Първоначално изпратено от kalpazan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнениеБанкова тайна и сега няма- по изкане на шефа на НАП (провомощие което той, от своя страна, може да делегира на когото си поиска) банките са длъжни да дават информация за депозитите на физическите лица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеБраво draifuss !
По добре не може да се напише и благодаря за труда да споделиш мнението си с нас !
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеХахаха, бързо ги реши нещата, ако беше толкова лесно...
Аз лично не одобрявам поставянето на едни вложители в различен статут спрямо други и падането на банковата тайна спрямо тях - какво излиза сложил си си парите в КТБ и те са над гарантираните - изтеглил си късата клечка, хем гориш, хем пада банковата тайна....сложил си ги в друга банка и са над гарантираните - хем си си добре, хем има тайна...ами като ще пада тайната за негарантираните, да пада за всички във всяка една банка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАми добре - внасям данъци, колко - 10, 20 % на 50млн.....това е едно, но да загубя всичките 50млн. - да ме прощаваш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАми добре - внасям данъци, колко - 10, 20 % на 50млн.....това е едно, но да загубя всичките 50млн. - да ме прощаваш!
Такъв към момента все още няма доколкото ми е известно.
Поздрави!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеТук въпроса е дали ще докажат престъпление.....а както знаем, ако не го докажат - ТО НЕ СЪЩЕСТВУВА. Презумциятта е НЕВИНЕН до доказване на противното.
Поздрави!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАйде бе? Най-малкото е извършено престъпление срещу данъчната система и в най-добрия случай отнасяш глоба + внасяш данъците.Повярвай ми, разликата между 2 и 50 милиона едва ли е от закуски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеВсички пари с недоказан произход са придобити
в следствие на НЯКАКВО престъпление. Работа на следствието,
прокуратурата и съда е да кажат какво точно е престъплението.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеИ си прав и не си. Че са жертви на един и същи заговор е вярно, но разликата е, че едните са гарантирани, другите - не
Гарантираните могат да изискват НЕЗАБАВНО от държавата да им даде парите и не ги е грижа кой окрал, кой излъгал и т.н. Те прехвърлят тази задача на ФГВ и държавата.
Негарантираните вече следва да натискат държава, съд, прокуратура да си свършат работата и да намерят парите.
Един вид, ако ми откраднат колата, която е застрахована, отивам при застрахователя, вземам си парите и ми дреме. Застрахователя да се оправя и да я търси.
Ако обаче не е застрахована, това не значи че е добре дето са я откраднали, ама следва аз да си гоня полицията да я търси и ... ако я намери намери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеРазбира се.....да имаш недоказани пари е едно, а да имаш "мръсни пари" е съвсем друго. Мръсните пари са в резултат на престъпление, а недоказаните са с неясен произход, но не е задължително да са в следствие на престъпление....а дари и да са в следствие на престъпление то същото трябва да е доказано по надлежния ред....
в следствие на НЯКАКВО престъпление. Работа на следствието,
прокуратурата и съда е да кажат какво точно е престъплението.
Поздрави!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеРазбира се.....да имаш недоказани пари е едно, а да имаш "мръсни пари" е съвсем друго. Мръсните пари са в резултат на престъпление, а недоказаните са с неясен произход, но не е задължително да са в следствие на престъпление....а дари и да са в следствие на престъпление то същото трябва да е доказано по надлежния ред....
Коментар
-
Какво значи "недоказани или с неясен произход пари"? Ами най-вероятно, че не си платил данък върху тези доходи. Само по себе си, това е престъпление!
Или за теб "мръсни" са само тези пари, които си получил по поръчка за убийство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАбе Андрей, нема нема па плеснеш някоя глупост. Какво бе пиле шарено ще направиш през тези 25 години ако не си овца? Хайде де, направи нещо, тъй като предполагам че не се слагаш в елементарните безхаберни овце!
Знаеш ли каква е разликата между случая КТБ и Банко Еспирито Санто?
Разликата е че в нашето общество на безхаберни елементарни овце, вече 4 месеца тече дебат дали да се плати, на кого да се плати, кой какво окрал и т.н. а в Португалия просто за 2 дена парламента гласува овцете да платят, платиха и случая се забрави.
Той Искров го беше приготвил и тука този сценарий ама не мина през парламента
А сега сам си отговори къде са овцете и така нататък.
Свободата, драги ми е трудно и скъпо нещо и именно това е продукта от нея, има дебат, шуми се, един иска, друг не иска.. къде по-лесно и безпроблемно беше да се плати веднага и кой от къде е, но сметката все е при овцете
Слагам се в овцете, но не в най-смотаните и елементарните, т.к. винаги съм имал гражданско мнение, правил съм всичко възможно да защитавам правата си по законов път,присъствал съм и съм участвал в множество протести организирани от гражданското общество,имам висок образователен ценз и т.н.
Португалия ми даваш за пример?Тя ли е пример за подражание? По-скоро бих се ориентирал към Германия,Франция,Великобритания и др.
Случаят с Банко Еспирито Санто не е аналогичен с КТБ, въпреки привидните прилики на първо четене...
Коментар
Коментар