ако искате по-ниски цени внимавайте за кого гласувате и кого избирате да ви управлява. Лукойл няма никаква вина, че допускате да ви промиват мозъците по телевизии и радиа и гласувате за колониална администрация вместо за правителство!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Доколкото ми е известно във всяко производство винаги всичко навсякъде по света се е плащало от крайния потребител. Въпросът е, кой произвежда толкова търсена стока или услуга за ДА МОЖЕ държавата да вземе от крайния потребител?
        Ами, много я произвеждат. Но поради ред бариери, не могат да я внасят свободно

Току що получих една цистерна дизел за отопление. Цената без акциз е 47,6 цента.
        Всеки може да сравни с други държавици по света.

Коментар

• Поредните празнословия и словесен онанизъм на безпомощни НПОц...

От цената на всеки литър продаден бензин по бензиностанциите почти 70% са данъци, мита и акцизи платени към държавата! Факт.

Но говорете за Американските ТЕЦ-ове! Имате си тема за Лукойл. Плюйте си на воля там. На никого не пречите.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

А моа ли скромно да попитам... защо сганта обърна и тази тема, темата за Американските ТЕЦ-ове, в анти-руска помийна яма за плюване и повръщане против всичко руско?
            Целта е нейното затваряне.......

Коментар

Лукойл предлага по-добри цени.
              Понеже не внася лев данък, ве мастерчо, лев не внася ... За последните седем години имат 47 милиарда приход и 0 печалба, изхвърлили са 15 000 българи на улицата и сега имат 1500 служителя. Та що да не предлагат по-добри цени ...

пппп
              Терминалът им в Росенец продължава да няма измервателни уреди.

Дъщерната им фирма "Лукойл Енерджи" е най-големият производител на най-скъпият ток от ВЕИ в микса. За последните 6 години са отчели над 600 000 000 лв. приходи и нито стотинка печалба, съответно и платен данък върху нея.

"Лукойл Бункер" ЕООД отчита годишни приходи от по 400 - 500 милиона лева. И отново нито стотинка печалба и платени данъци върху нея?!

Гледам, че БТК, която също е руска собственост, отчита годишни приходи от над 800 000 000 лв. и нито стотинка печалба?!

Има ли смисъл да споменавам регистрираната от руската агентура в лицето на Красавцев и Симаков банка КТБ, която завлече 4,5 милиарда лева и чрез която руснаците докопаха и "Булгартабак"?!

Гледам, че още през 2012 г. г-жа Марешка си е прехвърлила фирмата съвсем официално на руска гражданка. За 2013 г. руската собственичка на "Трейднет" ЕООД е отчела приходи от 397 милиона лева.
              Last edited by OMG; 26.08.2015, 15:48.
              Yeah

Коментар

• При монополите, така характерни за любимите ти сатрапски държави и режими е така - цената е най-високата от 29 страни в ЕС и същевременно "суперизгодна" за българите-балъци, които не могат да конкурират руския монопол, щото данъчните складове са все негови.
                Когато боко спре да играе карти с правешкото лайно, може и да се променят нещата.

Коментар

• А моа ли скромно да попитам... защо сганта обърна и тази тема, темата за Американските ТЕЦ-ове, в анти-руска помийна яма за плюване и повръщане против всичко руско?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Това, което го "плаща на държавата" си го взима веднага от братския български народ, който го потребява.
                    Демек, АЗ го плащам, а не те.
                    Никой не задължава българският народ да купува продуктите на Лукойл. Синята сган е свободна да си пълни резервоарите с бензин и нафта от Пиндостан. Само че не искат. Лукойл предлага по-добри цени.

Коментар

До колкото ми е известно преки данъци 0.
                      Акцизи и ДДС, не ги плащат те а аз, ти и други глупави хора, които си мълчат
                      Доколкото ми е известно във всяко производство винаги всичко навсякъде по света се е плащало от крайния потребител. Въпросът е, кой произвежда толкова търсена стока или услуга за ДА МОЖЕ държавата да вземе от крайния потребител?

Коментар

Ми това, как го съчини? Гъза ли си използва? Знаеш ли колко плаща Лукойл на държавата от вноса на само 1 танкер с нефт?
                        Това, което го "плаща на държавата" си го взима веднага от братския български народ, който го потребява.
                        Демек, АЗ го плащам, а не те.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Ми за данъците лукчетата внасят по-малко от дюнерджийницата на пай-ти-пешо в кокаляне.
                          Ми това, как го съчини? Гъза ли си използва? Знаеш ли колко плаща Лукойл на държавата от вноса на само 1 танкер с нефт?

Коментар

Ако е възможно да сравним колко данъци, мита и акцизи внася Лукойл в държавния бюджет и колко Американските ТЕЦ-ове? Тогава ще може да сме сигурни в твоето твърдение.
                            До колкото ми е известно преки данъци 0.
                            Акцизи и ДДС, не ги плащат те а аз, ти и други глупави хора, които си мълчат

Коментар

Ако е възможно да сравним колко данъци, мита и акцизи внася Лукойл в държавния бюджет и колко Американските ТЕЦ-ове? Тогава ще може да сме сигурни в твоето твърдение.
                              Ми за данъците лукчетата внасят по-малко от дюнерджийницата на пай-ти-пешо в кокаляне.

Коментар

Не.
                                Същите изедници, като Лукойл са

Коментар

Working...
                                X