IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Откакто съм на БФБ не съм търгувал тази акция
    Защо не си? Толкова нашумя в последно време !? Дори и батката преди няколко лета още я тикаше из форума ))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

    Коментар


    • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      А ти купи ли свилоза
      Откакто съм на БФБ не съм търгувал тази акция

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Румъния се движи по друга динамика само защото няма валутен борд. Иначе е същият шит кат бг, и фалира към МВФ през няколко години..
        Нямам препоръки
        Правилно! По-точно почти правилно. Власята, повечето от които са ни сънародници развалили езика си с латинос заемки са почти същите крадльовци и мърлячи като нас. Само че Банат, Трансилвания, Буковина са две-три столетия към Хабсбургската империя и са поели от немчугите малце култура и дисциплина. Та там са и тако, и вако, щото па ония от Влашко и Молдова са още с див чокойски (боляробългарски) манталитет. А и цигане*ата им са колкото наште, но това само отчетливо видимите циг*нета, щото в стари времена много от циг*ните и наште зацапани сънародници са омешвани и днес много румънци са с цигански корен без да принадлежат към циг*нското малцинство. Та едни-други се учат на мошенгии, но засега прокуратурата ги е подкарала. Докога, ще видим. Но имат по-големи шансове от нас щото са географски по-добре сложени към днешната ситуация, щото държат най-късия коридор от Средна Европа към Черно море, имат по-голямо население и територия. Мислам, дето бъдещето им по-розово от нашто, ако се не замешат прекалено в интернационални конфликти. Но те си искат Източна Молдова (Бесарабия) и Северна Буковина, та може да им се напече.
        Last edited by Amsterdamm; 14.08.2015, 19:51.

        Коментар


        • Индия открива един от най-големите си заводи за автомобилни гуми в Унгария, а не в България, който ще даде работа на над 10 000 души...

          Защото в Унгария има работеща икономика и няма корупция и не управлява мафията!..

          Коментар


          • 4d, а как да си обясним факта, че тук откраднаха 4 милиарда от една банка и няма последици.Дали има слепи инвеститори да дойда след като и фирмите им крадат в регистъра и с години не могат да си ги върнат..Процентите вся някак ги нагласят но лошия инвестиционен имидж не могат.А какво стана с прогнозата за СОФИКС 1000, от която минаха почти две години..Има ли друга страна в ЕС с такава комунистическа олигархия и без нито един корумпиран политик в затвора.Как да си обясним , че не ни приемат в Шенген..Вече 8 години докладите на ЕС предписват реформи и борба с корупцията и само се изреждат различни политици на комунистическата олигархия да ни убеждават, че всичко е наред, а си оставаме най бедните в ЕС..

            Коментар


            • Защо имам усещането,че пак ще се връткаме?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                "Разчистили" "надделяли" над корупцията, да ве, как не
                Съгласно на 100% за корекцията в изказа ! (бързах да пиша, нещо се разписах и ще е добре да направя малко творческа пауза )
                Но все пак се движат по-бързо от нас в това отношение. Има някои опандизени играчи. Тук се пускат само партенки за електората
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

                Коментар


                • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Сериозно, какво му е непредвидимото точно на Неохим? Ясно изразена сезонност, ясна структура на разходите, лесна работа за всеки взел микроикономиката в първи курс.
                  Ааа - не четеш правилно или не ме цитираш правилно Достатъчно ми е предвидимо за да го нямам шитчето в порфейла, но не съм казало "непредвидимо" - казах "непостоянство в отчетите" - как и колко мисля че при тях никой не е в състояние да го предвиди освен вътрешнярите ))) Непостоянството донякъде се обяснява и с постоянните ремонти и реконструкции, които са доста капиталоемки, а и самото производство не е защитено на 100% от някоя авария или непланирана ситуация, разбира се не е само това
                  И понеже стана дума за сравнение с гагарин - там не само че започва да става по-изяснено, но според мен ще е следващата бфб-ракета, която ще бие по ръст в цената на папирките разните там кандидат-космонавти като свилоза, биовет, неохим т.н. ползвам случая да похваля Монти за своевременния му избор там
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Абе те разчистиха корупцията и вървят напред, бе човек, многобройното по-обедеинено общество успява да надделее над корумпураните играчори
                    "Разчистили" "надделяли" над корупцията, да ве, как не

                    Коментар


                    • Румъния се движи по друга динамика само защото няма валутен борд. Иначе е същият шит кат бг, и фалира към МВФ през няколко години..
                      Нямам препоръки
                      Custodite sortem vestram

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Написах малко под румънският ръст. Обективно е поради големината на икономиката им да имат малко по-голям ръст. Но нормалната разлика не е между 4,8 и 2,2 процента. Според мен ще се свие до около 0,50 процента, като това няма да е в следствие на забавяне на Румъния. Отделно поради конвергенцията е невъзможно сумарната разлика да е прекалено голяма, така че с годините ефекта на голямото население ще отслабва. Ние имахме КТБ и банкова паника. Това оказва влияние за продължителен период от време. Чак сега започва да отшумява и вътрешните фактори за растеж ще могат да се включат.
                        Долу горе се заяждате по същият начин, както миналата година когато прогнозирах бавно ускоряване на ръста на икономиката и достигане на растеж не по-малък от 2,5 процента. Тогава ми избухнахте с железният аргумент, че всички уважавани икономисти давали прогноза между 0,8 и 1,1 процента. Кой съм бил аз да мисля различно? Това определено не беше аргумент.
                        Явно наистина е време да спра да пиша. Лека и доходна.
                        Абе те разчистиха корупцията и вървят напред, бе човек, многобройното по-обедеинено общество успява да надделее над корумпураните играчори, тук сме малко и затова донякъде разпиляни, та ние заради корупцията хапнахме дървото с ктб. Да виждаш някакви промени да се правят срещу корупция !?!? Та ти дори не споменаваш,. че трябва да се правят на всяка цена, доволен си от натъкмяването на %-тите. Добре, сега ще ги натъкмяваш, догодина пак и после разликата ще е такава, че няма да можеш нито да ги обясниш, нито да ги натъкмиш за сравняване... Да гледаме колкото може по-обективно, защото след като сме от една черга нека да видим защо започваме да изоставаме от "чергата"
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
                          Далавера има само в комповете ,фирмите на ДПС обичат компенсаторки...
                          Всичко друго ще пада.
                          Недей така бре.Дай шанс на оптимистите .

                          Коментар


                          • Далавера има само в комповете ,фирмите на ДПС обичат компенсаторки...
                            Всичко друго ще пада.

                            Коментар


                            • Айде бе няма ли да има пак див оптимизъм?Време е вече.

                              Коментар


                              • През второто тримесечие на 2015 г. брутният вътрешен продукт (БВП) нараства с 2.2% спрямо съответното тримесечие на предходната година и с 0.4% спрямо първото тримесечие на 2015 г. според сезонно изгладените данни.

                                http://www.nsi.bg/sites/default/file...q2_5OG2QEF.pdf

                                Коментар

                                Working...
                                X