Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нео Лондон Капитал АД
Collapse
X
-
Дружество без история ще търси 40 млн. лв. от борсата
КФН одобри публично предлагане на "Нео Лондон капитал", собственост на частен съдебен изпълнител от Пловдив
http://www.capital.bg/biznes/finansi...lv_ot_borsata/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи ще връщат, кожата им. Аз сигурно ще се пробвам с един или двама Ревлювци.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКредитната линия означава уверение, че ще им отпуснат финансиране при изпълнени условия (едното от което може би е набиране на капитал). Така че аз си мисля, че е редно да я има. При положение,че после откажат финансирането - к'во пра'им???Връщаме парите ???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА не е редно ли пръво те да наберат своята част от капиталецът?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЦените в Лондон са ужасни... Разказваха ми за цени над милион за 50-60 м2....
Балон от всякъде ! Според мен ....
И най - простата сметка за инвестиция от дребни, трудно ще се върже....
пп Ей, едно време какви балъци бяхме....
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЦените в Лондон са ужасни... Разказваха ми за цени над милион за 50-60 м2....
Балон от всякъде ! Според мен ....
И най - простата сметка за инвестиция от дребни, трудно ще се върже....
пп Ей, едно време какви балъци бяхме....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИзбрали са "интересен" момент да купуват точно преди референдума. Иначе не мисля, че цените са балон, но и не мисля, че предстои да се качват още. Просто Лондон е Лондон, нещо като глобална столица, всички искат да отидат там. Знам за случаи хора спят на диван плащат по 700 паунда наем и са съвсем доволни, и не им пука. Възможностите, които град като Лондон предлага са толкова големи, че всеки иска да се възползва.
Нямам препоръкаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Избрали са "интересен" момент да купуват точно преди референдума. Иначе не мисля, че цените са балон, но и не мисля, че предстои да се качват още. Просто Лондон е Лондон, нещо като глобална столица, всички искат да отидат там. Знам за случаи хора спят на диван плащат по 700 паунда наем и са съвсем доволни, и не им пука. Възможностите, които град като Лондон предлага са толкова големи, че всеки иска да се възползва.
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар