IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оманският фонд искал да участва с активи от "Бромак", а държавата - с кеш -http://www.blitz.bg/news/article/299841 -пари нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon
      .....
      Да, фалит ще е със сигурност. Вежди май ще цесира.
      Last edited by X_Y; 31.10.2014, 11:42.

Коментар

• Тези много отворени.Ако имаха в брой 2,3 милиарда лева можеха да купят целия кредитен портфейл на КТБ и пари да им останат.Няма логика в действията им.Пак искат да откраднат парите на държавата само това е.Не им се връзвайте.

Коментар

• Тези оманци не са онези оманци.Това са пак измислени бизнесмени криещи се зад офшорки които имат в брой 1 милиард индийски рупий и ги кътат както гладен циганин мазна софийска баница.Сега искат държавата да налее минимум 5 милиарда лева, които в края на първия месец ще са свършили пошман бизнесмените ще са отклонили поне 20% за себе си и после ще поискат отново надзор и ще се покрият като циганин в социална служба.България ще бъде най прецаканата държава в 21 век и ще стане мазало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            За това имаш ли доказателства щото на мен ми намирисва на заблуда.Нека извадят парите да ги депозират в БНБ и тогава преговори
            Според мен само протакват с такива новини - да фалират банката и да си ни изплатят депозитите. Наслушахме се на всякакви сценарии, прогнози и анализи по темате и единственият извод, до който достигам е че никой не знае по какъв въпрос е тук или по-скоро знае, но не иска да каже

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
              Защо? Обясни ни .
              Ами много пъти писах защо съм за оздравяване, макар че вече ми писна и не съм особено убеден. Да правят каквото искат и когато искат, все ми е тая вече. Аз изводите си ги направих, така или иначе - като отхвърлят акционерите, България ще бъде осъдена от тях, облигационери, негарантирани (защо не и гарантирани) и ще има #нямадаплатим на кукуво лято. Не че и на Прокопа му дреме

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                Оманците искат да вкарат 2,3 млрд. Е, наште ако го отхвърлят са за разстрел вече...
                За това имаш ли доказателства щото на мен ми намирисва на заблуда.Нека извадят парите да ги депозират в БНБ и тогава преговори

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                  Оманците искат да вкарат 2,3 млрд. Е, наште ако го отхвърлят са за разстрел вече...
                  Защо? Обясни ни .

Коментар

• Тези в парламента, които ще гласуват, знатя ли какво има в портфейла на банката и всичко около него? Мъглата ли ще оздравяваме? В коя сметка на оманците са парите за КТБ???

Коментар

• Оманците искат да вкарат 2,3 млрд. Е, наште ако го отхвърлят са за разстрел вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                        Икономисти: Фалитът на КТБ няма да струва нищо на бюджета
                        http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...dzheta-6026256

Дали петъчно ще ни изненадат с нещо!
                        Е, то няма да е изненада Ясно е - фалит. Виж всички сигнали - няма да има стъпки за оздравяване.

Коментар

• Смех в парламента "Господин Чобанов не ме гледайте умно"

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                            Чета това мнение и се чудя защо ти е да го пишеш, при положение, че очевидно не си проверил нищо по темата. Влез на сайта на Френския ФГВ и попълни въпросника за Paribas - ще видиш какво е покрито и какво не. http://www.garantiedesdepots.fr (пусни си го на анаглийски, ако знаеш). Депозитите са покрити дори и в лева, като се изплащат в евро, по силата на това, че България е част от EEA. Абсолютно никъде не се казва, че никой не превежда суми по нефренски сметки, че трябва да си французин и да си си направил депозита в радус 40 метра от триумфалната арка, за да са ти гарантирани парите.

Ако имаш да кажеш нещо смислено, подплатено с реални факти, документи - пиши, но ако просто се чудиш с какво да си запълниш времето, някак си е некоректно да се изказваш по такива теми.
                            Колеги, не разбрахте ли, че въпросният господин/госпожа просто си чеша езика и се опитва да свърже някое и друго "логично" умозаключение, ама не му се получава! Предлагам просто да не му обръщаме внимание пък ако иска и 20 000 мнения да напише

Коментар

• Пуснете БНТ . Предават дебатите в парламента относно КТБ.

Коментар

• Дебнем на замаушка

Колега, убихте 'сичкото детска доверчивост в мен, и уважението ми към "батковците" с висок рейтинг и ФРАПАНТНИ никове

Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                                Чета това мнение и се чудя защо ти е да го пишеш, при положение, че очевидно не си проверил нищо по темата. Влез на сайта на Френския ФГВ и попълни въпросника за Paribas - ще видиш какво е покрито и какво не. http://www.garantiedesdepots.fr (пусни си го на анаглийски, ако знаеш). Депозитите са покрити дори и в лева, като се изплащат в евро, по силата на това, че България е част от EEA. Абсолютно никъде не се казва, че никой не превежда суми по нефренски сметки, че трябва да си французин и да си си направил депозита в радус 40 метра от триумфалната арка, за да са ти гарантирани парите.

Ако имаш да кажеш нещо смислено, подплатено с реални факти, документи - пиши, но ако просто се чудиш с какво да си запълниш времето, някак си е некоректно да се изказваш по такива теми.
                                Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

Working...
                                X