IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Гледам посмекчил си тона, но пак се издаде пишеш комунистите и ГЕРБ..Моля да ми представиш доказателства, че ГЕРБ не са комунисти след като толкова много хора в ръководството на партията са от БКП.. И ГЕРБ и БСП са мутанти на БКП и не се различават нито по корупцията, нито по мизерията за народа..Самият Борисов все казва, че се е учил от комунистическият сатрап Живков..Това , което си писал е наивно смешно пожелателно..Кога смяташ, че ще ни приемат в Еврозоната и защо не ни приемат в Шенген..Опитай се въпреки пристрастията си да бъдеш обективен..Все пак Фондовата борса е лицето на икономиката, а 11г. при ГЕРБ тя е на една трета от нивото си от 2008г..За това имаш ли обяснение.. Кой изгони инвеститори като ЧЕЗ, кой фалира КТБ и защо няма наказани, а ние платихме 4 милиарда.. Това факти ли са..

    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

    Ето ти още поводи за размъсъл след 10г. БКП- ГЕРБ..
    Здравей, колега! Пиши в тема политика. Тук е Оптимизъм на БФБ. Благодаря. Поздрави
    Last edited by Innocent; 05.05.2018, 16:23.

    Коментар


    • Гледам посмекчил си тона, но пак се издаде пишеш комунистите и ГЕРБ..Моля да ми представиш доказателства, че ГЕРБ не са комунисти след като толкова много хора в ръководството на партията са от БКП.. И ГЕРБ и БСП са мутанти на БКП и не се различават нито по корупцията, нито по мизерията за народа..Самият Борисов все казва, че се е учил от комунистическият сатрап Живков..Това , което си писал е наивно смешно пожелателно..Кога смяташ, че ще ни приемат в Еврозоната и защо не ни приемат в Шенген..Опитай се въпреки пристрастията си да бъдеш обективен..Все пак Фондовата борса е лицето на икономиката, а 11г. при ГЕРБ тя е на една трета от нивото си от 2008г..За това имаш ли обяснение.. Кой изгони инвеститори като ЧЕЗ, кой фалира КТБ и защо няма наказани, а ние платихме 4 милиарда.. Това факти ли са..

      https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

      Ето ти още поводи за размъсъл след 10г. БКП- ГЕРБ..
      Last edited by Kiro; 05.05.2018, 13:07.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ти си същински хибрид на Буда ,КОРНЕЛИЯ и ЦвЦв- говориш глупости безпир, увърташ, а че не си комунист лъжеш ..Личи ти и по глупоста и по верността към комунистите..Защитаваш си господарите от ГЕРБ за суджук и облаги..Твърдиш, че са неверни твърденията ми , а те са верни и потвърдени и от Евростат и от ДП на САЩ и от ЕС..Като всички комунистически слуги всичко което не ти е изгодно и пречи на корупцията Ви отричаш..ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ВСЯЧЕСКИ ЦЕНЗУРИРАТЕ И КРИЕТЕ ИСТИНАТА..ЗАТОВА СМЕ 111 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО..С Корнелия сте комунисти и сте от едно котило БКП..Пак те питам кое не е верно в твърденията ми за удвоения дълг, корупцията, бедността и ниските доходи..Ти не си инвеститор , а политически агитатор на комунистите за да защитаваш и пишеш все за политика..Можеш ли да обясниш защо се активираш само , когато трябва да защитаваш твоята милиционеркомунистическа партия..
        Отивай във Варна да целуваш статуята на комунистическият си вожд..За вас комунистите крадци култа, краденето и мизерията са присъщи..
        Намери се кой да обвинява, че някой друг пишел за политика . Твоите безпочвени клевети няма да коментирам. Няма източник, който да потвърждава твоите твърдения за изтеглени 16 млрд лева дълг, сравнението ти с Хърватия е манипулативно, защото относителното изменение е еднакво, но по абсолютна стойност изменението на дълга при нас е с 1 порядък по-малко при един и същ БВП. Аз пак ти повтарям, но ти не искаш да чуеш, че не оспорвам последното ни място в свобода на словото, корупция и т.н.. Ти не си човекът, който да определя аз дали съм инвеститор или не, също така в постовете ми няма агитация за нито една партия, камоли пък за комунистите и ГЕРБ. Защитавам единствено истината в момента. Призовавам те към по-умерен тон и без злоба, защото това са качества типични за болшевиките.
        Активирам се, когато забележа нещо невярно и мога да го докажа. "Бой над мечета" и "Усещания" за 600 пункта, 650, 720, 800 или 1000 не мога да оспорвам, защото все още се възприемам за относително нов в тази област. Иначе ви чета всекидневно . Аз съм умерен оптимист на база общата икономическа ситуация в Европа и в частност унас (да отбележа - не благодарение на ГЕРБ ). Покрай IPO-то на Градус очаквам поне ликвидността да се подобри, че сега за 100 лв да продадеш акции и сриваш позицията...Едно одобрение за ERMII и яснота за банковия съюз в средата на годината би дало тласък нагоре. Малко преди това, сега през май, чакаме доклад на ЕЦБ за конвергенцията. Загатнаха, че ще получим някаква пътна карта също през май... гледаме.

        Коментар


        • Ти си същински хибрид на Буда ,КОРНЕЛИЯ и ЦвЦв- говориш глупости безпир, увърташ, а че не си комунист лъжеш ..Личи ти и по глупоста и по верността към комунистите..Защитаваш си господарите от ГЕРБ за суджук и облаги..Твърдиш, че са неверни твърденията ми , а те са верни и потвърдени и от Евростат и от ДП на САЩ и от ЕС..Като всички комунистически слуги всичко което не ти е изгодно и пречи на корупцията Ви отричаш..ВИЕ КОМУНИСТИТЕ ВСЯЧЕСКИ ЦЕНЗУРИРАТЕ И КРИЕТЕ ИСТИНАТА..ЗАТОВА СМЕ 111 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО..С Корнелия сте комунисти и сте от едно котило БКП..Пак те питам кое не е верно в твърденията ми за удвоения дълг, корупцията, бедността и ниските доходи..Ти не си инвеститор , а политически агитатор на комунистите за да защитаваш и пишеш все за политика..Можеш ли да обясниш защо се активираш само , когато трябва да защитаваш твоята милиционеркомунистическа партия..
          Отивай във Варна да целуваш статуята на комунистическият си вожд..За вас комунистите крадци култа, краденето и мизерията са присъщи..
          Last edited by Kiro; 05.05.2018, 08:04.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Ако е за прогнози, то твоите коментари са много лесни..Целта ти е да браниш ГЕРБ и лошото им управление..Мотивите ти са ми ясни..Тук има много като тебе да си сменяте никовете и да лъжете колко сте успешни..Колкото и да се мъча да Ви разбера, не може да отречете фактите..За 10 година БФБ крета и няма и 700пункта..Покажи ми ползата Ви за хората и Борсата..Тук е икономически форум- дай факти и примери...Вместо да коментираш Хърватия виж корупцията и мизерията в България- доходите и пенсиите, корупцията, свободата на медиите.... Ами мога да ти кажа- за 100- 200 акции ще си гледаш службата при ГЕРБ , а не Борсата..Направо се излагате... Можеш ли да посочиш неверните неща, които съм повтарял..
            Ти си същинска Корнелия Нинова . Ти си човекът без факти, а само голословно дърдорене - даваш ми пример Хърватия и когато аз ти отговарям, ти ми казваш "абе остави Хърватия, виж едиси какво..." . Аз не отричам "700 пункта" и заплати и т.н. неща, които споменаваш. Аз говоря конкретно за твои неверни твърдения, а ти се разливаш по неща, за които никой не говори и съответно никой не оспорва в предишните коментати, мъчейки се да си създадеш образ на разбирач, а опонента ти колко не разбира . Като е икономически форум спри с глупостите. Нито съм гербаджия, нито комунист, напротив.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

              Дългът сам по себе си не е лошо нещо, проблемът според мен е че Боко тиквата не успя и се отказа да направи крайно наложителните реформи в повечето сфери. Общо взето повечето от парите ги прахосаха за глупости - платиха фалита на КТБ, платиха за двата неизползваеми реактора + неустойките към тях, платиха и дълга към американските централи. А реформи никакви не направиха. Крайният резултат е, че за толкова години България тъпче почти на едно място. Добре че са еврофондовете...
              Практиката показва че който прави реформи отнася някакво общественото недоволство срещу себе си и неминуемо пада от власт........за сега май това е неоспорим факт.Герб няма да правят реформи,целта е да изкарат цял мандат,чудя се дали има все още някой който не го е разбрал.......Неколкократно са ми го казвали деятели на партията -РЕФОРМИ ТАКИВА КАКВИТО ВИ СЕ ИСКА ТОЧНО В ТОВА УПРАВЛЕНИЕ НЯМА ДА ИМА!
              Last edited by спекуланта; 04.05.2018, 23:03.

              Коментар


              • Гербавите и Тиквата вече десет години не могат да се справят с едни въшливи цигани, които убиват възрастните хора по селата,
                - 10 години не могат да се справят с едни телефонни измамници,
                - 10 години не могат да се справят с автокрадците,
                - 10 години не могат да решат проблема с прехвърлянето на задлъжнели фирми на безимотни лица,
                - 10 години не могат да спрат пререгистрацията на фирми, които укриват данъци,
                а ти чакаш Тиквата да ти оправи фондовата борса.
                Кухата му кратуна просто няма такъв капацитет, изобщо всичките от герб са некадърни и неадекватни по икономически въпроси, за целият им мандат икономическата им политика се свежда само до събиране на приходи от данъци и нищо повече.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                Коментар


                • Да тук си прав...Нали за това го питам за какво са го използвали и с какво подобриха живота след като удвоиха дълга.. Нали затова му дадох примери за доходите и пенсиите на държави от ЕС с дълг.. Реформи не искат и да правят- пречат на добрата корупция..Местото е твърдо последни в ЕС..
                  Last edited by Kiro; 04.05.2018, 22:38.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Ама ти отговори ли ми за какво е изпозван дълга... Що се отнася до фактите- Ние сме най- бедната и корумпирана страна в ЕС, с най лоша демография и свобода на медиите..Другото са твои опити да защитаваш комунистите- БСП и ГЕРБ..Двете партии на БКП.. Дълбоко се съмнявам , че имаш достатъчно много акции на Борсата и защитаваш БХ и Черешаря..
                    Дългът сам по себе си не е лошо нещо, проблемът според мен е че Боко тиквата не успя и се отказа да направи крайно наложителните реформи в повечето сфери. Общо взето повечето от парите ги прахосаха за глупости - платиха фалита на КТБ, платиха за двата неизползваеми реактора + неустойките към тях, платиха и дълга към американските централи. А реформи никакви не направиха. Крайният резултат е, че за толкова години България тъпче почти на едно място. Добре че са еврофондовете...
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                    Коментар


                    • Ако е за прогнози, то твоите коментари са много лесни..Целта ти е да браниш ГЕРБ и лошото им управление..Мотивите ти са ми ясни..Тук има много като тебе да си сменяте никовете и да лъжете колко сте успешни..Колкото и да се мъча да Ви разбера, не може да отречете фактите..За 10 година БФБ крета и няма и 700пункта..Покажи ми ползата Ви за хората и Борсата..Тук е икономически форум- дай факти и примери...Вместо да коментираш Хърватия виж корупцията и мизерията в България- доходите и пенсиите, корупцията, свободата на медиите.... Ами мога да ти кажа- за 100- 200 акции ще си гледаш службата при ГЕРБ , а не Борсата..Направо се излагате... Можеш ли да посочиш неверните неща, които съм повтарял..
                      Last edited by Kiro; 04.05.2018, 22:03.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Ама ти отговори ли ми за какво е изпозван дълга... Що се отнася до фактите- Ние сме най- бедната и корумпирана страна в ЕС, с най лоша демография и свобода на медиите..Другото са твои опити да защитаваш комунистите- БСП и ГЕРБ..Двете партии на БКП.. Дълбоко се съмнявам , че имаш достатъчно много акции на Борсата и защитаваш БХ и Черешаря..
                        Направо ти предсказах коментара . Аз не коментирам за какво е използван дълга. Не се опитвай да ми тълкуваш мненията относно кого защитавам, защото не си прав. Защитавам фактите, а ти повтаряш едни и същи неверни неща и когато някой те накара да се обосновеш, бягаш по тъча. Колко акции имам.. какво значение има? Всеки според възможностите си инвестира, ти не можеш да ми кажеш колко е достатъчно и колко не.

                        Коментар


                        • И аз се замислям за подобни варианти, но в партии няма да влизам..

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            ......За някои които не са омърсени и компрометирани..
                            Интересно е как човек винаги може да намери обща тема и език с всеки - и аз мисля така! Даже малко се обвинявам в пасивност, защото имам едно приятелче - нормален мъж като мен - бачка си, не е нещо кой знае какво, но се записа при Христо Иванов на някакво много ниско ниво и човека отделя много сериозно време, средства ако щеш да агитира и да обяснява на хората защо, а аз не си мърдам пръста в тази насока.
                            Пътека се прави камък по камък!

                            Коментар


                            • Акъл не давам, но гласувам за всеки друг, но не и за комунистите ..Всички беди на България са от тях..Те са символ на краденето ,корупцията и предателството..Между двете БСП и ГЕРБ няма разлика.. За някои които не са омърсени и компрометирани..
                              Last edited by Kiro; 04.05.2018, 20:04.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Ама ти отговори ли ми за какво е изпозван дълга... Що се отнася до фактите- Ние сме най- бедната и корумпирана страна в ЕС, с най лоша демография и свобода на медиите..Другото са твои опити да защитаваш комунистите- БСП и ГЕРБ..Двете партии на БКП.. Дълбоко се съмнявам , че имаш достатъчно много акции на Борсата и защитаваш БХ и Черешаря..
                                Кире, старателно избягвам да коментирам политика, но днес разбрах нещо за теб - до сега си мислех, че агитираш за БСП, а сега се оказва, че съм грешал. Та въпросът е какъв акъл би ни дал като отидем пред урните, каква е алтернативата според теб? Питам сериозно без грам ирония.
                                Пътека се прави камък по камък!

                                Коментар

                                Working...
                                X