IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нео Лондон Капитал АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ми ще връщат, кожата им. Аз сигурно ще се пробвам с един или двама Ревлювци.
    от на цска ипо върнаха ли ги?
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Дружество без история ще търси 40 млн. лв. от борсата
      КФН одобри публично предлагане на "Нео Лондон капитал", собственост на частен съдебен изпълнител от Пловдив

http://www.capital.bg/biznes/finansi...lv_ot_borsata/

Коментар

Успех!
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Кредитната линия означава уверение, че ще им отпуснат финансиране при изпълнени условия (едното от което може би е набиране на капитал). Така че аз си мисля, че е редно да я има. При положение,че после откажат финансирането - к'во пра'им???Връщаме парите ???
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А не е редно ли пръво те да наберат своята част от капиталецът?
            Кредитната линия означава уверение, че ще им отпуснат финансиране при изпълнени условия (едното от което може би е набиране на капитал). Така че аз си мисля, че е редно да я има. При положение,че после откажат финансирането - к'во пра'им???Връщаме парите ???
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Цените в Лондон са ужасни... Разказваха ми за цени над милион за 50-60 м2....
              Балон от всякъде ! Според мен ....

И най - простата сметка за инвестиция от дребни, трудно ще се върже....

пп Ей, едно време какви балъци бяхме....
              В Канари Уорф може да е доста повече. Но ако си бил в Канари Уорф щеше да разбереш. Там само council tax е 1200 паунда.... Наемите почват от 2500 на месец. Но ти примерно ако си MD естествено, че ще искаш да живееш възможно най-близо до офиса, защото реално трябва да си на разположение 24/7. И за това искаш да ти е удобно. Обаче понеже и доходите ти са средно около 2 млн на година, нормално да ти поискат такава цена. Да не говорим колко просто готино е там.

Нямам препоръка
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Цените в Лондон са ужасни... Разказваха ми за цени над милион за 50-60 м2....

Е, сигурно това са най-най-най-престижните. То и в Хонконг същото - ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Избрали са "интересен" момент да купуват точно преди референдума. Иначе не мисля, че цените са балон, но и не мисля, че предстои да се качват още. Просто Лондон е Лондон, нещо като глобална столица, всички искат да отидат там. Знам за случаи хора спят на диван плащат по 700 паунда наем и са съвсем доволни, и не им пука. Възможностите, които град като Лондон предлага са толкова големи, че всеки иска да се възползва.

Нямам препоръка
                  И аз замислих за референдумът - ако се отцепят от ЕС - нехубаво за инвестицията. Но да - Лондон - емблематически и могъщ град. Скъпо - да, но хубаво - да.

Коментар

• Явно някои бели якички искат да излязат от инвестициите си в НИ...много подходящо да ги пласират на някои фонд управляващ чужди пари
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Цените в Лондон са ужасни... Разказваха ми за цени над милион за 50-60 м2....

Коментар

• Избрали са "интересен" момент да купуват точно преди референдума. Иначе не мисля, че цените са балон, но и не мисля, че предстои да се качват още. Просто Лондон е Лондон, нещо като глобална столица, всички искат да отидат там. Знам за случаи хора спят на диван плащат по 700 паунда наем и са съвсем доволни, и не им пука. Възможностите, които град като Лондон предлага са толкова големи, че всеки иска да се възползва.

Нямам препоръка
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• А НАВРЕМЕТО КАКВИ ИЗМАМНИЦИ ИМАШЕ..

Коментар

• Балона на цените на имотите в Лондон е огромен

Коментар

• Тука, the ship has sailed, както се казва.

Нямам препоръка
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• А не е редно ли пръво те да наберат своята част от капиталецът?

Коментар

Working...
                                X