If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм умерен оптимист. Основание за това ми дават:
1. Ясното заявление на Баце, че утре или във вторник подава оставка.
2. Ясното му заявление, че ще върне мандата след като Плевнелиев му го връчи
3. Ясното заявление на Нинова, че също ще върне мандата.
4. Ясното заявление на Нинова, че няма да се опитват да правят кабинет при третия мандат, на когото и да го връчи Плевнелиев
Та дотук всичко е ясно - отиваме на избори през март.
5. Сега идва най-хубавото - Нинова заяви, че ще настояват да се приеме бюджета, което значи, че ще стане.
Та си мисля, че дяволът не е толкова черен и ще добутаме до март без загуби.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
МВФ пак повиши прогнозата за ръста на българската икономика Международният валутен фонд (МВФ) повиши прогнозата си за растежа на България за тази и следващата година съответно на 3.3 и 2.9%. Това става ясно от изявлението на финансовата институция след приключване на есенната му мисия в София на 4 ноември. Корекцията идва и само месец след като МВФ повиши очакванията си до 3 и 2.7% в глобалната си есенна прогноза. През миналата седмица подобрени очаквания направи и Европейската комисия, която завиши ръста до 3.1 и 2.9% за тази и следващата година. http://www.capital.bg/politika_i_iko...a_bulgarskata/
Още по голям ръст!
Ще видим и силата на фонда и подкрепилите го ПФта в тази ситуация на предсрочни избори! Очаквам в скоро време новите лица (партии) да излязат и да се опитат да запълнят вакуума оставен от сегашните политици.
Следващите един месец е хубаво да си има човек кеш....и да чака точната позиция в точния момент .
Най малкото е че Ники нема да купува ,щото не е тъп .... а и следващите чужди играчи или ПФ ,ще търсят ефтиното ако влизат....
Така че първа граница надолЕ е 490...
Не е препоръка
кажи наздраве бе човек! бъди позитивен веднъж! ко сега 490 ли или това е само първа спирка?
Следващите един месец е хубаво да си има човек кеш....и да чака точната позиция в точния момент .
Най малкото е че Ники нема да купува ,щото не е тъп .... а и следващите чужди играчи или ПФ ,ще търсят ефтиното ако влизат....
Така че първа граница надолЕ е 490...
Не е препоръка
Коментар