Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Мина се време и един ден една позната мутра ми спомена, че май е видял колата ми. Бил я видял в гараж някакъв и срещу половината от цената й беше склонен да ми помогне да си я върна. След това всико свърши бързо. За нула време след колата загубих и 2-те хил, а познатият и онези от гаража никога не ги видях повече.
Аз тогава бях в 20-те наивен хлапак, а и опитът на поколенията преди мен нямаше с какво да помогне, та затова не вярвам сега цяла държава да се върже на този стар, стар номер. И да излезе от джобовете си освен с цяла банка, а и с нови 2,3 млрд. лева. Но дори и внимателно да сключи честна сделка с епичните, тяхната част от сделката не е ли тя колата, дето беше наша и ни я откраднаха. Или те са я намерили някъде изоставена и веч си е тяхна?
И още нещо по новия одит (неодит) мнозина смятате, че новата оценка на активите в размер на 2% от старата означава грубо и нечестно подценяване. А ако обезпеченията ги няма?. Впрочем да допуснем, че обезпеченията са в банката и трябва да се приеме планът на Епик за спасяване, в което те участват с активи на Бромак. Как става едно и също обезпечение да е в банката и едновременно да е част от дела на Епик с който че участва в спасяването?
Коментар